Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 7

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

daemonda yokmuş birtek demek ki , ben de salak salak onu kullandım hep :)

bu arada "ağladığım" media player toolbarı aslında varmış , biraz salak bi şekilde çıkıyo ortaya.. sol alttaki media player "bar" ının üstüne hoverladığımızda çıkıyomuş kontrol tuşları.
Sosyal ağlarda paylaş

windows 7 diye aratınca google a hemen çıkıyor DL linki.64 bit ve 32 bit olarak iki sürümü var.

ben yıllardır vista x86 ve sonra x64 kullanan birisi olarak çok beğendiğimi söyleyebilirim.

birincisi vista nın paranoyak sistemi gitmiş yerine kullanıcıyı seven ve sistemini en faydalı şekilde kullanmaya çalışan hoş bir OS gelmiş ama bazı driver sorunları var tabii.

x-fi 64 bit driverını bulamadım hala anakart üzerindeki dandik HD kart ile idare ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim kadarıyla beklentiler q4 2009 - q1 2010 civarı. ms ise en baştan beri 2010 diyor ama baskı çok üstünde, erken çıkarması için.

bu arada beta download'ı kaldıracak ms şubatta.. serial dağıtmaya devam edecek ama dl edemeyeceksiniz, beta kullanıcı sayısının yeterli olduğunu açıkladılar. dolayısıyla denemek gibi bir amacınız varsa, indirin şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar. memnun musunuz windows7'den? download ediyorum kurucam şimdi muhtemelen. çalışmayan gerekli programlar var mı (daemon tools çalışmıyormuş)

mesela daemon'un yerine benzerleri çalışıyor mu, evet ise isim alabilir miyim

başka büyük bir eksisi var mı aklınıza gelen?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...