Masticore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 birşey sorucam bu rasterbator'un güzel olması için greyscale mi olması lazım. Tamam renklileri varda büyük boyutta renkli göremedim millet fakirde ondan mı yapmıyor yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 o değilde ilk mesajdaki kız çocuğu ne kadar güzelmiş ya.( national geog.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ne güzelmiş ya lazer yazıcı ile siyah beyaz ucuza gelir sanırım dfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Rasterbator haricini salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Masticore said: birşey sorucam bu rasterbator'un güzel olması için greyscale mi olması lazım. Tamam renklileri varda büyük boyutta renkli göremedim millet fakirde ondan mı yapmıyor yoksaönceki sayfada koymuşum ben renkli bi örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 güzel oldu sanki.. http://img101.imageshack.us/img101/6237/sdc10235p.jpg http://img526.imageshack.us/img526/3406/sdc10237.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 vay arkadaş o kadar kaliteli tuto hazırlamışım ki resimler bile patlamamış. proyum lan bildiğin. pro ve işsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 selam hacıt. rasterbator renklide ne kadar performans verecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 bunlar evdeki yazıcının kartuşunu emer, dışarıda falan bastırsak ne kadara gelir ki bi de resim kağıdı mı onlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 normal kağıttı benimkiler, ama bi kaç ay sonra eskimeye kenarları yamulmaya başlıyor. nereye basacağın ve kalitesi sana bağlı fiyatla doğru orantılı olacak. renkli fark etmiyor aynı kalite. yazıcına ve kartuşlarına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 vay ne güzel yapmışım lan gerçi 2 gün sonra çıkarıp atmıştım ama olsun fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 andıreya mozaikin ikinci resmi sasukeyi andırmıyor mu ya :D ayrıca resterbator için teşekkür ederim bir iki güne duvarı kaplarım ben bunla >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Rasterbator'da kağıtların köşelerini şuradaki gibi yuvarlak şekilde keserek kağıtları üst üste yapıştırabilirsiniz; http://i-cdn.apartmenttherapy.com/uimages/chicago/rast02.jpg Şöyle daha bütün görünüyormuş; http://i-cdn.apartmenttherapy.com/uimages/chicago/rast01.jpg Gerçi diğer türlü de ayrı bi havası var, ama fazla abartmamak lazım kağıt sayısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ben çıkartıp yapsam bile o kadar muntazam yapıştıramam duvara yamuk yumuk olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 nasıl cıktı alıyorsunuz bunları normal yazıcıdan baska yerlerden mi ayrıca bildiğimiz a4 kağıtları mı bunlar peki biraz daha kaliteli birşey yapmaya kalksak ne önerirsiniz duvarım cok boş şöyle fantastik şeylerle döşemek istiyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 a4 çıkarılmaz yaf bunlar aşırı dandiri gözükür resimdekiler altına sünger gibi fln bişi yapıştırmışlar bide özalitçiye yaptırmak gerekir sanırsam bunları aslında özalitçiye gitmişken parça parça yaptırmak yerine yekpare çıkarttırsak daha mantıklı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar