Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Double Soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fazla thread açmıyım diye tek forumda birleştiriyim dedim konular biraz alakasız ama olsun :)

Sizce Üzerinde picture ı en guzel olan Magic The Gathering Card ı?

Hoş bi Anime arıyorum tavsiyeleriniz?[signature][hline]

[Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 10 Mayıs 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
1. tabikide cursed scroll taparım, nerde görsem atlarım.
2. arama kullan bak neler bulucaksin[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
1. Valla ben elimdeki güzel resimli kartları sayıyım karar veremedim

Knight of Dawn, Solitari Lancer, White Knight, Silver Knight, Trokin High Guard, Defender Of Law, Noble Templar, Ageless Sentinels, Living Terrain, Avatar of Might

hepsi güzel bunların :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
abi biraz acayip olmuş.
şimdi iki farklı konuyu yerlerinde açmamışında, ikisini tek topic altında ortalık bi yerde açayım demişssin.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Mesaj tarihi:
sevdiklerim Leviathan
sonracıma Ron Spencerın hepsi
Mark Tedin in Juzam Djinn'i
Anthroplasm (zaten ron spencerdan bu)
sonracıımaaaa başka gelmiyo aklıma ama daha kesin vardır[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
mantıklı değil blizzard kardeşim, şimdi yöneticiler gelip topunu, şey topicini patlatsın da gör.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 11 Mayıs 2004 12:58 tarihinde demiş ki:
psychatog ahuah süpper kart. bilmeyenler baksın resmine =)

BU resmi nerden buldun yani bi sitede varmi bu resimler[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Mesaj tarihi:
said:
Blizzard_IcedEye, 10 Mayıs 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
Öncelikle konunun yeri burası değil diye bişey olamaz burası konu dışı ..

Cok zekisin de, 'konu ici' dedigimiz birseyi, yani paticik forumlarinda ilgili bolumu olan birseyi Konu Disi'na yazinca yanlis oluyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
  • Yeni Oluştur...