Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Call of duty world war aldım geçen gün.İlk kez ps oynuyorum hayatımda.Bilgisayar mouse una alıştım hep.Şu an iğrenç geliyor hedef almalı bütün oyunlar.COD uda hiç beceremedim 2. bölümde bıraktım.İşkence geldi kumandayla oynamak.Bunun varmıdır bir çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 klavyemouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 elin alıştımı daha kolay gelio inan, çata pata vuruyorsun bi yerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Çözümü daha çok oynamak. CoD:WaW'ı bilemicem ama Mirror'S Edge olsun Resistance olsun hiç problemsiz oynuyabiliyorum. Tamam klavye mouse daha iyi bencede ama gamepade bi kere alıştın mı rahat oluyor gayet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 allah size....... akıl fikir versin. YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kar98k+bayonet ile hs saçıştırıyorum ben şahsen. ama ilk oynamaya başladığımda ağlıyodum resmen. küfrediyodum niye yaparlar ki konsola falan diye. olay sensivity'i fullemekte birde movement olayını aimde çok daha fazla kullanıyosun(söyleyince çok saçma geliyor ama konsolda fps oynayanlar anlar dediğimi) diğelim sağ üstte adam gördün koşuyor sola doğru. sola arkaya doğru giderek aim alırsan rahatlatıyor baya. tüfekle oynamak en zoru özellikle sinir oluyodum kurmalı tüfek sevici bir bünye olarak. 5-6 kill alırsam seviniyodum falan sonradan el alıştı. ama pcde oynamanın tadını veremez kesinlikle hiçbir zaman çok iyi bir pc sahibi olmadığımdan fpsnin kesinlikle düşmemesi+güzel grafikler falan bir derece kapatıyor açığı fakat fps pc'de oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 1-2 tane aparat var o aparatlar sayesinde ps3'e klavye mouse bağlayabiliyorsun. gerçi çok oynayınca analogtada alışılıyormuş ama efektif olamaz hiçbir şekilde klavye mouse kadar. aynı düzey cod oynayan 2 adam biri analogtan biri klavye mouse oynasa mouse ile oynayan frag manyağı olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bulursam türkiyede alıcam hem klavye hem mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 çıkan oyunun desteklemesi önemli yoksa getirtmek falan zor değil o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bence gayet kolay ps3 gamepadinde fps... ben alışıım... CoD multiplayer baya zevkli oluo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ne adamlar var pcdekilerin kafalarına verebilecek, adamlar mouse+keyb dan daha iyi kullanır olmuşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Alisana kadar iskence resmen. Bu arada oyundan soguma riski de cabasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 alisinca inan ki dert yok, hatta benim burada bir thread im vardi, klavye-mouse seti alicam ps3 e diye. 1 ay sonra o ps3 controller i , pc me takip oynamaya basladim :D bir klavye-mouse a esdeger degil ama cok dert etme oynadikca alisacan ve cok sevicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ben fps oynamadım ama diğer oyunlarda mouse klavye opsiyonuna göre çok kullanışlı.ilk fırsatta fps içinde deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 futbol(bazılarına göre), yarış, dövüş--> konsolda oynanır futbol(bazılarına göre), diğer türler(bazıları konsolda da olabilir)--> pcde oynanır en azından bölesi daha keyif verici olur bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 http://cgi.ebay.com/PS3-MAX-SHOOTER-SNIPER-XFPS-KEYBOARD-MOUSE-ADAPTER_W0QQitemZ290277730452QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games?hash=item290277730452&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72:1205|66:2|65:12|39:1|240:1318|301:1|293:1|294:50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 alisiyosun biraz zor ama alisiliyor ben cod:modern warfare oynuyorum multiden lag disinda hicbi problemim yok guzel pingde formdaysam 40-45 kill goruyorum. ayrica klavye mouse kullanmani saglayan cesitli aparatlar var veya ps controlleri gibi ama mouseuda olan bi alet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 cod4 server durumu nasıl ps3'te? oynayan var mı adam gibi hala? varsa alıcam tekrar. gta4'le takaslamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 CoD4 ü bilmem ama CoD5 de 100bin küsür insan var, her gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 cod5 oynuyorum zaten psn: vingthor varsa oynayan eklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bende aynı nick... ama finallerden sonra gelcem ben tekrar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 cod 4 iyi ya oynayan bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ben de ilk defa gamepad kullanıyorum. TPS/FPS oyunlarını koltuktan oynamak eğlenceliymiş. Ama yıllardır mouse/klavyeye alışmışım, XBox 360 Controller ile fena afallıyorum. Alışmak ne kadar zaman alır sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ben 100 yıl da oynasam fps oynayamam konsolda.killzone dan zevk alamıyorum böyle god of war'ımsı bi oyun olacak.atlayıp zıplıcam yada tps.tps leri sorunsuz oynuyorum.yani silahı istediğim zaman ekrandan cekmem lzm.yoksa oynayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 eger ps3 te fps oynamak istiyosaniz CoD serisiyle baslayin derim deli gibi auto aim var oyunda 1-1.5 aya alisirsiniz 2-3 ay arasi baya hakim olunur ondan sora killzone geliyor bi affaliyosun once call CoD auto aiminden sora ama ona alistin mi tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar