Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK - Followers of Arthas Guild Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[large]Followers of Arthas[/large]

* Twisting Nether, EU
* Horde
* http://www.bizimguild.com
* PvE Ağırlıklı
* Hardcore
* Guild Master: Symbol
* Ventrilo
* Paticik Forumlarında Yetkili Kişi: endless_night
* Üye Alımlarını: Forum başvuru veya Ingame görüşerek
* TBC öncesi VE sonrası kestiğiniz en zor boss: 10man bütün Instanceler temizlenmiştir.
25man Naxx Arcahnid Quarter ve Plague Quarter temizlenmiştir.

Followers of Arthas Guildi ile ilgili TÜM (Progress, Üye Alımı, vb.) bilgiler bu başlık altında toplanacaktır.

Başarılar dileriz :)

Açılan diğer başlıklar kitlenecek, devamı halinde uyarı + ceza söz konusu olacaktır.
Mesaj tarihi:
Baya eskilerdenim ^_^ Ama inşallah bu yeni guild daha güzel başarılara imza atar o zamanlar TÜRK guildi olduğumuz halde her yabancı oyuncu bize katılmak isterdi..
Mesaj tarihi:
guildi draz,karam,ben ve bi kaç kişiyle berabar kurmustuk zaten.ally kısmında da charım oldugu için oynayamıyodum ilk zamanlar.eğer bu FoA onun devamı falan gibi bi guildse merak ettim şimdi.150-200 arası bi üyesi vardı zamanında :D
Mesaj tarihi:
bence zekice bi iğneleme vardı orda hayır yani amacınız arthası kesmek arthas gelince guildin adını mı deiştiriceksiniz veya pvp guildi mi olucaksınız ayrıca arthasın yancılarını tüm youncular düşman siz rahatça dalaran da gezebiliosunuz bu çok saçma son olarak da her pug un kesebildiği boss u kesmek de başarı değildir

sevgiler cuomd
Mesaj tarihi:
Bilmemnehoof diye bir hunterım vardı FoA'da unuttum adını, Xeradian (1 senede 60ladı hanımefendi xD), Siloren vs. lowbie takılıyorduk.

Bu arada Funeral'in ismini değiştirdiniz sanırım, hayırlı olsun.
Mesaj tarihi:
@ OoogahBoogah

Followers of Arthas yalnız 3 sene önce kurulmuş bir loncaydı. :P Arthas daha yoktu piyasada. Tabi guild yönetimi Dota manyağı kişiler oldugundan böyle bi isim seçmişler.

Ayrıca Flowers of Arthas olarak da anılırdık. Tey tey. Güzel günlerdi. :

edit: chain typo fail
Mesaj tarihi:
Progress Durumu
Obsidian Sanctum (Normal) (Cleared)

Obsidian Sanctum (Heroic) (Cleared)

Naxxramas (Normal) (Cleared)

Vault of Archavon (Normal) (Cleared)

Vault of Archavon (Heroic) (Cleared)

Naxxramas (Heroic) (Az Kaldı)

Tüm classlara alımlarımız vardır.
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ozi canka nabersin laa? Ben Mert (Pizaa Delisi)..FoA süper guilddi valla bende priestimle ordaydım bir zamanla güzel eğleniyoduk :P Hatta ozimin wow oynadıgını orda gördüydüm :P
  • Yeni Oluştur...