DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 2 gündür hastalik belirtisi vardi ve bugün tam olarak kendini gösterdi ve bronşit oldum.[helal bana] Öksüre öksüre bi hal oldum, her öksürüğümde çiğerlerim yerinden sökülüyo balgam da cabasi. Yarin doktora gidicem biraz da olsa dindirecek, sakinleştiricek bişiyi varmidir bunun. Akşam uyutmaz yoksa 3 dakikada bi öksürüyorum çünkü.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bal ye cidden çok iyi geliyo bide nack diye bi ilaç var balgam söktürücü reçeteli satılmıyo ondan alabilirsin o da işe yarıyo ama tadı balgam gibi onuda söyliyim ama bal çok etkili hatta ballı sıcak süt birebir çok ciddi şekilde ağrılarını hafifletiyo.
PATA Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 evet ballı sıcak süt sdce buna değil her türlü hastalığa boğazla ilgili iyi geliyor
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ballı sütü zaten söylemişler bunun haricinde eğer yapmadıysan boğazına bir atkı sar sıkı giyin göğsünü sıcak tut biraz olsun rahatlatır.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 balli süt yaptim içiyorum şuan.
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Bende zatürre olmuştum. Öksürüğe ballı süt, zencefilli pekmez iyi gelir. Balgam söktürücüler daha da öksürtür. Bu bir gerçek. Doktor tavsiyesi olmadan başka ilaç kullanma. Atlatırsın 3-4 güne. Geçmiş olsun.
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ıhlamur bal süt. sabah kalkar kalkmaz bal zencefil.. tabi kesinlikle bunları içtikten sonra bişey yemiosun içmiosun yarım saat fln bekle iyice çözülsün
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Bal kestane balı olursa çok daha iyi gelir. Bir de sütü çok ısıtma, ılık olsun. 40 derece üstünde bal bakteri üretiyor(muş). Geçmiş olsun.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Dün doktora gittim a-ferin, amoksilav, asist plus verdi daha iyi olmaya başliyorum.
Öne çıkan mesajlar