BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Kendime bakıyorum da her sene dönev odevlerini son gun yaparım(bu sene nasıl oldu ise annem sayesinde odevi bulduk, 1 hafta once 1gunde yazıp bitirdim) her kötü gecen sınavdan sonra çalışcam diorm ama hep erteliorm ve sınavdan 1 önceki gece sabahlıorm.uykusuzluktan ve esnemekten gözlerim yaşarıo, soruları zor okuyorum :D napcam bilemiorm :) Benim gibi arkadaşlar da var mı ? Bu sorundan nasıl kurtulcaz bide ?[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ben patiye log in olmaya üşendiğim için cookies leri silemiyorum mesela:D
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bir an önce kurtul çünkü bütün hayatın o şekilde oluyor ilerde :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bende öyleydim.. Lise yi çakallıkla bitirdim malesef.. Yoksa bütün dersler 0 dı.. Ya hemen düzel yoksa batarsın.. Yada bi çakallık düşün...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 sıcak bir ülkede yaşadığımız ve televizyondaki dizilerde bile herşeyi kolay yoldan halleden tipler genelde örnek alındığı için olabilir.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 tembeliz çünkü türküz dermişim.yok yok alakası yok. bu dönem böyle heral herkes tembel..[signature][hline]i love this game!
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Valla bende ole son 3 4 gun yaptgım 6 ay once verılen donem odevını gayette guzel oldu valla bu Internet olmasa bız napardık bılemem :=)[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 arkadaşlar ben hiç üşenmem ben tembel değilim diyen var mı :)[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 aynısı bendede var edi sağolsun werdiği linkler sayesinde yaptım dönem ödevini;) sınavlarada aynı senin gibi çalişiorum.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 1.yazılıya hiç çalışmam:) 2.dönem ödevini başkasına yaptırırım:=) 3.ödevleri okulda yaparim (zmndan tasaruf:D ) 4.Mutfağa gitmem mutfak buraya gelir:D 5.dışarı kendimi atana kadar yerlerde sürünürüm (ki en ağır olan olay bu dışarı çıkmak.) 6.2 kmlik yolu otobüsle giderim:) ... yani bu maddeler bitmiyor.Yavaş yavaş şişmanlıyorum her hafta en az 2 kg alıyorum :D notlarımda ii demekki dersi yerinde anlamak yetiyor:) eh ne diyim bakalım öss sitresi beni düzelte bilcekmi? :D[signature][hline] =Nothing For Everything=
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 mevsimden diycem, tüm sene kıç yayıyorum, yalan olucak. gelişmiş organizma olmanın getirisi heralde; hücrelere enerji şey etmekten bize kalmıyor enerji, böle ATP yoksunu mitokondriler olarak endoplazmik bir hayat süregeliyoruz.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Saeros, 11 Mayıs 2004 21:01 tarihinde demiş ki: mevsimden diycem, tüm sene kıç yayıyorum, yalan olucak. gelişmiş organizma olmanın getirisi heralde; hücrelere enerji şey etmekten bize kalmıyor enerji, böle ATP yoksunu mitokondriler olarak endoplazmik bir hayat süregeliyoruz. haheuahu :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Cuma gunu sınav var ve ne zaman çalışmaya başlıcam bilmiyorum!!! oFf birbirimizi "aslansın, gralsın,Sen yaparsın,sen çalışacaksın" vs şekillerde gaza mı getirsek napsak arkadaşlar :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Chemical, 11 Mayıs 2004 18:59 tarihinde demiş ki: ben patiye log in olmaya üşendiğim için cookies leri silemiyorum mesela:D bu arada kaçırmışım :) genelde bende cookiesleri pek silmiyorum :) ozellikle üşendiğim başka bişi de gazete,dergi vs. şeyler almak için bakkala gitmek üzere dışarı çıkmak :)[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ilginç bi fikir çernobil :)[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Bende öyleyim liseyi tek kitap açmadan kopya çekerek bitirdim hatta teşekkür bile aldım. Ama üni deyim şu an çok zorlanıyorum lise 2 de dersleri dinleseydim rahatça yapabileceğim şeyleri yapmak için bayaa çalışmam gerekiyor ama onada üşendiğimden geleceği pek parlak görmüyorum kaç yılda biter bu okul =( Diğer okulları bilmem ama bizim okulda kopyada çekilmiyo çalışmaktan başka çare yok..[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: voic3, 12 Mayıs 2004 12:31 tarihinde demiş ki: çernobil yaptı bizi böyle aynen katılıyorum... Ayrıca bu 86 87 88 li tayfası ökküz gibin 85 tayfası cücük gibin bi iş var bunda?[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 beslenme şekli.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
Öne çıkan mesajlar