dufrasne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Hayatımda oynadığım en iyi online oyunlardan biri. Kendini öldürmeye çalışan bir adam kontrol ediyoruz. Oyun Sokoban'a benziyor biraz, ama çok daha karmaşık, çeşitli ve zevkli. Bunu şuraya taşı, bunu burdan al şuraya koy şurdan öldür. Mükemmel oyun ya gece gece nasıl güldüm anlatamam. http://www.addictinggames.com/karoshisuicidesalaryman.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 of aynını acıcaktım bende. dun gece bi arkadaşım saat 3 gibi werdi oyunu uyuyamadım resmen. acayip zevkli. denemeniz lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Heh, yarın finalim var ve bunu oynuyorum bi saattir. Birazdan da yatacam sanırım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ehe kesin ofiste acaip bunalan biri yapmış bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 3 saat sonra finalde olacam. Akşam yatmadan önce oynadığım yetmezmiş gibi hala oynuyorum. Çok zevkli ya da hepimiz nevrotik vakıalarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Bencede harika yanlız son 5-6 bölümde baymışlar.yinede keyifliyldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Oyunda kullanabildiğimiz tuşlar sadece yön tuşları mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Yön tuşları ve ateş etmek için space. Başka hiçbi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 21 can kaldı ama orda takıldım işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 orası da tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 zevkli lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 9 kaldı bitiyor =) edit: 41 kere öldüm 9 kala öldüremedim bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bende de 7 kalmış durumda bu bölümün anahtarı var diyor kocaman bir K harfi var :S var mı geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 alperozg said: bende de 7 kalmış durumda bu bölümün anahtarı var diyor kocaman bir K harfi var :S var mı geçen edit1:tamamdır geçtim edit2: şimdi de 2 kaldım ama az kaldı bitçek heralde edit3: 2 yi geçemedim yardım bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ehehe ikide ipucunun sözünü dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 dufrasne said: ehehe ikide ipucunun sözünü dinle tamamdır saol bitti oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ya 24 ne gıcıktır.. edit: geçtim.. rahat uyuyabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bugün keşfettim 7 de takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 2 yi çözemedim bi yardımcı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Niye kimse 9da takılmamış ki? Ben mi malım? Ben mi enteresanım? Yarım çok makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 9 zor bölüm. Spoylır Şimdi sağdaki çukurdan atlayıp üste gel, bombayı aşağı düşür ve kutunun sağ çaprazına koy.(tümsek kısma yani). Sonra diğer çukurdan üste atla ve silahı al. Bombayı vur, kutu çukura düşecek. Sonra sen de çukura atla kutu tarafından ezil. 2.bölümde de ipucu ne derse onu yapın pes edin işte:D Explorer'ı kapatmayın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ha çözdüm oki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bitti tam bir saat 7 dakika sadece 2 bölümde walkthrough kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 13 ncü bölümde tıkandım kaldım nerden geçicez çözemedım yardım pls :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar