Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden bu kadar tembelim(iz)? :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kendime bakıyorum da her sene dönev odevlerini son gun yaparım(bu sene nasıl oldu ise annem sayesinde odevi bulduk, 1 hafta once 1gunde yazıp bitirdim)
her kötü gecen sınavdan sonra çalışcam diorm ama hep erteliorm ve sınavdan 1 önceki gece sabahlıorm.uykusuzluktan ve esnemekten gözlerim yaşarıo, soruları zor okuyorum :D
napcam bilemiorm :)
Benim gibi arkadaşlar da var mı ?
Bu sorundan nasıl kurtulcaz bide ?[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Mesaj tarihi:
Bende öyleydim..
Lise yi çakallıkla bitirdim malesef..
Yoksa bütün dersler 0 dı..
Ya hemen düzel yoksa batarsın..
Yada bi çakallık düşün...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
Valla bende ole son 3 4 gun yaptgım 6 ay once verılen donem odevını gayette guzel oldu valla bu Internet olmasa bız napardık bılemem :=)[signature][hline]Godfather Of Speed

Icq=101549659
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben hiç üşenmem ben tembel değilim diyen var mı :)[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Mesaj tarihi:
1.yazılıya hiç çalışmam:)
2.dönem ödevini başkasına yaptırırım:=)
3.ödevleri okulda yaparim (zmndan tasaruf:D )
4.Mutfağa gitmem mutfak buraya gelir:D
5.dışarı kendimi atana kadar yerlerde sürünürüm (ki en ağır olan olay bu dışarı çıkmak.)
6.2 kmlik yolu otobüsle giderim:)
...
yani bu maddeler bitmiyor.Yavaş yavaş şişmanlıyorum her hafta en az 2 kg alıyorum :D notlarımda ii demekki dersi yerinde anlamak yetiyor:) eh ne diyim bakalım öss sitresi beni düzelte bilcekmi? :D[signature][hline] =Nothing For Everything=
Mesaj tarihi:
mevsimden diycem, tüm sene kıç yayıyorum, yalan olucak. gelişmiş organizma olmanın getirisi heralde; hücrelere enerji şey etmekten bize kalmıyor enerji, böle ATP yoksunu mitokondriler olarak endoplazmik bir hayat süregeliyoruz.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 11 Mayıs 2004 21:01 tarihinde demiş ki:
mevsimden diycem, tüm sene kıç yayıyorum, yalan olucak. gelişmiş organizma olmanın getirisi heralde; hücrelere enerji şey etmekten bize kalmıyor enerji, böle ATP yoksunu mitokondriler olarak endoplazmik bir hayat süregeliyoruz.

haheuahu :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Mesaj tarihi:
Cuma gunu sınav var ve ne zaman çalışmaya başlıcam bilmiyorum!!!
oFf birbirimizi "aslansın, gralsın,Sen yaparsın,sen çalışacaksın" vs şekillerde gaza mı getirsek napsak arkadaşlar :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 11 Mayıs 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
ben patiye log in olmaya üşendiğim için cookies leri silemiyorum mesela:D

bu arada kaçırmışım :)
genelde bende cookiesleri pek silmiyorum :)

ozellikle üşendiğim başka bişi de gazete,dergi vs. şeyler almak için bakkala gitmek üzere dışarı çıkmak :)[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Mesaj tarihi:
ilginç bi fikir çernobil :)[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Mesaj tarihi:
Bende öyleyim liseyi tek kitap açmadan kopya çekerek bitirdim hatta teşekkür bile aldım.

Ama üni deyim şu an çok zorlanıyorum
lise 2 de dersleri dinleseydim rahatça yapabileceğim şeyleri yapmak için bayaa çalışmam gerekiyor ama onada üşendiğimden geleceği pek parlak görmüyorum kaç yılda biter bu okul =(

Diğer okulları bilmem ama bizim okulda kopyada çekilmiyo çalışmaktan başka çare yok..[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
said:
voic3, 12 Mayıs 2004 12:31 tarihinde demiş ki:
çernobil yaptı bizi böyle

aynen katılıyorum...
Ayrıca bu 86 87 88 li tayfası ökküz gibin 85 tayfası cücük gibin

bi iş var bunda?[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
  • Yeni Oluştur...