Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 aganigi naganigi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ardelen said: gülüp işaretler atatürkçüler diye bekliyordum açıkçası, uzatmaya gerek yok. yani atatürkçü insan bir dine inanamaz mı demeye çalıştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ne güzel konuymuş lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 müslümanlar gömmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 cons un dini yok?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 anket fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 birine inanırım, http://media.ebaumsworld.com/picture/denk2/FlyingSpaghettiMonster.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 kemalizim nedir abi bu kadar saçma anketmi olur silinsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 helm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Cthulhu cult yok, flying spaghetti monster inancı yok, koya koya islam gibi tırt dinleri koymuşsunuz olmaz ki. Gerçi anketi hazırlayana bakmak lazım önce tabi, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 dominic said: roket adam bu sozun umarim bana degildir. ben gercekten cok uzun suredir tarvuistim ve suanda turkiye'de buyuk tarvut gruba uyeyim. suanda inanabilecegin en mantikli din oldugunu dusunuyorum. :( wikipediada bile yok lan öyle din mi olur allasen (helm var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Tarvu tarvooti, Oboonoo cTooti, Mimmin O'tibbi noonah, Mdfitty fitty noonah, Arvu immentiBarvu, Tarvu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 şaka mı yapıyosunuz abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 sayntolojistim ben o yok saylanmaz anket! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Bu aslında trap bir anket Biliyoruz ki ankette Kemalizm diyenler ergenekoncu IP adreslerinden tespit edilsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ardelen said: biliyorsunuz, verdiğiniz cevapları görüyor... yahu dedik ya goremiyoruz diye =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 kemalizm din mi yaw ne alakası var? ben de en sevdiğiniz masallar diye anket açıp -kırmızı başlıklı kız -kibritçi kız -kargayla tilki -kuranı kerim diye şık koyayım o zaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 pamuk prenses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Penthesilea said: eehuh adaminbiri kasitli mi yapti bilmiyorum ama Islam'in i buyuk digerlerinin ilk harf kucuk :P babannem yapardi bizim eve geldiginde, benim odada 3 kitap da var, gelir digerlerini alta koyar kurani en ust rafa koyardi ehuehue haha valla sen diyince farkettim kusura bakmayın adminlerimiz,modlarımı düzeltir artık dimi!?!?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Kemalizm yazmış allahın gerizekalısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 kemalizm dini ne ya böyle gelişmemiş orangutanlara oy hakkı verdiriyorlar aysun söyleyince tepki topluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Nefr said: ardelen said: biliyorsunuz, verdiğiniz cevapları görüyor... yahu dedik ya goremiyoruz diye =P yok o olay database'den değil tıklarken görmeyle ilgili. elinizle ekranda şıkların olduğu yeri kapatarak tıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Agnostizm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Anket bomba olmus tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar