Dynun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Sevgili Kişisel dostları, uzun soluklu yazı dizimizin 2.bölümü ile beraberiz. fede ile yaptığımız uzun röportajlar sonucu işte kızların düşünceleri. Her zamanki gibi aradan bir tanesi patiden bir bay arkadaşımız. İyi seyirler. :) Soru: Erkeklerde biraz maçoluk iyi midir? 1.Macoluk kotu bişeydir, istemiyoruz. Onun yerine bizi sahiplendiklerine dair ufak belirtiler gostersinler yeter. Maço erkek kötü. 2.Hayır iyi değildir. Ben eşit olmak isterim. Bana üstten bakmalar emir vermeler falan. olmaz o iş! 3. biraz olması iyidir beni sahiplenmesi gibi özellikleri ararım, çok başıboş bırakmaması lazım 4. yerine zamanına bağlı. olcak yer var olmicak yer var =) 5.hayır iyi değildir ama bu karşımdakini erkek olduğunu bana unutturmasın 6.evet bence erkeğe yakışan bişey heleki belli bi yaştan sonra 7.abartmasın ibişler ama yani yanındaki kadına asılan adama "lütfen" diyen adam da ibnedir azıcık taşısın yanındaki hatunu 8.bence ii deildir 9.evet iyidir ben beni kıskanan kıyafetime karışan erkeği severim 10.yatakta evet sokakta bazen evde asla erkek güçlüdür kadın kutsal bunuda ekliyorum. 11.bana sorarsan evet ben TÜRK kızıyım 12.evet evete evaaet şaka bir yana hakikaten evet be 13. kesinlikle evet 14.çok olmazsa evet gittiğim yere çok müdahale etmesin mesela şura gdiom diince guvensin sorsun nere diye yani giyim konusunda maçoluk iidr yani adam yerine koyduktan sonra, fikrine sözüne değer verdikten sonra maço olabilr no problem 15.değildir, gerek yoktur. her kim ki maçodur, ruhumuzda kendisine yer yoktur işte cevapları okudunuz. Yorum size kalmış. Esenlikler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 BİZDEN KAÇMOAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 1 2 yalan. toparlak gibi adamı napacak lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yürü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 msnler....dynun'dan. YEAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 o msnler çıkarsa parça pincik olurum zaten aheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 11. ülkücü çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 hakkaten öyleydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 said: 10.yatakta evet sokakta bazen evde asla erkek güçlüdür kadın kutsal bunuda ekliyorum. sevişmeyi bilmeyen türk kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 sex?.....benim göbek adım. YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 said: 7.abartmasın ibişler ama yani yanındaki kadına asılan adama "lütfen" diyen adam da ibnedir azıcık taşısın yanındaki hatunu erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bu bahaneyle....dynun tüm kızlarla muhabbette zaten. YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 7,9,10'un erkek olduğuna dair şüphelerim var 7 kesin erkekte 9 ve 10u düşünmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 said: 3. biraz olması iyidir beni sahiplenmesi gibi özellikleri ararım, çok başıboş bırakmaması lazım Başıboş bırakmak ne ya, ev hayvanlığı var galiba biraz bu arkadaşta da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ardeth said: said: 3. biraz olması iyidir beni sahiplenmesi gibi özellikleri ararım, çok başıboş bırakmaması lazım Başıboş bırakmak ne ya, ev hayvanlığı var galiba biraz bu arkadaşta da Dio ki heran biryere kacabilirim bana guven olmaz basımı beklicek biri lazım.Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kitana said: bu bahaneyle....dynun tüm kızlarla muhabbette zaten. YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Topic bahane,kızlarla msn de muhabbet şahane diyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 evet kızlarla msnde muhabbet edebilmek için şekilden şekile giriyoruz, çünkü çok badağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 erkek dediğin evde kedi, sokakta bilim adamı yatakta werewolf olacak falan mesela nasıl? bu anketler sayesinde erkekler doğruluğun yolunu bulacak eminim. bu hizmeti sağlayan belediyemize teşekkürler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yerel seçimler yaklaşıyor. evet YEEAAAAH ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 7 erkek değil kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ibiş hatun ibne kelimelerini aynı cümlede kullanmış. bu tarz kelimeler kullanan kızlar gördüm fakat cümledeki sayısı arttıkça yine de kız olma ihtimali azalıyor. genelde kızlar cümle başına tek argoyla (vb yoksa hatun argo değil tabi sdf) yetinebiliyor erkekler gibi saydırmıyorlar ama belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Üçünü bir arada görmek pek garip gelmedi bana nedense. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bence sen..... matematikte kal. YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bilemiyorum olabilir çelişkiye düştüm şimdi başta çok emindim oysa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar