Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

THY bagaj sorunsali

sigisMoNd

Öne çıkan mesajlar

bagajlarla ilgili bir sorum olacakti. carsamba sabahi viyanaya ucusum var. maille gonderilen online bilette ucus bilgisinde kisi basina 30 kilo yazilmis.

said:

Airline: Turkish Airlines TK1883
Duration: 2:25
Aircraft:
Boeing 737-800
Last check in: information not available

Fare type: Economy Restricted
Baggage: 30 kilogram(s) per traveller
MEAL (NON SPECIFIC)

google dan da ogrenmeye calistim. farkli seyler soyleyenler var. iste thy ile avrupaya ucuslarda 20 kilo siniri vardir. gecen her kilo icin 5 euro odenir gibisinden. thynin sitesinde de bulamadim. tek bavulum var 36 kilo. simdi bunu ikiye bolsem bavul basi kac kilo olmali? 36 kilo olsa fazladan ne kadar para odemem gerekir? bilen biri yardimci olursa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

insan gibi, gulumseyerek yaklas, sorununu anlat %99 ihtimalle 6 kiloya bir sey demezler. esim evlendigimizde 20 kilo kadar fazla ile gelmisti. tabi bu thy ile gecerli donus yabanci bir havayolu ile olacaksa fark %10'nu gectigi zaman genelde aliyorlar ama gulumsemenin orada da faydasi olabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Viyana'yı bilmiyorum ancak THY ile Almanya yolcuları memleket hasreti çeken vatandaşlarımıza çok enteresan şeyler götürdükleri için zaten alışkındırlar. Kibarca açıklarsan sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Yine de en kolayı kabine el bagajı ya da çanta falan alman.

(birisinin anlattığı hikaye ki çok inandırıcı geldi: vatandaşın tarhana çorbasını memleket suyuyla yapıp kucağındaki devasa kavanoz içinde uçağa sokmaya çalışması. Tarhananın kendisini götürsek su yok di mi Avrupa'da?)
Sosyal ağlarda paylaş

rahatsiz said:
insan gibi, gulumseyerek yaklas, sorununu anlat %99 ihtimalle 6 kiloya bir sey demezler. esim evlendigimizde 20 kilo kadar fazla ile gelmisti. tabi bu thy ile gecerli donus yabanci bir havayolu ile olacaksa fark %10'nu gectigi zaman genelde aliyorlar ama gulumsemenin orada da faydasi olabiliyor.

Aynen + öğrenciyim eğitim için gidiyorum falan filan diyince de sorun olmuyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
rahatsiz said:

ben miamiden gelirken konuştuum kıza cilve yaptım 20 kilo fazlaya bişi demedi... yan tarafta kardeşim can şekişti 10 kilo için :D
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
rahatsiz said:

abi onu ilk gittigimde denedim de olmadi yani adam catir catir odettirdi parayi.

neyse ama cozuldu sorun. ben ucaga hem sirt cantasi hem de kabin bagaji sokulmaz biliyordum. ama izin veriliyormus. sirt cantasini bavuldan cikarip doldurunca 10 kilo oldu. el bagaji da tartilmiyormus. 27.5 + 14(el bagaji) + 10 = 51.5 yurda gidene kadar canim cikicak sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...