Qui Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 İğrenç bri reklam. Rahatsızlık verici.. Lee'yi şiddetle kınıyorum..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 nası bişey açıklarmısın?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ben hatuna hasta oldum hatta bugün gittim bayaa bir şey aldım 15 inde yeni mallar da gelecekmiş onlardan da alırım bir şeykler herhalde :) reklam berbat ama oynayan kız güzel hatta gelecek sefer gittiğimde reklamda oynayan kızı da paketlemelerini isteyeceğim[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ahaha cidden gereksizlik abidesi bi reklam... bi kız war tahtaya bişiler yazıo. kotu war altında... kıçını çıkartarak kotunu gösterio.. sora po po? no no.. dio.. ne anlam çıkardın söle bakam şimdi..[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 "götüme bakacağına kotuma bak" diyor[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 heheh olabilir mantıklı[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bizim salonda oba die bi ses yukseldi bu reklamla beraber :P[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 maşhallah allah sahibine bağışlasın hatunu....[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 servants of the master ?[signature][hline]In god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Ya bana sadece tiksinti gelio sizi bilemem. O kadar yapayki reklam! Surat ifadesi yapay, hareketler yapay, ortam yapay, anlam yok zaten. Iyk![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 manayı kim takıo ki? baksana kız popoma bakmayın derken bile millet popoya bakıomuş :)[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 çok yapmacık buldum, beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 kalça herşey kot hiçbişey.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 İşte şimdi olmadı bishop, po po, No noooo! :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bu ayki dergilerde falanda var aynı reklam. valla ben 2-3 yıldır kot giymiyorum ama bu reklam bende gidip kot pantalon alma isteği uyandırdı cidden ehe[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 daha bize görmek nasip olmamış o reklamı anlaşılan :)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Bıshop, 09 Mayıs 2004 11:42 tarihinde demiş ki: kalça herşey kot hiçbişey. eeee atalarımız ne demiş kadının kalçalısı yimeen salçalıı :)[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 gidin lee cooper'dan giyinin hade hade bakın ben oradan giyiniyorum gayet hoş ve güzel hatta 15 inden sonra yeni ürünler de gelecek bostancı da e-5 üstünde rodi nin yanında outlet var hah orada dükkan hadi anam hadi canım -dayı ben ayarttım milleti şu benim komisyon... -ayarlarız aslan yeğenim ayarlarız[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 alal ben goremedim[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 buradan yetkililere sesleniyorum: Bu reklam kaldırılsın![signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hayır efendim o reklam oynayacak hatta ikincisinde ben varım hatta bonepart da var bonepart çıkacak "eşşeğe altın semer vursan yine eşşektir ama altın semer baki kalır" diyecek[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ehhh yığvrenç yapmacık bi reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 kız çok itici geldi bana[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Bıshop, 09 Mayıs 2004 11:42 tarihinde demiş ki: kalça herşey kot hiçbişey. hell yeah ;) kot a ne gerek var..Kotsuz yaşanır ama kalçasız hayır..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Cinsellik çoğu zaman para kazandırmıştır, ürün sattırmıştır. Ama cinselliği de sunmanın bi adabı vardır. POPO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar