sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bagajlarla ilgili bir sorum olacakti. carsamba sabahi viyanaya ucusum var. maille gonderilen online bilette ucus bilgisinde kisi basina 30 kilo yazilmis. said: Airline: Turkish Airlines TK1883 Duration: 2:25 Aircraft: Boeing 737-800 Last check in: information not available Fare type: Economy Restricted Baggage: 30 kilogram(s) per traveller MEAL (NON SPECIFIC) google dan da ogrenmeye calistim. farkli seyler soyleyenler var. iste thy ile avrupaya ucuslarda 20 kilo siniri vardir. gecen her kilo icin 5 euro odenir gibisinden. thynin sitesinde de bulamadim. tek bavulum var 36 kilo. simdi bunu ikiye bolsem bavul basi kac kilo olmali? 36 kilo olsa fazladan ne kadar para odemem gerekir? bilen biri yardimci olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 toplam bagaj yükü hakkın 30 kg. senin bagajın 36 kilo ise 6kg için ekstra ücret edersin. 4'e 5'e bölmenin bir esprisi yok. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 6kg lık kısmı kabine alabilirsin, tabii kabin bagajına uygun bir çantayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Tabi öyle de yapabilirsin. Uçağa alınabilecek türden şeyler mevcuttur illaki. onları ufak bir el çantasına doldur yanına al. Boşuna para vermeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 traveller yolcu demek valiz değil saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kabin bavulum dolu zaten. onunla ilgili de bir sorum var. sirt cantasi oldugunda tartmiyorlar mesela. boyutu uygun kucuk bavulu tartıyorlar mı peki? onun kilosu gecince noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 fastreloader said: traveller yolcu demek valiz değil saygılar passenger yolcu demek. traveller seyahat eden kimse demek. yolcu ile seyahat eden kimse farklı anlamdalar. taxi müşterisi passenger dır mesela traveller değil. YEAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 chicken translation var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 insan gibi, gulumseyerek yaklas, sorununu anlat %99 ihtimalle 6 kiloya bir sey demezler. esim evlendigimizde 20 kilo kadar fazla ile gelmisti. tabi bu thy ile gecerli donus yabanci bir havayolu ile olacaksa fark %10'nu gectigi zaman genelde aliyorlar ama gulumsemenin orada da faydasi olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ha bir de sirt cantasi abarti buyukse uyuzluk yapmak istedikleri zaman onu da tartarlar. 3-5 kilo gibi bir kabin bagaj siniri var aslinda, pek kullanmadiklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 fastreloader said: chicken translation var bi de iyi deneme. YEAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Viyana'yı bilmiyorum ancak THY ile Almanya yolcuları memleket hasreti çeken vatandaşlarımıza çok enteresan şeyler götürdükleri için zaten alışkındırlar. Kibarca açıklarsan sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Yine de en kolayı kabine el bagajı ya da çanta falan alman. (birisinin anlattığı hikaye ki çok inandırıcı geldi: vatandaşın tarhana çorbasını memleket suyuyla yapıp kucağındaki devasa kavanoz içinde uçağa sokmaya çalışması. Tarhananın kendisini götürsek su yok di mi Avrupa'da?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Hiç öyle açıklamayla falan 10 kilo ekstra sokamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Kişi başı 20kg diye biliyorum ben bir daha kontrol et istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yurtici yurtdisi farkli sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 tek bavul 35 kilonun üstünde olamaz. 2 ye böl onları sen. 6 kilo için yine fazla yük parası ödersin ama. 1 kilodan bişey olmaz deme. Gıcık bi checkinciye gelirsen boşalltırır bavulu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 onu ucaga, mesafeye, ulkeye, gidilen zamana gore filan degistiriyorlar. bilette ne yaziyorsa o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 6kiloyu el bagajı yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 rahatsiz said: insan gibi, gulumseyerek yaklas, sorununu anlat %99 ihtimalle 6 kiloya bir sey demezler. esim evlendigimizde 20 kilo kadar fazla ile gelmisti. tabi bu thy ile gecerli donus yabanci bir havayolu ile olacaksa fark %10'nu gectigi zaman genelde aliyorlar ama gulumsemenin orada da faydasi olabiliyor. Aynen + öğrenciyim eğitim için gidiyorum falan filan diyince de sorun olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 edit: okuduğumu bir dahaki sefere anlayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Slat said: rahatsiz said: insan gibi, gulumseyerek yaklas, sorununu anlat %99 ihtimalle 6 kiloya bir sey demezler. esim evlendigimizde 20 kilo kadar fazla ile gelmisti. tabi bu thy ile gecerli donus yabanci bir havayolu ile olacaksa fark %10'nu gectigi zaman genelde aliyorlar ama gulumsemenin orada da faydasi olabiliyor. Aynen + öğrenciyim eğitim için gidiyorum falan filan diyince de sorun olmuyor.. ben miamiden gelirken konuştuum kıza cilve yaptım 20 kilo fazlaya bişi demedi... yan tarafta kardeşim can şekişti 10 kilo için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Tabii valizini alan görevlinin insafı biraz da. Güler yüz, biraz açıklama ile sorun olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Slat said: rahatsiz said: insan gibi, gulumseyerek yaklas, sorununu anlat %99 ihtimalle 6 kiloya bir sey demezler. esim evlendigimizde 20 kilo kadar fazla ile gelmisti. tabi bu thy ile gecerli donus yabanci bir havayolu ile olacaksa fark %10'nu gectigi zaman genelde aliyorlar ama gulumsemenin orada da faydasi olabiliyor. Aynen + öğrenciyim eğitim için gidiyorum falan filan diyince de sorun olmuyor.. abi onu ilk gittigimde denedim de olmadi yani adam catir catir odettirdi parayi. neyse ama cozuldu sorun. ben ucaga hem sirt cantasi hem de kabin bagaji sokulmaz biliyordum. ama izin veriliyormus. sirt cantasini bavuldan cikarip doldurunca 10 kilo oldu. el bagaji da tartilmiyormus. 27.5 + 14(el bagaji) + 10 = 51.5 yurda gidene kadar canim cikicak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 valla uyuzuna denk gelmissin ya da uyuz tipin birisin :) sorun cikmaz umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 rahatsiz said: valla uyuzuna denk gelmissin ya da uyuz tipin birisin :) sorun cikmaz umarim. yok ya gayet de sirin gorunmeye calismistim. adam suratsizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar