|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Ergenekon'da 1 numara Dalan mı? Ergenekon'da yeni bir dalga başladı. Sürpriz gibi görünse de, aslında değil. Bekliyorduk. Bekleyen sadece biz gazeteciler değildik. Operasyonun en önemli hedeflerinden biri olan Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve İSTEK Vakfı Başkanı Bedrettin Dalan da bu operasyonu biliyor ve bekliyordu. Ergenekon'un bu yeni dalgasında 1 numaralı hedef Bedrettin Dalan. Ergenekon Operasyonu'nu yürüten Savcı Zekeriya Öz'ün yakın çevresi, savcı Öz'ün Bedrettin Dalan'ı Ergenekon yapılanmasının 1 numarası olarak gördüğünü fısıldıyordu bir süredir. Savcı Öz'ün kafasında şekillenen tabloya göre Bedrettin Dalan Ergenekon'un, en azından sivil kanadının 1 numarasıydı. Dalan'ın askerlerle olan yakın ilişkileri, 1. Ordu Komutanı olduğu dönemde Orgeneral Hurşit Tolon'la olan sıkı bağlantıları Dalan'ın Ergenekoncu olarak nitenlemesine neden oluyordu. Ergenekon Operasyonunu yönetenlere göre Dalan askerle, siviller arasındaki bağlantıyı sağlıyor aynı zamanda medya ile ilişkilerini de yönetiyordu. Dalan'ın eğitim alanında yaptığı girişimler ve Fethullah Gülen cematine karşı tavırları da Ergenekoncu olarak nitelenmesine neden oluyordu. Dalan, uzunca bir süredir Savcı Zekeriya Öz'ün projektörleri altındaydı. Bunu Dalan da biliyordu. Ve Dalan bir kaç ay önce yurt dışına çıktı. Ne nereye gittiği belliydi ne de nerede olduğu. Bilinen cep telefonlarını da kapattı ve ortadan kayboldu. Dalan'ın yakın dostu olan bir medya patronu tarafından "Seni de alacaklar" iye uyarıldığı ve bunun üzerine yurt dışına çıktığı fısıldanıyordu. Dalan'ı da kapsayan operasyon bu sabah başlatıldı ama Savcı Zekeriya Öz'ün İstanbul Emniyeti Organize Suçlar Dairesi'ne Dalan'ın gözaltına alınması ile ilgili talimatını Kurban Bayramı öncesinde verdiği biliniyor. Dalan'ın Türkiye'ye dönme ihtimline binaen operasyon bekletildi. Ancak Dalan'ın dönme niyeti olmadığı ortaya çıkınca bugün Dalan'ın ofisleri basıldı. Ergenekon soruşturmasında bundan sonra da başka dalgalar mutlaka olacak. Tıpkı 28 Şubat gibi Ergenekon da bin yıl sürecek gibi duruyor Fatih Altaylı'nın yazısı Yeditepe Universitesi'nde arama yapılıyormuş şu an, ayrıca Yalçın Küçük ve eski özel harekat daire başkanı İbrahim Şahin gözaltına alınmış. Habertürk'ten takip edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 fatih altaylı yazıyosa diildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Bedrettin Dalan aranıyormuş, Amerika'da olduğu söyleniyormuş. 1 numara olmayabilir ama son dalga da Yeditepe Üniversitesi'nde arama yapmış polis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Yooo... Ergenekon'un 1 numarası benim. Bu arada evet, Ergenekonda bin yıl sürecek. Gözlerine kestirdiklerini alacaklar içeri. Bu arada Ergenekonda ne örgütmüş arkadaş, topla topla bitmedi. Birde şöyle 4-5 ayda bir taksit taksit almasalar içeri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 haberturk yorum said: Misafir 07.01.2009 12:14 bir numara ahmet necdet sezer''dir.göreceksiniz. hay allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 yalcin kucuk sayesinde mahkeme tam bir gosteriye doner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 demirel le ahmet necdet sezere getirecekler gibi mevzuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ahmet necdet sezeri de alırlar merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Gerçek bir numara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ergenekonda ne yapacaklarsa yapsınlar. erken seçimle o ergenekon adı altında toplananlar bunun hesabını soracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 geçen sene mezuniyet konuşmasında ergenekon hakkında bişeyler demişti. güzelde demişti lakin Türklerin en büyük destanlarından birini böyle bir yalan operasyonun adı yaptılar demişti. ne zaman saldırıcaklar diye beklerken feto dan emir yeni geldi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 sabih kanadoğlu nu da alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ergenekonun başını mı almışlar, anlamadım ben mevzuyu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ergenekon kapsamında bir pedo bear ı göz altına almadıkları kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 şimdi orda okuyan öğrencileride ergenekon'a yardım ve yataklıktan almasınlar şahsen bir yeditepe öğrencisi olarak bedrettinciğimi kutluyorum ama finalleride ertelesin lütfen ergenekon dediğin öyle kuru kuru gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ergenekon un başını avuçlamışlar öyle diyorlar. yada başınıda almış olabilirler. Madem bukadar istekliler. içeri aldıklarını söylüyorlar ama nekadar içeri orası muamma. zira kimse bilmiyor nekadar derin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ya tuncay özkanı tutuklayan bi dava nasıl ciddi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 AHAHAHAH çok güzel dedin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Bedro'da 1 numara :D masal işte yav. Kırmızı Başlıklı Bedrettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 yalan oldu benim bursta şubat tatilinde burs istemeye gidicektim ooof oooof:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 işin garibi içeri aldıkları yada gözaltına aldıkları şahısların ömürleri yetmeyecek bu davanın sonucunu görmeye. daha ilk dalgadan içeri girenlerin ifadeleri bitmedi. yazık olacak çok yazık. kına yaksın tatlı su liboşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bedrettin ne biçim isim lan. kemal sunal filminde karısından durmadan azar işiten herif ismi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 yov sınavlar iptal olmalı, raporların teslim süreci uzatılmalı bu arada okulda rektörlük önünde 2 3 4 gazeteci kılıklı kameralı tipler vardı bir an höyt beni dinleyin basın açıklaması yapacam demek geldi içimden :F Bedrettin Dalan süper temiz bir insan olmayabilir de ne işi olur ergenekonla zaten derdi başından aşkın son yıllarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 o tipitipler mükemmeldi ya soru sorabilirmiyiz dediler bana matematik sınavım var hoca sorucak zaten eyvallah dedim geçtim gittim yanlarından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 80 yaş ortalaması yaptı ergenekon nerdeyse. İyice rezalet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar