Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DareDevil- Gittim,Gördüm

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Açıkcası,DareDevil hakkında pek takibim,pek ç.romanım olmasada,örümcek adamda vaktiyle tanımıştım kendisini.

Filmde - yönlü bir tek dikkatimi çeken Kingpin in siyah yapılması,diğer herşey bana göre cuk demiş oturmuş.(D&D Silahta kullanıyordu yanılmıyorsam?)

Herneyse..
Gidip görün
Güzel.Hoş.Tatlı.Ekşıncı bir şey.Özellikle Sese olan ilgisini ve sesleri 3d olarak görüşünü çok mükemmel benzetmişler.
Elektra hatun çok tatlı-hoş..
Bulzay piskopat..
D&D rule..

ps:Adalet Kördür,ama duyabilir! ;)
ps2:D&D acımıyor,kodumu pis koyuyor
ps3:Kötü bitiyor...Elektra ağlatıyor..
ps4:D&D gibi bişi nasıl olunur?
ps5:ya ben şeyi mera....ehe tamam kestim :)

Orjinal Sitesi:
http://www.daredevilmovie.com/

Önceki Topikler:
http://www.paticik.com/forum/view.php?id=26057&page=2
http://www.paticik.com/forum/view.php?id=28096[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
Only in My Dreams Now...Curse!

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 24 Mart 2003 01:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Fİlm çok güzel gerçekten, yani o yağmur yağsın, çatı oluşsun sahnesi süperdi, filme geçirilişi daha bir süper.

DD nin öyle görüş kazanabilmesi sadece kör olması değil, üstüne biokimyasal bir madde dökülüyor, ve gözlerini kör ederken diğer duyularını mutanta çeviriyor ve son derece güçlendiriyor. Ama öyle bir bal var ki arkadaşımızda, vücudu değişmiyo hiç bi şekilde :P

Heh, ben okuduğumnu bir yerde söylemiştim, Ben Affleck e karşı yeni bi saygı oluştu içimde, DD görevini çok iyi yerine getirmiş.

Bi başka konu da müzikleri, ben o kadar sevmedim, kadın vokalli olanlar güzel şarkılardı da, o kadar uymuyodu ambiansa :)[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Sosyal ağlarda paylaş

ghaldszar bence hiç de öyle değil.

Kendimi sanki çizgiroman okuyormuş gibi hissettim.

X-Men ve Spiderman'in çizgi romanı yapılır. Ama Daredevil, sanki direk çizgiromandan aktarma gibi yapılmış.

Kadınımızın hop hop zıplaması bana abartı geldi. Daredevilin kısrak gibi hoplayıp zıplaması o kadar mühim değil. Ama kadın öyle zıplıyınca karnıma ağrılar girdi.

Eee, tabii çizgiroman gibi film dedim, bu tip şeyler olacak.

Marvel çizgiromanı gibi yapmışlar, iyi becermişler. Ancak holywood havası hissediyorsun. Mesela seks sahnesi çizgiromana hiç yakışmamış. Ancak holywood filmi olduğunu düşününce o kadar etkilemiyor.

Filmde en sevdiğim karakter Bullseye idi. Dextery'nin önemini her defasında gösteriyor bize. Havyani dexterityi var adamda. Chaotic evil olsam da, adamın önünde eğilesim geldi.

Filmde en sevdiğim sahne ise, Kingpini ilk gösterdikleri sahne idi. Sanki böyle rap gangster çetesinin baronu gibi gösterdiler. Arkaplanda hiphop müziği vs..

Metropolü başarıyla aktarmışlar, çizgiroman hissini güzel vermişler. Keşke tüm çizgiroman uyarlamaları böyle olsa.

Kendimi kör hissettim filmi izlerken. DD'ye o kadar kaptırdım ki, kadının bile kör olduğunu zannettiğim birçok anlar oldu. "aa kör olan birisi bunu nasıl yapsın, yok ya sadece DD kördü, doğru ya"..[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken;
arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 24 Mart 2003 07:07 tarihinde demiş ki:
Bir film için çok nadiren bulunabileceğim bir yorum yapacağım: 1,5 saatlik zaman kaybı.

x-men zaman kaybıdır dersin anlarım spiderman zaman kaybı dersin anlarım ama dd marvel ın yarattığı en iyi karakterdir ki bu şimdiye kadar çekilmiş en iyi marvel filmi

mesela şimdi hulk gelecek ben şimdiden size zaman kaybı diyim[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

Şu filmide çıkardılar ya.. şimdi herkes nickimi ordan aldığımı zannedicek ..
*!Nutuk atmaya başlar*
Yıl 19xx......daha daredevil çıkmadan biz bu nickimize adamıştık kendimizi :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 24 Mart 2003 14:40 tarihinde demiş ki:
Şu filmide çıkardılar ya.. şimdi herkes nickimi ordan aldığımı zannedicek ..
*!Nutuk atmaya başlar*
Yıl 19xx......daha daredevil çıkmadan biz bu nickimize adamıştık kendimizi :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®

yıl 1960 sen doğmandan önce stan lee kingpin i yaratmıştı :)

bu arada tabiki filmin en güzel sahnesi stan lee amcamın çıktığı sahne
[hline]MAN WHO WALKS ALONE

[Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 24 Mart 2003 18:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 24 Mart 2003 01:59 tarihinde demiş ki:
filmi birdaha seyret anlamamışsın[hline]MAN WHO WALKS ALONE

lol
Anlamamışım?
Neyi anlamamışım???
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan,ne demek istediğimi anlıyacaksın sanırım..
Daredevil -çizgi roman bilgim Örümcek adamla var..
Daredevilin çizgiromanı evde toparlasam anca 15 tane çıkar..
onlarda 5 yıl öncesine ait..

Anlamamışsın demekle ne kastediyorsun? Ha sen süper anlamışsındır tamam...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow

Sosyal ağlarda paylaş

marvel kültürü olmayan arkadaşları konuşmamaya davet ediyorum dd ninde elektranında 30 yıldır çizgi romanı var onu geçtim 3 yıldır bunların yeni maceraları nette dotcomics olarak yayınlanıyo.

Filmi anlamamışsın burda neyi anlamadığını yazarım ama gidecek insanlara saygısızlık olur[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 25 Mart 2003 10:29 tarihinde demiş ki:
kingpinde nerde çıktı stan lee'yi görmedim ben[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken;

daha çocukken yolun kenarında gazete okuyarak yürüyen bir adamı ezilmekten kurtarıyo o stan lee[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 25 Mart 2003 13:34 tarihinde demiş ki:
marvel kültürü olmayan arkadaşları konuşmamaya davet ediyorum dd ninde elektranında 30 yıldır çizgi romanı var onu geçtim 3 yıldır bunların yeni maceraları nette dotcomics olarak yayınlanıyo.

Filmi anlamamışsın burda neyi anlamadığını yazarım ama gidecek insanlara saygısızlık olur[hline]MAN WHO WALKS ALONE

Marvel kültürü diye bir şey yok holywodda,
Hollywod filmleri daima Marvel kültüründen sapıtılır!(Bkz: Örümcek adamdaki ağ yapısı)
İstersen D&D nin yazarı ol,gene bir şey değiştirmez..
En baba fanı da olabilirsin,burada
ben filmi beğendim demişim,bu filmi anlamadığımı göstermez.
Filmi anlamamak diyede bir şey olamaz,çünkü eninde sonunda aksiyon dolu bir film,katil uşak çıksada çıkmasada,D&D yine D&d dir..Anlaşılmayan?

Lütfen Öle böle,bk psür anlamadın diye laf atma,gittim gördüm diyince..Topiği açmam nasıl ki 3 dakika sürdüyse ona görede Tavsiye ettim,gidin görün dedim gitmeyenlere..
Hoş,tatlı bir şey..diye

Ha,DareDevil hakkında bildiklerim bunlarla(Örümcekle) sınırlı dedim,yine derim...Hollywood yapımını b-eğendim..

Ayrıca İlk mesajı tekrar tekrar okursan,Anlaşılmayacak hiç bir şey yok...

...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 25 Mart 2003 13:34 tarihinde demiş ki:

Madem Marvel kültürün var sen nasıl olurda Electra'nın ilk sayısında yaratılışının bir resurrection ile tekrar yaşama döndürülüşü ile başladığını bilmezsin.
Film ile ilgili filmi genel anlamda beyendim en azından örümcek adamdan çok daha iyi yapılmış.Kingpin konusunda ise bence Kingpin visual effect ile yaratılsa çok daha iyi olurdu.Gene filmi olması gereken çizgi roman serisi ile karşılaştırırsak.Kingpin'in asla alt edilemiyecek bir şahıs olduğunu ve Dare Devil'i kolları bağlı bile dövebileceğini bilmemiz gerekir.Kİngpin dediğimi char tüm bulunduğu seriler boyunca sadece bir alternatif sayıda ölmüş ondada önce Spider man'i evire çevire öldürmüş ardından Dare Devil'i en son Punisher adlı şahsiyeti ölümün eşiğine getirip gülerken Punisher abimizin ben istediğim adamı ne olursa olsun öldürürüm ihniyeti ile üzerine iliştirmiş olduğu bi dolu dinamit ile kendisi ile beraber Kingpin'ide eşşek cennetine postalar vs.
Gene filme dönelim sudan yatak olayı gerçekte olmasa oldukça güzel olmuş ayrıca sonar görüşede bayıldım çok güzel hazırlanmış.Bence izlenilmesi gerek.Ama ben Xmen 2'i daha iyi olacak kanaatindeyim.[hline]Thief of Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

Karamurat Punisher ı takip ediyormusun? :)
Walla Buralarda hiç bir serisi yok :((
NEtte bildiğin bir yer var mı Punisher ile ilgili?Yada Ankaradan felan kargoyla alabileceğim bir yeR?sağolasın
[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow

Sosyal ağlarda paylaş

karamurat,
benim marver kültürüm vardır,
ancak electra hakkında hiçbirşey bilmem..

niye? çünkü x-men ve spiderman fanatiğiyim, diğerleriyle fazla ilgilenmem, özellikle dd ile..

x-men 2 bence felakeyt olcak[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken;
Sosyal ağlarda paylaş

Ne biliyorsun ki belki ben vampirim lol

said:
Mighty_THoR, 24 Mart 2003 18:08 tarihinde demiş ki:

yıl 1960 sen doğmandan önce stan lee kingpin i yaratmıştı :)

bu arada tabiki filmin en güzel sahnesi stan lee amcamın çıktığı sahne

[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..

KinGpiN®

[Bu mesaj theKingpin tarafından 25 Mart 2003 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

alttaki Ps Notları diyorsan
onları öylesine yazdım öyle bir "-film kesiti" yazmadım anlayacağın..
Oturup film i mi anlatayım?? lol
ölesine yazılan 1-2 yazı onlar..
Filmi yanlış anlamak baştan aşşağı konuda sapıtmak demektir...
başka açıklamama gerek yok sanırım..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 25 Mart 2003 15:03 tarihinde demiş ki:
karamurat,
benim marver kültürüm vardır,
ancak electra hakkında hiçbirşey bilmem..

niye? çünkü x-men ve spiderman fanatiğiyim, diğerleriyle fazla ilgilenmem, özellikle dd ile..

x-men 2 bence felakeyt olcak[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken;

Ya iyide benim orda quato aldığım kişi sen değilsinki neden üstüne alınıyorsun hemen onu anlamadım bi adam bilmeden konuşmayın electra ölmüyor gibisinden bir msg atmışda onun öyle olmadığını beyan ettim.[hline]Thief of Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

"Madem Marvel kültürün var sen nasıl olurda Electra'nın ilk sayısında yaratılışının bir resurrection ile tekrar yaşama döndürülüşü ile başladığını bilmezsin. "

bunu bilip bilmediğim fikrine nasıl kapıldığını merek adiyorum ayrıca electranın 3 ayrı çizgi romanı var hangisinden bahsediyosun.Bu marvel 'ın okuyucuya yaptığı temel eziyet spiderman hakkındada biriyle muhabbet edince aynı dert çıkıyo birisi tangle webden bahsediyo birisi amazing den birisi düz spidermanden en son ultimate de eklediler iyicene ortalık karıştı.

Asıl şeyde sinir krizi geçiriyorum alıyosun eline çizgi romanı olay çözülecek adamlar bişi konuşuyolar altta bilgi için x çizgi romanın 213 sayısna bak yazıyo ordatam sigortam atıyo[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 26 Mart 2003 00:33 tarihinde demiş ki:
Asıl şeyde sinir krizi geçiriyorum alıyosun eline çizgi romanı olay çözülecek adamlar bişi konuşuyolar altta bilgi için x çizgi romanın 213 sayısna bak yazıyo ordatam sigortam atıyo

hakkaten ha ben d ekafayı yerim. bi de ben öle çok cizgi roman okumam okudugumda da git suna bak diyince dövesim gelir. sen yine çok okuosun annadıgım kadarıyla bak dedigi selerin bazılarını bilirsin en azından :)
Sosyal ağlarda paylaş

Çizgi romanı yanında sönük kalıyor ama yinede fena sayılmaz
bir an elektıra geberdi zannetim napıtı bunlar be ?? elektıra çizgiromanları ne olacak şimdi derken ölmemiş onada çüş dedim herif çatalı soktu birde havaya kaldırdı
yani yasıyorsa oha wolverin bile kalkamazdı bir saat birde daredevil ın kendini eyitmesi olyıvar cok uyduruk olmus yani staf tı sanırım cümkü uzunzamandır bakmıyorum cizgi romnına o eyitiyordu bunu ki o aamında ayrı bir karizması vardı onu cıkarmakla en büyük hatayı yapmıslar bence babası rolindeki adamın tipi stafa daha iyi giderdi biraz egzersizle tabi. birde bence kingpini öldürmeyi en cok punisher hakediyor.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 26 Mart 2003 09:42 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj TheSilver tarafından 26 Mart 2003 09:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...