Greeny Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Ne bela birşeydir arkadaş bakmadığım yer kalmadı. Şimdi şöyle kısaca şey edeyim, o ilk chain questleri yaptım sanırım 3675/6000 Friendly' im. Fakat Hot and Cold questini ya da diğer questleri almaya gittiğimde quest vericek kimse yok. Önce birkaç quest yapmam gerek sanırım ama chaini tamamladım. Nedir oalyı neyi yanlış yapıyorum bi yol yordam anlatın :/ help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 daily questleri şahıslardan değil de çanak çömlekten alıyosun. devler pek bi tembel, quest vermeye bile üşeniyolar:P questlerden birisi o hacıladığınız anvil den, birisi horn dan, diğeri tepeye asılan miğferden alınıyo, başka da hatırlamıyorum. anvil chain questini bitirdikten sonra "hot and cold" horn chain questini bitirdikten sonra "blowing the horn" helm chain questini bitirdikten sonra "polishing the helm" vardı eğer karıştırmıyosam. bu üçünden başka daily var mı onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 http://www.wowhead.com/?item=44724 var bi de tanesi 350 rep'ten. aynı netherwing'deki egg mantıgı gibi isliyo. gathermate addonu ile de yerleri gorunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Kirin Tor için daily varmı cooking ve JC haricinde? Yokmuş :( Dailyler listesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ya işte sorun orda. farkettim wowheadden fln anvilden alacağımı da. anvil yok hehe bomboş yani sadece o giantlar var. ne taş vvar ne çömlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 polishing the helmi dikmek için quest serisi var 3 tane sonra anvil için quest serisi var gibi hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Önce questleri yapman gerekiyor işte :P , yoksa göremiyorsun. Şu fire revenantların olduğu mekana gidip bir bak bakalım, anvil orda mı? Ordaysa yapmamışsındır questi henüz. Bu arada 5 tane quest var reverede kadar, sonrasını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 yapmasam friendly olabilir miyim ki? edit: laf sokmuş gibi olmuşum hehe amacım o değil, yani o questler yapılmadan friendly olunabiliyor mu? hiç rep yoktu hated oldum sonra çatırt diye friendly oldum. ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Bu temple of stormdaki elemanın chainini tamamlayınca friendly oluyorsun, sonra diğer qlar açılıyor. Ben dailyleri yapmadan ya da ilk yaptığım gün honored olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bu diğer elemanın ismi mekanı nedir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 http://www.wowhead.com/?faction=1119#comments Baştaki bir kaç post iskandinav mitolojisinden bahsediyor ama aşağıda sorunun cevabı var, uzunca bir chain yapıyorsun (şu kılık değiştirdiğin vs.) Öylece devam ediyor sonra da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 o kılık değiştirmeli olanı yaptım yaf. hatta kulede oturan adamın tekine quest verdim vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 chain questleri takip ederek direk friendly oluyosun tam yetiyor hatta.. sonra başlıosun hıdır emminin bebeleri daily işkencelerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 abi sorun orad friendlyim daily questler yok ne anvil var ne bişi. neyse heroic bitti deadwollun dediği yerlere bkaim bi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 abi friendlyde alınmıomuydu dailyler? tamda hatırlayamadım şimdi ama öyle olması lazım.. anvilin orda bi giant var bi quest yapıosun anvili söküp alıosun ordan kardan adam gibi bişi ile buz atıosun ordan bi daily gelio sonra boru parçaları topluyosun büyük bi boru yapıosun onunla oda başka bi daily açıo sonrada elemanın ölüşünü izliosaun ordanda kask gelio eşşek kadar onu cilalıyosun hergün... sinir bozucu questler ... ada gibi mekan istiorum ben ya.. çok uyuz hıdır questleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 tamamdır arkadaşlar benim gerizekalılığımmış bi kaç quest varmış thorinden kalan :D onları yapıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Bende 79 Oldum İcecrown ( cafecrown gibi. ) a geçeceğime storms a gidiyorum ki.. bu factionun chain q larını yapim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 yeni patchle relic of ulduar itemlarını verip rep alıcaz sons of hodirle. şimdiden başladım ben farmlamaya baya , dailylere kalsa 1 aya anca olurduk exalted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Şu an 200 tane falan var :D 6 gün daha yaparsam questleri işim biticek hesaplarıma göre ama yinede bulunsun diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 7gün honored + 7gün revered + 9gün exalted için geçen süre tahmini olarak sürüyor. Gerçekten can sıkıcı, yeni patch ile reliclerin soulbondluğu kalkıyor hemde rep alabiliyoruz baya yararı olacak. ps: main ile exalted oldum şimdi alt char için relicleri biriktirmiştim allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 exa e 12-13 k kaldı ki reveredda 6 ide item bulup veridgini sayarsan 7 q var söyle idi sanırım 250+250+350+350+250+500=2050 rep günde aslında ben sadece 4 unu yapıp bırakıyorum işim varsa 4 ü bi yerde zaren magarnın ordan digerleride dibinde öbüründe mobu kes itemı dusur ugrasmıyorum hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Çok büyük getirisi yok şu anda Honored -> Exalted arasındaki farkın. Yani iyi değerlendirin bence. Aldor / Scryer Exalted'sanız bir bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Gangren said: Çok büyük getirisi yok şu anda Honored -> Exalted arasındaki farkın. Yani iyi değerlendirin bence. Aldor / Scryer Exalted'sanız bir bakın derim.aldorum ben 18 sp 10critti sanırım enc honoreddaki ile aynı exdeki 15 crit te 28 sp miydi ona bakmam lazım http://www.wowhead.com/?item=44135 24 müş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Herşeyden önce +16 crit pattern i var ya nasıl getirisi yok Gangren =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Shoulder enchantı açısından :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar