|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Eski sevgilinin yeni sevgilisiyle kanka olun bide :D pes falan oynayın, kız da biraları getirsin ooooh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 kızlarda 4 erkeklerde 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Dartanian said: Eski sevgili tarafı değilde acaba bende mi Tolgagüldüm tarafı bir düşünce ortaya çıkabilir bu da sakat bi durumdur Ben de mi Tolgagüldümden ziyade, bir Tolgagül kadar olamadım psikolojisi yıkar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 4 numaranın msnı verirmisin dynun :Dgüzel sölemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 hepmizi tolgagülüz bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Gerçekten sevmek derken bildiğin sevmek abi, insan olarak sevip saygı duymak. Saf bi sevgi yani ona dönüşecek aşktan. Ayrıca Kaan mesela sevgilileri hakkında söz sahibi bi seviyeye de gelebilirsin o da var. Gelip danışabilir falan. Ya biz çok garip insanlarız galiba eski sevgiliyle kardeş gibi olmak nedir lan? Haha. Psikoloğumu özledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Xaenin said: Dartanian said: Eski sevgili tarafı değilde acaba bende mi Tolgagüldüm tarafı bir düşünce ortaya çıkabilir bu da sakat bi durumdur Ben de mi Tolgagüldümden ziyade, bir Tolgagül kadar olamadım psikolojisi yıkar adamı. Abi o da var tabi ama bu kız Tolgagüllerden hoşlanıyo benden de hoşlandı da denebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 eksten nekst olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 nileppezdel said: Gerçekten sevmek derken bildiğin sevmek abi, insan olarak sevip saygı duymak. Saf bi sevgi yani ona dönüşecek aşktan. Ayrıca Kaan mesela sevgilileri hakkında söz sahibi bi seviyeye de gelebilirsin o da var. Gelip danışabilir falan. Ya biz çok garip insanlarız galiba eski sevgiliyle kardeş gibi olmak nedir lan? Haha. Psikoloğumu özledim.. ULAN KARDEŞ KARDEŞİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 aslinda 1 dogru soylemis nasil ayrildigina bakar 1 ben degilim fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 nileppezdel said: Gerçekten sevmek derken bildiğin sevmek abi, insan olarak sevip saygı duymak. Saf bi sevgi yani ona dönüşecek aşktan. Ayrıca Kaan mesela sevgilileri hakkında söz sahibi bi seviyeye de gelebilirsin o da var. Gelip danışabilir falan. Ya biz çok garip insanlarız galiba eski sevgiliyle kardeş gibi olmak nedir lan? Haha. Psikoloğumu özledim.. Bu nedir lan ahahahaha düşünsene kardeşm az yatmadk senle de ha çok fırlamasın bilion mu falan ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Hiç bir kız yeni sevgilileri için eski sevgilisinden tüyo almaz birazcık aklı varsa. Çılgınlık eder yani. Arkadaş kalacaksan da sınırlarını çizmen lazım. Üstüme basıp geçme yar diye serzenirsin sonra. Hele yani bir kaç yıllık bir birliktelik söz konusu değilse arkadaş kalınmasına pek de gerek yok, olacaksan sevgili olmaya devam edersin, olmuyorsa sen yoluna o yoluna. Birbirinizin hayatında çok büyük bir etki yaratmadığınız için o kadar kısa zamanda, kaybedeceğin şey o kadar da ahım şahım olmaz genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 @nilep :HAHAHHAAHAHAH . Her geçen gün kendimizi aşıyoruz heah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 eski kaşardan tost eski sevgiliden dost olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 kaan +1, eski sevgiliden tip alanin burnu boktan cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Olum garibim ben tamam kabul ediyorum da etrafımdakiler de mi garip onu anlamadım ben :D Ayrıca biz çıkarken yaş kaç baş kaçtı abi. Seviştiğin biriyle arkadaş kalmak yada kardeş gibi olmak mümkün olmaz sanmıyorum, yani ben bile olamıyosam olunmuyodur heralde. Yada çok ayrı bi sevgi olcak aranızda o şekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ya bu arada açıklasak artık kim bu yabancı ülkelerde yaşayanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 guildden arkadaslarim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Hangisini diyen hayır diyen mi nedir? o önemli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bu ne be ne bicim konu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 30dkda 3 sayfa msj alan bi post :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Dartanian said: 30dkda 3 sayfa msj alan bi post :D 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Faillamşım ama hiç dikkat etmedim 1 sayfa kaç mesaj alıyo diye :( :( :( X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 dinan! küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Yarın açıklicaz onu, yarınki yazı dizisinden hemen önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar