axedice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Adıyla hitab etsen? çok kastım ciddi cevap yazmak için. Ama başardım, gururluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 adıyla hitap etmesnden memnun değilmiş kız başarabiliriz arkadaşlar çok önemli bi mesele ama başarıcaz bu konuyuda !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Cons said: usta? http://www.kimkimdir.gen.tr/foto/2497.jpg Oduncu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 kiz arkadasina biz mi hitap edicez birader, heyallemyea. boyleiliskimiolurlan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 şükrüye biz kelloşum diyoruz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Ruhum, son durağım, sonum, bebeğim, balım, peteğim, hippiyim, sevdam. Kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Sık görüşüyoruz yanlız olmadığımda adıyla hitap ediyorum.Bana sevgi içeren kelime lazım :) ANLAYIŞ,YARDIM :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 AthleT said: hippiyim şunu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Araya karıştı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 adıyla hitap edilmesini niye sevmiyor adı osman filanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 AthleT said: Ruhum, son durağım, sonum, bebeğim, balım, peteğim, hippiyim, sevdam. Kullanabilirsin. Son durağım biraz kaba olur bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bal kavanozum. humunu yidiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ginaly said: humunu yidiğim. ABİ. ABİ. ABİ. AHAHAAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Seviye.Kopmayın.Pişman oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 devletlüm? haşmetlüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 10 numara makara olur (tu) ama tınlamadınız beni.Ne diyorum ne diyosunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 sebebim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 İşte bu SEBEBİM :) abi şöyle düzgün şeyler gelse eminim güzel şeyler çıkcak ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ben aşkımı bitanemi zor söylüyorum.hele fantastik hitaplarda yerin dibine girerim herhalde.yakısmıo abi erkeğe.öyle çok aşkım meleğim balım pıtırcıgım böceğim çok yavşakça geliyo bana.itici gelio :) aşkım ve sevgilim yeterli onun harici içten söylenen bir canım her zaman götürür. bebetom falan.yakısmıo valla yakısmıo erkeğe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Önce kopmayın etmeyin diyosun. Sebebim i beğeniyosun falan. Birader sen de bi garipmişsin. Alınyazım falan de o zaman o daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bence ayrılın.sana bunu dusundurtecek kadar kastırıcı bi ilşkiyse.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ginaly said: humunu yidiğim. Buna dedim seviye.Artı lan,usta vs tarzı şeyler beklemiyorum.Sebebim hoş geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bebito aşkito fln sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Ayrılmakla ilgiyi anlamadım.Ben mutlu,daha mutlu olsun istiyorum sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Kane&Lynch said: bebito aşkito fln sdfsd Pff :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar