soulberry Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bi şey sorucam. internette hani birileriyle tanışıyoruz filan. nadiren çok iyi anlaştığım birileri çıkıyo. telefonumu versem en kötü ihtimalle ne gelebilir başıma?
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 valla ben duydum.öyle internetten tanısıp telefonlarını aldıkları kişilerin kredi kartı numaralarını çalıolarmış nasıl calıolar sen hayal gücünü kullanarak bul
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Drall said: telefonla tecavüz ediyolarmış bunu yaptıklarına göre kimbilir daha neler yapıyolar.. düşün artık
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 karsıdakinin mallık seviyesine göre evini arabasını da alırlar.
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 en kötü ihtimalle ödemeli atar. çok fena ya:(:(
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 ya çok kasarsa servis sağlayıcından arayan numarayı banlatırsın. ohş kafa rahat
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 güncel başlıkları farkına varmadan harasslamışım gecenin bir yarısı buraya da sırf bu yüzden yazıyorum
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 sesu said: güncel başlıkları farkına varmadan harasslamışım gecenin bir yarısı buraya da sırf bu yüzden yazıyorum:S
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Red said: valla ben duydum.öyle internetten tanısıp telefonlarını aldıkları kişilerin kredi kartı numaralarını çalıolarmış nasıl calıolar sen hayal gücünü kullanarak bul ahaha
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 bu mantıkla ilerliyecek olursak ölürsünde, senin yeteneklerine bakıyor
Öne çıkan mesajlar