sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Adaptation'dan, filmin başındaki konuşma tek kelimeyle süper, mükemmel. buyrun okuyun sevin, tapın. "Do I have an original thought in my head? My bald head. Maybe if I were happier my hair wouldn't be falling out. Life is short. I need to make the most of it. Today is the first day of the rest of my life. I'm a walking cliche. I really need to go to the doctor and have my leg checked. There's something wrong. Oh well. The dentist called again. I'm way overdue. If I stopped putting things off I would be happier. All I do is sit on my fat ass. If my ass wasn't fat I would be happier. I wouldn't have to wear these shirts with the tails out all the time. Like that's fooling anyone. Fat ass. I should start jogging again. Five mile a day. Really do it this time. Maybe rock climbing. I need to turn my life around. What do I need to do? I need to fall in love. I need to have a girlfriend. I need to read more, improve myself. Maybe I should learn Russian or something. Or take up an instrument. I could speak Chinese. I could be the screenwriter who speaks Chinese and plays the oboe. That would be cool. I should get my hair cut short. Stop trying to fool myself and everyone else into thinking I have a full head of hair. How pathetic is that? Just be real. Confident. Isn't that what women are attracted to? Men don't have to be attractive. But that's not true. Especially these days. Almost as much pressure on men as there is on women these days. Why should I be made to feel like I should apologise for my existence? Maybe it's my brain chemistry. Maybe that's what's wrong with me. Bady chemistry. All my problems and anxiety can be reduced to a chemical imbalance or some kind of misfiring synapses. I need to get help from them. But I'll still be ugly, though. Nothing's going to change that. "
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 guzel bi quote, acıdım adama ama kendini motive etjeye calsıo heh. edebiyata da gidebilirdi
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 biriside türkçesini yazsa ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: kermit_frog, 30 July 2003 13:04 tarihinde demiş ki: biriside türkçesini yazsa ! +1 Kasamıycam şimdi.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future...
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: LvL_Sabo, 30 July 2003 04:56 tarihinde demiş ki: Why should I be made to feel like I should apologise for my existence? Maybe it's my brain chemistry. Maybe that's what's wrong with me. Bady chemistry. All my problems and anxiety can be reduced to a chemical imbalance or some kind of misfiring synapses. I need to get help from them. But I'll still be ugly, though. Nothing's going to change that. " burası çok iyi ya :) filmini de izlemek isterdim
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ehe güzel.[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 FAT ASS![hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 alo öyle yorum yapması kolay güzel felan diye sıkıysa türkçesini yapın hadi gaz verir[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 evet evet öyle yorum yapmak kolay. zaten beynim durmuş uykusuzluktan, uzunluğunu görünce apışıp kaldım. Hem bu film neyin nesidir onu da söylüyün de quote'u daha iyi anlıyalım.[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bone icq ya gel de dosyaları atam sana[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
aente Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 adam pırowlır! :X ne dosyası lan serdar x files cımısın lan basımıza :N[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 of türkçesini yapıştırayım dedim de aman ya rabbi, türkçe karakterler çıkmayınca baya bi kötü oldu [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 30 July 2003 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
GoD-FoR-Sa-KeN Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Adamın teki bi forumda şöyle yazmış.. Onun içine deli dana zehri atıyolar...Ciddi ciddi demiş bunu bi de...puahah Yarıldıydım..[hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ben filmi izlemedim maalesef ama yazı süper eğlendirdi ehahea[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 yazı ne yahu ne demek bu[hline]Cok Yorgunum Ve Cok Mutluyum... Metall Ethlos
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 e okuyuverirsen anlarsın ingilizcen yoksa www.divxaltyazi.com (belki tr'si de vardır) alt yazılarda arat adaptation'ı. çek oku[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 süperdir filmin başıydı .. nicolas cage in sesini bunları söylerken kafamda duyabiliyorum bence face off tan sora en iyi rolüdür türler apayrı ama ben yetenek açısından karşılaştırdım[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Çevirmeye çalışacam şimdi. Çevirince bunu editlerim.[hline]There's a heaven above you baby...
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Bu arada direk çevirecem, öyle edebiyat kasamam. "Kafamda orjinal bir düşünce var mı? Kel kafam.(Bald kel demekti di mi?) Saçlarım dökülmese daha mutlu olurdum. Hayat kısa ve hayatı yaşamalıyım. Bugün hayatımın geri kalan hayatımın ilk günü. Ben yürüyen bir klişeyim.(Ne demekse) Gerçekten doktora gidip bacağımı kontrol ettirmem lazım. Hmm, dişçi de tekrar aradı. Yoldan çıkmışım.(abi bu cümleyi çözemedim herhalde böyle ama) Eğer bazı şeyleri ertelemeyi durdursaydım, mutlu olurdum.Bütün gün şişko kıçımın üzerinde oturuyorum. Kıçım şişman olmasa mutlu olurdum. Düğmeleri açık giymek zorunda kalmazdım. Tekrar yavaş koşulara başlamalıyım. Günde 5 mil. Bu sefer gerçekten yapmalıyım. Belki tırmanmalıyım. Hayatımı değiştirmeliyim. Ne yapmam lazım? Aşık olmalıyım, bir kız arkadaşa ihtiyacım var. Daha çok okumalıyım ve kendimi geliştirmeliyim. Rusça gibi bi şeyler öğrenmeliyim. Ya da bir müzik aleti çalmalıyım. Çince konuşabilirdim. Çince konuşabilen ve obua oynayabilen bir senarist olabilirdim. Bu süper olurdu. Saçlarımı kısa kestirmeliyim. Kendini ve diğerlerini kafamın tamamen saçlarla dolu olduğunu düşündürüp aldatmayı bırak. Ne kadar üzücü. Sadece gerçek ol.(OHA) Kendinden emin ol. Kadınların etkilendikleri de bu değil mi? Erkekler çekici olmak zorunda değillerdir. Ama bu doğru değil. Özellikle bu günlerde. Bu günlerde bu baskı kadınlarda olduğu kadar erkeklerde de var. Neden varoluşumdan özür dilemeye mecburmuşum gibi hissettiriliyorum? Belki bu benim beynimin kimyası. (?) Belki benim sorunum olan şey bu. Vucüt kimyası. Bütün endişelerim ve problemlerim kimyasal dengesizliğe veya bir çeşit misfiring synapsese (ne demek) bağlı olabilir. Bunlardan yardım almalıyım. Yine de, hala çirkinim. Hiçbir şey böyle değişmeyecek. huh, bitti sonunda. Bütün bunları okur, yazarken Coldplay dinleyince daha da bir etki yaptı. Filmi izlemediğime çok üzüldüm ve okuduktan sonra direk divx'ini indirmeye başladım. Adama acıdım bu arada. İngilizce'de hata olabilir. Amerika'dan yeni geldiğim için uyku düzenim yok uyumuyorum gibi bir şey. Gözlerim kapanarak yazdım. İngilizce bilmeyenlere en azından bir fikir verir.[hline]There's a heaven above you baby...
can Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Editlemeyi unuttum neyse sallaaaa....[hline]There's a heaven above you baby...
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bi up'layım da görmeyenler görsün dedim...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 konu içi[signature][hline]i love this game!
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 konu içi ile alakası yok. yazmış olmak için yazmayalım...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
can Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 lan ne hıyarmışım. o kadar çevirmişim bi de... lol :)[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 çeviriden sonra da kimse tınmamış ha.. insan bi teşekkür eder, o kdr yırtınmışsınız ehuo[signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Öne çıkan mesajlar