BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Madem bone evlendi fedo da evleniyor dururmuyum lan ben de evleniyorum kardeşim! bunca zamandır bekar yaşadım da ne oldu... alemin kralları olmadan da zamparalık yapılmayacağına göre (bahaneye bak!) tek başıma 300-500 yaparak zamparalık olmayacağına göre (ne zamparayımdır ama iff iff) evlenecem kardeşim değerli gelin adaylarının bu konuya mesaj atarak başvurmaları gerekmektedir elemeler fi tarihinde Haydar Dümen, Güzin abla, Ayşe Özgün, Nuri Alço ve Arto adlı muhterem kişilerden oluşan jüri tarafından elenerek ilk 10'a (10 bekar bayan daha çıkar mı bu forumdan? çıkar çıkar..) kalan bayan patilerimize her hafta diğer üyelerce oy verilecek verilen oylar neticesinde her hafta bir adayı eleyeceğim haydi bayanlar güzel bir dünyanı kapıları ardına kadar açıldı sizleri bekliyor bu şansı kaçırmayın Babacum "İldeniz" Freeman[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 +evim var... ömrü boyunca kira derdi yok +süper yemek yaparım +Yeminli Mali Dolandırıcıyım (sırtım yeregelmez) +3 aylığım var (başbakanlık saolsun) daha ne olsun... Mostors olmaktan daha iyi ne var şu dünyada[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 o zaman ben törenle evde kaldığını açıklayayım bu ne olm böyle ödülmü olur.bunlarla kuşum aydın bile senle evlenmez.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim.
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 süper yemek yaparmış peh şuracıkta benlen kapıaşacak adam tanımam kızlar dahil anadın mı :P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 iman dolu göğsüm gibi serhaddim var ulen! kız gelecek beni alacak üstüne bi de ve verecez yok artık daha ne olsun[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 lem bende istiem burcudan skıldım kız resmen maddiyatçı olmuş bişiy istedi almadık die küsüo bse bende ödül weroom gelin adaylarından eleme yapçem ödüller: 1-evim war 2-arabamda war 3-sanayiciyim(daa doorus bbam sanayici ben ynında çalışıom ööle büroda oturuom) 4-yimehten bi b*k annamam 5-geleceeen cem uzanı karşınızda[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hadi kardeşim başka konuya tezgah aç burasi bbenim alla alla[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
555 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ah ah geç kaldık =([signature][hline]Life won't be both hell and bliss, Or it can be nothing at all TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bende evlencem +tip olarak babacumdan daha tipliyim :D +daha iyi yemek yaparım +evi toplarım +ütü yaparım +bulaşık yıkarım +çamaşır yıkarım +dikiş yaparım +gitar calarım Kingpin beta v.12[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? [Bu mesaj theKingpin tarafından 10 Mayıs 2004 01:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ben bi halt yapmam otururum yer içer uyurum
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Kıroyum ama para bende..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bonepart şöle bir durum var sen kız olsan kimse sana bakmaz :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: BonePART, 10 Mayıs 2004 01:09 tarihinde demiş ki: abi bole super bi adamsın ya allah en guzelinden zekisinden en muytlusundan bi askısı versin sana elbise askısı hayat arkadaşı olarak iyi bir tercih olabilir.. yine de beni unreal tournament'te yenebilecek her bayan arkadaşımıza gönlümü açarım.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Bende istiyorum bea! Fedaykin Generale uyduk :P Bizi savaşın ortasında "hadi kış" diyip bıraktı :p ---Hayatını yaşamak isteyen,Asla aklına gelmemiş maceralara yüreği yetecek,kalbinde sevgi taşıyan,3 Gün sonra bırakıp gitmeyecek,BENİ OLDUĞUM gibi sevecek,Hasta kalsam bile yanımda durabilecek,Açlığa,parasızlığa hükmedebilecek,Ölüme kadar ONA verdiğim sevginin Farkında olabilecek Bir Bayan aranıyor... mmmm imkaansız ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 10 Mayıs 2004 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Halfmumi, öyle biri var ama evlenebileceğini hiç sanmıyorum. Zira ona "anne" diyorsun. Bu da anneler gününün ertesinde Ge-Ta'nın tüm annelere gecikmiş bir hediyesi olsun.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Aha ;) Ge-Ta,farklı bir yandan bakıyoruz yanlız olaya.. Bekarlık açısından :P Anne-Baba olaylarından ziyade,daha bugün bir hediye dahi alamadım :[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 zaten kafa dengı butun kızlar onceden rezerve edilmiş bana ıse en ucra koselerdekıler kalıyor (3 sene peşinde koştugum kız delı yurek ozentısı bır mafya ıle cıkmaya baslayınca anladım acı gercegı mafya gonul işlerinede el atmış :D)[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 göktürkçe mi bu?[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bontürkçe Sanırım Sam ;) said: Sam, 23 May 2003 12:10 tarihinde demiş ki: elimdeki BonePARTça-Türkçe sözlüğü eskimiş ya..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. [signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Viktor, 10 Mayıs 2004 02:50 tarihinde demiş ki: zaten kafa dengı butun kızlar onceden rezerve edilmiş bana ıse en ucra koselerdekıler kalıyor (3 sene peşinde koştugum kız delı yurek ozentısı bır mafya ıle cıkmaya baslayınca anladım acı gercegı mafya gonul işlerinede el atmış :D) eh.. aynısı bendede oldu desem? ne kadar koyucu bir şey olduğunu biliyorum :P ama birde karlı tarafından bak ;) Senin sevginin nasıl birşey olduğunu bilemiyecekler :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Dimi Halfmumi onun kaybı...Her Lost...Bla bla... Nereye kadar..Kendimizi kandırmayalım arkadaşlar =D[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 mumi sitenin database'ini yedekliyor musun hergün ne yapıyorsun anlamadım.. :-p cia echelon'u mu verdi yenisini yapınca yoksa?[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 valla romantık evde kalmış kızlar gıbı true love meselesını beklıycez oturup galıba :D elbette gunun bırınde bırısı cıkıcak cıkmassada canı sagolsun :D Bu arada eskıden Sapların kalesı olarak bılınen Patıcık düştü düşücek bir şeyler yapmak lazım hatunlar bizi içten fethediyor boyle boluculuk yoluyla :D bu arada sakın çin le bir irtibatı olmasın bu gelın hanımların hani çin de prenses yollarmışya ulkeyı içten parcalamak için :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Arkadaşlar hala SAP ile abazayı birbirine karıştırıyorsunuz. Bakınız daha önce ne demişim :) Sap Kimdir, Kim Değildir (SAP SSS V 1.1) said: fedaykin, 14 Şubat 2004 10:07 tarihinde demiş ki: - Bir kişinin Sap olması için bekar mı olması gerekir? - Hayır, saplık ile birisi ile birlikte olmak arasında uzaktan yakından alaka yoktur. Saplar, sap olmayanlara göre daha çok yalnız olurlar bu doğru ama sap = yalnız kişi çıkarımı kesinlikle yanlıştır. Gerçek sap birisi ile birlikteyse bile hala saptır. [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Öne çıkan mesajlar