Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarınıza bağırmayın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir Sun Microsystems çalışanının yaptığı deney, bilgisayarlarınıza bağırırsanız, bundan kötü etkilenebileceklerini gösteriyor. Videoda Sun Microsystems Fishworks veri merkezinde bir mühendis, dev bir RAID dizisindeki disklerin gecikme sürelerini ve iş yüklerini gözlemlerken, onlara bağırıyor. Sonuç ise şaşırtıcı: Bağırmadan kaynaklanan titreşim bile disklerdeki gecikme süresini artırıyor, iş yükünün sapıtmasına sebep oluyor. Sözün özü, bilgisayarınıza bağırmayın, ama tekmelemek bazen işe yarayabilir.

http://shiftdelete.net/bilgisayariniza-bagirirsaniz-diskler-uzulur-7767.html
Mesaj tarihi:
ne yapıyordum hatırlamıyorum bi gün öyle sinirlenmiştim ki direk aksaya basmıştım tekmeyide ayak tırnağımı parçalamaıştım. O günden beri şiddet uygulamıyorum kasama (demir lan demir...)
Mesaj tarihi:
benim cd-rom takılıyo tepeden hafif bir slap attıkmı açılıyor kendisi.

ama evet bi keresinde wow'dayken herifi %1 le kaçırmıştım kasaya tekme atmam kasanın şekli bozuldu ve 1 hafta bilgisayarsız kaldım..
Mesaj tarihi:
adamlar o kadar huzurlu, rahat ki böyle abudik gubudik şeyleri araştırıyorlar araştırmalarına fon falan buluyorlar hey yavrum hey 8-)
Mesaj tarihi:
Ben adam gibi calismiycaksan ramlerinide al git diyorum new text.txt aciliyor aman abi diyor kendisi gayet iyi bilir yani islemcinin yan gelip yatma yeri olmadigini
Mesaj tarihi:
Çok net bi şekilde klavyemin çektini pcnin hiç bi elemanı çekmemiştir wowda spamlarken tuşmu kırmadım sinirlenip ortasına vurunca karete usulu 2 yemi ayırmadım :). Ama kasama iyi bakıyorum oda karşılığını veriyo arada dellenince böle şiiii yapıyorum anlıyo o.
  • Yeni Oluştur...