Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kişiselden dev yazı dizisi , Bölüm 3: Eski sevgili

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Gerçekten sevmek derken bildiğin sevmek abi, insan olarak sevip saygı duymak. Saf bi sevgi yani ona dönüşecek aşktan.

Ayrıca Kaan mesela sevgilileri hakkında söz sahibi bi seviyeye de gelebilirsin o da var. Gelip danışabilir falan. Ya biz çok garip insanlarız galiba eski sevgiliyle kardeş gibi olmak nedir lan? Haha. Psikoloğumu özledim..
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Dartanian said:
Eski sevgili tarafı değilde acaba bende mi Tolgagüldüm tarafı bir düşünce ortaya çıkabilir bu da sakat bi durumdur

Ben de mi Tolgagüldümden ziyade, bir Tolgagül kadar olamadım psikolojisi yıkar adamı.

Abi o da var tabi ama bu kız Tolgagüllerden hoşlanıyo benden de hoşlandı da denebilir :D
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Gerçekten sevmek derken bildiğin sevmek abi, insan olarak sevip saygı duymak. Saf bi sevgi yani ona dönüşecek aşktan.

Ayrıca Kaan mesela sevgilileri hakkında söz sahibi bi seviyeye de gelebilirsin o da var. Gelip danışabilir falan. Ya biz çok garip insanlarız galiba eski sevgiliyle kardeş gibi olmak nedir lan? Haha. Psikoloğumu özledim..

ULAN KARDEŞ KARDEŞİ!
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Bu nedir lan ahahahaha düşünsene kardeşm az yatmadk senle de ha çok fırlamasın bilion mu falan ahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç bir kız yeni sevgilileri için eski sevgilisinden tüyo almaz birazcık aklı varsa. Çılgınlık eder yani. Arkadaş kalacaksan da sınırlarını çizmen lazım. Üstüme basıp geçme yar diye serzenirsin sonra. Hele yani bir kaç yıllık bir birliktelik söz konusu değilse arkadaş kalınmasına pek de gerek yok, olacaksan sevgili olmaya devam edersin, olmuyorsa sen yoluna o yoluna. Birbirinizin hayatında çok büyük bir etki yaratmadığınız için o kadar kısa zamanda, kaybedeceğin şey o kadar da ahım şahım olmaz genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Olum garibim ben tamam kabul ediyorum da etrafımdakiler de mi garip onu anlamadım ben :D

Ayrıca biz çıkarken yaş kaç baş kaçtı abi. Seviştiğin biriyle arkadaş kalmak yada kardeş gibi olmak mümkün olmaz sanmıyorum, yani ben bile olamıyosam olunmuyodur heralde. Yada çok ayrı bi sevgi olcak aranızda o şekilde..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...