Gangren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 [large]Followers of Arthas[/large] * Twisting Nether, EU * Horde * http://www.bizimguild.com * PvE Ağırlıklı * Hardcore * Guild Master: Symbol * Ventrilo * Paticik Forumlarında Yetkili Kişi: endless_night * Üye Alımlarını: Forum başvuru veya Ingame görüşerek * TBC öncesi VE sonrası kestiğiniz en zor boss: 10man bütün Instanceler temizlenmiştir. 25man Naxx Arcahnid Quarter ve Plague Quarter temizlenmiştir. Followers of Arthas Guildi ile ilgili TÜM (Progress, Üye Alımı, vb.) bilgiler bu başlık altında toplanacaktır. Başarılar dileriz :) Açılan diğer başlıklar kitlenecek, devamı halinde uyarı + ceza söz konusu olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Eski Foa Toplanıyor derseniz Kızarım ^_^ iyi kötü çok anım vardı orada.. Ben Priest Dien idim. Varmı başka eskilerden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 xaviustaki foa mı acaba yoksa başka bi oluşum mu?Ben Gruul,orc warrior la oynamıstım baya orda.eskilerdenseniz selam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Baya eskilerdenim ^_^ Ama inşallah bu yeni guild daha güzel başarılara imza atar o zamanlar TÜRK guildi olduğumuz halde her yabancı oyuncu bize katılmak isterdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 guildi draz,karam,ben ve bi kaç kişiyle berabar kurmustuk zaten.ally kısmında da charım oldugu için oynayamıyodum ilk zamanlar.eğer bu FoA onun devamı falan gibi bi guildse merak ettim şimdi.150-200 arası bi üyesi vardı zamanında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 eski foa memberlerinin yönetim kadrosunu oluşturdugu yeni bir guild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Bende foa daydım Xavius zamanında Drawoc tauren warrior , iyi kötü anılar oldu tabi ama raid yaparken en çok eğlendiğim zamanlardı valla , özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 oha rakharumla beraber ayrılmaz 2 tauren! nerede oynuyorsun şimdi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Rakharum la ben tabiki xD şimdi Spinebreaker da oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Xavius da Bizde sizin karşınızdayık Saints Of The City olarak...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 arthas kendini camdan atsa sizde atıcakmısınız? ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 frozen throne dan atsın atalım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 25man Sartharion down ek olarakda cons espiri kötüydü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bence zekice bi iğneleme vardı orda hayır yani amacınız arthası kesmek arthas gelince guildin adını mı deiştiriceksiniz veya pvp guildi mi olucaksınız ayrıca arthasın yancılarını tüm youncular düşman siz rahatça dalaran da gezebiliosunuz bu çok saçma son olarak da her pug un kesebildiği boss u kesmek de başarı değildir sevgiler cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Bilmemnehoof diye bir hunterım vardı FoA'da unuttum adını, Xeradian (1 senede 60ladı hanımefendi xD), Siloren vs. lowbie takılıyorduk. Bu arada Funeral'in ismini değiştirdiniz sanırım, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 @ OoogahBoogah Followers of Arthas yalnız 3 sene önce kurulmuş bir loncaydı. :P Arthas daha yoktu piyasada. Tabi guild yönetimi Dota manyağı kişiler oldugundan böyle bi isim seçmişler. Ayrıca Flowers of Arthas olarak da anılırdık. Tey tey. Güzel günlerdi. : edit: chain typo fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Guilde başarılar da isim kötü yahu :( Allahın ezik emo-kidini başımıza karizma yaptınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Nuke n Loot var dı bir ara FOA dağılınca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonfanzin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Tüm FoA lılara selam olsun benimde oyundaki en güzel günlerim FoA da gecti. Yeni FoA da yine beraberiz herşey çok güzel olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonfanzin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Progress Durumu Obsidian Sanctum (Normal) (Cleared) Obsidian Sanctum (Heroic) (Cleared) Naxxramas (Normal) (Cleared) Vault of Archavon (Normal) (Cleared) Vault of Archavon (Heroic) (Cleared) Naxxramas (Heroic) (Az Kaldı) Tüm classlara alımlarımız vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Gelirdim bonfanzim ama hordesiniz yine .. ben ally e dönmüştüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonfanzin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 allymi oldun tüh yaw ne var bu allyda anlamadım herkes horde oynuyo :D hangi serverda ve hangi guilddesin ? iyi oyunlar görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 The Maelstorm da Saints of The City Guildine yeni katıldım.. Death Knight oynuyorum iyi gidiyor ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jouka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Ozi canka nabersin laa? Ben Mert (Pizaa Delisi)..FoA süper guilddi valla bende priestimle ordaydım bir zamanla güzel eğleniyoduk :P Hatta ozimin wow oynadıgını orda gördüydüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 konuyla sınırsız alakasızım ama 3.3 le arthas gelince guild olarak kesecek misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar