Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps3 te fps oyun oynamak..

Barathrum

Öne çıkan mesajlar

Call of duty world war aldım geçen gün.İlk kez ps oynuyorum hayatımda.Bilgisayar mouse una alıştım hep.Şu an iğrenç geliyor hedef almalı bütün oyunlar.COD uda hiç beceremedim 2. bölümde bıraktım.İşkence geldi kumandayla oynamak.Bunun varmıdır bir çözümü?
Sosyal ağlarda paylaş

kar98k+bayonet ile hs saçıştırıyorum ben şahsen. ama ilk oynamaya başladığımda ağlıyodum resmen. küfrediyodum niye yaparlar ki konsola falan diye. olay sensivity'i fullemekte birde movement olayını aimde çok daha fazla kullanıyosun(söyleyince çok saçma geliyor ama konsolda fps oynayanlar anlar dediğimi)

diğelim sağ üstte adam gördün koşuyor sola doğru. sola arkaya doğru giderek aim alırsan rahatlatıyor baya. tüfekle oynamak en zoru özellikle sinir oluyodum kurmalı tüfek sevici bir bünye olarak. 5-6 kill alırsam seviniyodum falan sonradan el alıştı.

ama pcde oynamanın tadını veremez kesinlikle hiçbir zaman çok iyi bir pc sahibi olmadığımdan fpsnin kesinlikle düşmemesi+güzel grafikler falan bir derece kapatıyor açığı fakat fps pc'de oynanır
Sosyal ağlarda paylaş

1-2 tane aparat var o aparatlar sayesinde ps3'e klavye mouse bağlayabiliyorsun.
gerçi çok oynayınca analogtada alışılıyormuş ama efektif olamaz hiçbir şekilde klavye mouse kadar.
aynı düzey cod oynayan 2 adam biri analogtan biri klavye mouse oynasa mouse ile oynayan frag manyağı olur heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

alisiyosun biraz zor ama alisiliyor ben cod:modern warfare oynuyorum multiden lag disinda hicbi problemim yok guzel pingde formdaysam 40-45 kill goruyorum. ayrica klavye mouse kullanmani saglayan cesitli aparatlar var veya ps controlleri gibi ama mouseuda olan bi alet var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ben 100 yıl da oynasam fps oynayamam konsolda.killzone dan zevk alamıyorum

böyle god of war'ımsı bi oyun olacak.atlayıp zıplıcam

yada tps.tps leri sorunsuz oynuyorum.yani silahı istediğim zaman ekrandan cekmem lzm.yoksa oynayamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...