axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Klasik yöntem yav, dnsi ayarlıyorsun sonra hosts dosyasına iki satır ekliyorsun. http://www.silkroadmax.com/forum/youtube-girme-yontemi-2-host-ve-dns-ayari-t11178.0.html Burdakinin aynısı vista ve windows7 için de geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bu host olaylarını hiç bilmiyodum ben , eskiden treewalk yüklüydü uğraşmıyodum böyle şeylerle :D sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 poweriso'nun sağ tıkla mount edebildiğini öğrendiğimden beri başka program kullanmamıştım zaten. "browse" etmek ne kadar can sıkıcı bişeymiş. media player toolbar yok değil mi 7de ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Cogu virtual cd/dvd rom programlarinda var o. Daemontools, VirtualCD v.s. Double click ile hallediyorum bende cogu isimi.. Isim bitti mi de Eject. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 power iso bende deli gibi ram kullandığı için virtual clone drive kurdum. gayet iyi şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 daemonda yokmuş birtek demek ki , ben de salak salak onu kullandım hep :) bu arada "ağladığım" media player toolbarı aslında varmış , biraz salak bi şekilde çıkıyo ortaya.. sol alttaki media player "bar" ının üstüne hoverladığımızda çıkıyomuş kontrol tuşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 az önce w7 7000 yükledim? bu ekran kartı vb. driverlarda xp64 mi,vista 64 bit mi yüklüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ben vista çekmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bir de acaba nettemi sorun var yoksa gerçekten dosyaları yavaşmı çekiyor 4mbit net ile updateleri vs. 20kb civarı çekiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Bende hızlı inmişti de kaçla çektiğini nerden görüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 cfosspeed, netlimiter falan kuruluysa ordan görüyodur nebilyim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Netlimiter çalışmıyor o yüzden sordum. O işe yarayan bi program arıyorum şu cfosa bi bakıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 hadi bea çıksın w7 vista istemiyorz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 wow çalışıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Çıkmadan da kurabilirsin jadelith şimdilik sorunsuz çalışıyor 64biti. Cfosspeed tam olarak netlimiter işlevini görmüyor, hala öyle bi program arıyorum =/ Wow gayet iyi, hatta vistada fps sorunu yaşayanlar bi nebze azaldığını söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Service pack çıkınca kapağı atma taktiğim hiç şaşmadı. Gerçi XP'ye SP2'den sonra geçmiştim o yüzden olabilir ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 x-fi için driver bulamadım? kendi önerdiği driver ve guru3d dekini çektim ikisinide kabul etmedi, yapanlar nasıl yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 1. Download linki veriri msiiniz? 2. Dual boot oluyo mu XP ile. 3. Dual bootlarsam sorunanında toptan PCyi göçertir mi? 4. Değer mi değmez mi bu kadar uğraşmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 windows 7 diye aratınca google a hemen çıkıyor DL linki.64 bit ve 32 bit olarak iki sürümü var. ben yıllardır vista x86 ve sonra x64 kullanan birisi olarak çok beğendiğimi söyleyebilirim. birincisi vista nın paranoyak sistemi gitmiş yerine kullanıcıyı seven ve sistemini en faydalı şekilde kullanmaya çalışan hoş bir OS gelmiş ama bazı driver sorunları var tabii. x-fi 64 bit driverını bulamadım hala anakart üzerindeki dandik HD kart ile idare ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 x-fi yi compartibility den vista veya xp driveri yukleyebilirsin. gayet duzgun calısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Son çıkış tarihi nedir bilen var mı? Not: Hımmm. 1000. mesaj olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 daha once sorulmustu, microsoft q3 diyor fakat ben, sutten agzi yanmis insanlar kitlesinde olarak q4 daha iyi bir beklenti diyorum. yaz sonu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bildiğim kadarıyla beklentiler q4 2009 - q1 2010 civarı. ms ise en baştan beri 2010 diyor ama baskı çok üstünde, erken çıkarması için. bu arada beta download'ı kaldıracak ms şubatta.. serial dağıtmaya devam edecek ama dl edemeyeceksiniz, beta kullanıcı sayısının yeterli olduğunu açıkladılar. dolayısıyla denemek gibi bir amacınız varsa, indirin şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 arkadaşlar. memnun musunuz windows7'den? download ediyorum kurucam şimdi muhtemelen. çalışmayan gerekli programlar var mı (daemon tools çalışmıyormuş) mesela daemon'un yerine benzerleri çalışıyor mu, evet ise isim alabilir miyim başka büyük bir eksisi var mı aklınıza gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 poweriso var iste, soyledim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar