Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Fazla thread açmıyım diye tek forumda birleştiriyim dedim konular biraz alakasız ama olsun :) Sizce Üzerinde picture ı en guzel olan Magic The Gathering Card ı? Hoş bi Anime arıyorum tavsiyeleriniz?[signature][hline] [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 10 Mayıs 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 1. tabikide cursed scroll taparım, nerde görsem atlarım. 2. arama kullan bak neler bulucaksin[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ikisininde yeri burası değil =)[signature][hline];;suitfly icq
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 1)mirri the cat warrior.:) 2)Hellsing[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 1-) Order of Yawgmoth 2-) etmem..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 1)annamam magic magic :P 2)vampire hunter d : bloodlust[signature][hline]Leylek Blackice
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 1. Valla ben elimdeki güzel resimli kartları sayıyım karar veremedim Knight of Dawn, Solitari Lancer, White Knight, Silver Knight, Trokin High Guard, Defender Of Law, Noble Templar, Ageless Sentinels, Living Terrain, Avatar of Might hepsi güzel bunların :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 abi biraz acayip olmuş. şimdi iki farklı konuyu yerlerinde açmamışında, ikisini tek topic altında ortalık bi yerde açayım demişssin.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 sevdiklerim Leviathan sonracıma Ron Spencerın hepsi Mark Tedin in Juzam Djinn'i Anthroplasm (zaten ron spencerdan bu) sonracıımaaaa başka gelmiyo aklıma ama daha kesin vardır[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Öncelikle konunun yeri burası değil diye bişey olamaz burası konu dışı .. :) 2 ayrı bölüme 2 çmaktansa konu dışına tek topic açmak daha mantıklı diye düünüyorum..[signature][hline]
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 mantıklı değil blizzard kardeşim, şimdi yöneticiler gelip topunu, şey topicini patlatsın da gör.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 konu dışı olduğu için diğer konuların "içinde" olmayan şeyler buraya yazılır.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 psychatog ahuah süpper kart. bilmeyenler baksın resmine =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 [signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 evangelion[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: LvL_Sabo, 11 Mayıs 2004 12:58 tarihinde demiş ki: psychatog ahuah süpper kart. bilmeyenler baksın resmine =) BU resmi nerden buldun yani bi sitede varmi bu resimler[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 1.plague Witch (cüzdanımda saklarım bu güzel gögüslü elf haytunu yıh yıh yıh) 2.hmm vampire hunder D diyim bende.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Blizzard_IcedEye, 10 Mayıs 2004 23:11 tarihinde demiş ki: Öncelikle konunun yeri burası değil diye bişey olamaz burası konu dışı .. Cok zekisin de, 'konu ici' dedigimiz birseyi, yani paticik forumlarinda ilgili bolumu olan birseyi Konu Disi'na yazinca yanlis oluyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 alla alla olayı nereye getirdiniz fitil oluyorum yaa.. Ayrı ayrı yerlee iki konu açıp takip etmem zor olmasın diye konu dışına yazdım...[signature][hline]Forum the bell tolls.. :D
Öne çıkan mesajlar