DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 2 gündür hastalik belirtisi vardi ve bugün tam olarak kendini gösterdi ve bronşit oldum.[helal bana] Öksüre öksüre bi hal oldum, her öksürüğümde çiğerlerim yerinden sökülüyo balgam da cabasi. Yarin doktora gidicem biraz da olsa dindirecek, sakinleştiricek bişiyi varmidir bunun. Akşam uyutmaz yoksa 3 dakikada bi öksürüyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bal ye cidden çok iyi geliyo bide nack diye bi ilaç var balgam söktürücü reçeteli satılmıyo ondan alabilirsin o da işe yarıyo ama tadı balgam gibi onuda söyliyim ama bal çok etkili hatta ballı sıcak süt birebir çok ciddi şekilde ağrılarını hafifletiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 evet ballı sıcak süt sdce buna değil her türlü hastalığa boğazla ilgili iyi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ballı sütü zaten söylemişler bunun haricinde eğer yapmadıysan boğazına bir atkı sar sıkı giyin göğsünü sıcak tut biraz olsun rahatlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 balli süt yaptim içiyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Bende zatürre olmuştum. Öksürüğe ballı süt, zencefilli pekmez iyi gelir. Balgam söktürücüler daha da öksürtür. Bu bir gerçek. Doktor tavsiyesi olmadan başka ilaç kullanma. Atlatırsın 3-4 güne. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ıhlamur bal süt. sabah kalkar kalkmaz bal zencefil.. tabi kesinlikle bunları içtikten sonra bişey yemiosun içmiosun yarım saat fln bekle iyice çözülsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Bal kestane balı olursa çok daha iyi gelir. Bir de sütü çok ısıtma, ılık olsun. 40 derece üstünde bal bakteri üretiyor(muş). Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Dün doktora gittim a-ferin, amoksilav, asist plus verdi daha iyi olmaya başliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar