OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Bir Sun Microsystems çalışanının yaptığı deney, bilgisayarlarınıza bağırırsanız, bundan kötü etkilenebileceklerini gösteriyor. Videoda Sun Microsystems Fishworks veri merkezinde bir mühendis, dev bir RAID dizisindeki disklerin gecikme sürelerini ve iş yüklerini gözlemlerken, onlara bağırıyor. Sonuç ise şaşırtıcı: Bağırmadan kaynaklanan titreşim bile disklerdeki gecikme süresini artırıyor, iş yükünün sapıtmasına sebep oluyor. Sözün özü, bilgisayarınıza bağırmayın, ama tekmelemek bazen işe yarayabilir. http://shiftdelete.net/bilgisayariniza-bagirirsaniz-diskler-uzulur-7767.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ben ağır abi takılıyorum. tehditler savurmak yerine, bi tokat atıyorum. o anlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ne baaaarcam ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kasayı tekmeleyince çalışıyor gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 oyunda falan çok pis kızınca bi yumruk çakıyorum anında kilitleniyor edit: masaya çakıyorum yumruğu yoksa bilgisayarımı severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ben çok seneler önce uo oynarken ölünce çileden çıkıp tekme atıyodum kasaya hırsımı alamassam ise monitöre kafa atıp rahatlıyodum.Ama bilgisayarım beni anlıyordu eminim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bi gün bilg takıldı rest mest hiç bişey olmuyo la bi koycam dedim çalıştıydı.ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Bağırasım varsa monitöre bağırırım. Dönüp ya da eğilip kasasına bağıran varsa ortaya çıksın ama, söyleyeceklerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 adam çok iyi bağırdı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bağırmayın işte her bağırışda bi ram azalıomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ne yapıyordum hatırlamıyorum bi gün öyle sinirlenmiştim ki direk aksaya basmıştım tekmeyide ayak tırnağımı parçalamaıştım. O günden beri şiddet uygulamıyorum kasama (demir lan demir...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ben 10 yıl önce küçükken hdd yi bozmuştum vura vura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yuzune bisi demiyorum arkasindan konusuyorum ben,o rahat ben rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 İNDİRSİN O ELİ ÖNCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 KIRIRIM RAMLERİNİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bilgisayar la bilgisayar olmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 benim cd-rom takılıyo tepeden hafif bir slap attıkmı açılıyor kendisi. ama evet bi keresinde wow'dayken herifi %1 le kaçırmıştım kasaya tekme atmam kasanın şekli bozuldu ve 1 hafta bilgisayarsız kaldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 sistem odalarını bu sebepten demek en ücra köşelere atıyorlar. şimdi anlaşıldı. sesszlik iyi birşey demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 adamlar o kadar huzurlu, rahat ki böyle abudik gubudik şeyleri araştırıyorlar araştırmalarına fon falan buluyorlar hey yavrum hey 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kendi benden çok bağırıyo banane lan vururum ağzına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 klavyem çok çekti benden yazık :( hatta özür dileme topic ine yazasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ben adam gibi calismiycaksan ramlerinide al git diyorum new text.txt aciliyor aman abi diyor kendisi gayet iyi bilir yani islemcinin yan gelip yatma yeri olmadigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 came attığım bakışlarım yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Çok net bi şekilde klavyemin çektini pcnin hiç bi elemanı çekmemiştir wowda spamlarken tuşmu kırmadım sinirlenip ortasına vurunca karete usulu 2 yemi ayırmadım :). Ama kasama iyi bakıyorum oda karşılığını veriyo arada dellenince böle şiiii yapıyorum anlıyo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ben hemen yeni bilgisayar lara bakıyorum internetten kendine geliyo zavallı korkudan. Şiddet yok yani kıskandırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar