Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Annem arabasının sileceklerinin karda buzda (dışarışı -10 derece kar falan var) hiç bir işe yaramadığını, camının donduğunu, önünü göremediğini söylüyor. Ne yapabilir? Yarın'a kadar çözülebilir mi sorun? Arabalar hakkında hiç birşey bilediğimizi varsayarak neyin nereden alınacağını nereye taktırılacağını falan söyleyerek açıklarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 okuldaki bi arkadaşım sıcak su döktüğünü falan söylüyodu arabanın camlarına yola çıkmadan önce. bunun karşısında da hoca o cam çatlar ama kısa sürede falan demişti. herneyse daha bilgili birisi cevap versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Araba camı bilindik düz camdan epey farklı bileşenlerden yapılıyor; daha esnektirler. Normal cam kadar kolay da çatlayacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 buz kaziyicilari satilir marketlerde arabanin isiticisi calistirilip cama verilir biraz buzu gucsuzlestirir ondan sonra kaziyiciyla cam kazinir ve yola cikilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Yoldayken buz tutuyormuş, çıkmadan önce temizledikten sonra. Buğulu oluyormuş görüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 antifreeze böyle bişeydi herhalde adı silecek suyuna eklesinler cam buz tuttukça sıksınlar arabanın klimasını sıcağa yakın ayarlayıp cama versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 içerdeki fazla sıcak havanın buz gibi cama temas edince yogunlasıp camın iç tarafında bugu(terleme) yapıyo olabilme ihtimali nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Buz cozucu sprey ler var, ayni zamanda oldukca da yaglilar yagmur,camur, kar kayip gidiyor ustunden gayet kullanislilar, ucuza bulamazsaniz(sahsen 10 liradan fazla vermezdim) su heryerde satilan mavi cam suyu antifreeze lerinden alip yogun oranda cam suyuna katmak gerek. klimayida cam isitma modunda birakirsaniz cam petekleri tam silecek ustune gelmesi lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 walla ben arabayı çalıştırınca fanı en sıcağa ve cama verecek şekilde ayarlıyorum. başlarda işe yaramıyor ama 5 dakka sonra buğu falan kalmıyor. camdaki buzu temizlemek için buz çözücü spreyler var. binmeden önce 2 fıs fıs bi silecek hamlesi tamamdır. ayrıca geceleri silecekleri havada bırakırsanız faydasını görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Benzincilerde antifrizli silecek suları satılıyo. Silecek suyuna ondan koyarsanız, dondukçada sıkar temizlerseniz sorun olmaz sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Anneme bunları bildirdim. Teşekkür ediyor, silecekler bozuk olabilir mi diye soruyor. İyi bir marka silecek alsam (marka'nın ne olduğu hakkında hiç bir fikir yok tabii) daha iyi olabilir mi, diyor. Antifreeze varmış. Spreyi alacak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 aktiftablet said: Benzincilerde antifrizli silecek suları satılıyo. Silecek suyuna ondan koyarsanız, dondukçada sıkar temizlerseniz sorun olmaz sanıyorum. Evet aynısını biz de bayramda ankaraya giderken bolu civarında yaşadık. Hava o kadar soğuktu ki cam dondu, silecek suyu atalım dedik o da donmuş. Gittik aktifin dediğinden aldık. Bir de hafif ılık su döktük camlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Selam, Silecek bulmak dert memlekette. Bosch silecek bulana kadar göbeğim çatladı. Metro marketlerde klasik tip ve aero denen tiplerden satılıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Anacım silecekte bildiğin lastik değil heralde anasının nikahını soruyolar almak isteyince. 80 liraya 130 liraya silecek mi olur be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 karton koyun gece arabanın camlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Karton koymak yoldayken buz tutmayı nasıl engellicek ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 sıcak havayı sürekli cama verirseniz karda yağmurda oluşan buğu sorunu ortadan kalkar. buz içinse o antifrizli şeylerden kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Osso said: Karton koymak yoldayken buz tutmayı nasıl engellicek ki? ben geceden kalan buzdan şikayet ediyorlar sandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 benim de bi kere olmuştu öyle bir şey. durduk yere cam buhar oluyodu. radyatörde bi kaçaktan antifriz buharı klimaya karışıomuş, ordan da içeriden cama gidip bu işi yapıyormuş. radyatöre bi kum gibi bişi döküp o kaçağı kapatmıştık sorun hallolmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Selam, Vodan said: Anacım silecekte bildiğin lastik değil heralde anasının nikahını soruyolar almak isteyince. 80 liraya 130 liraya silecek mi olur be? Klasik tip Bosch sileceklere 15-17 TL gibi para verdim. Bosch Aero tipler ise 55 TL gibi bir paraydı ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Süpürgeli tabir edilen sileceklerden mi bunlar? Ben 15 YTL'ye ancak silecek lastiği gördüm yani o derece diyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 lastigini degistirsen yeter ztn cogu zmn, butun mekanizmayi degistirmeye gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Tekini 13 liraya aldım, klasik değil modern olanlardan ama dandik bi marka. Pişman oldum Bosch olmadığıma. Yine lafa girmişken soru sorayım. Benim eski silecekte boylu boyunca(çıakrınca gördüm, orjinalmiş) böyle sanki sileceği ayrodinamik yapmak için konmuş plastik bi parça var. Bilmem anlatabildim mi? Ne işe yarar, çok lazım bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ben yenı degıstırdım sıleceklerı 30 mılyona vardi uymadı namıssız astraya sadece bosch uyuyomus mecbur bayıldık 60 ytl ama iyi silecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Selam, Aldığım model klasik silecek tipi. Süpürgeli falan bilmem ben :P Komple mekanizma aldım. http://www.metro-tr.com/servlet/PB/menu/1075974_pviewer_l8/index.html?view=flash&item=1115001 Yukarıdaki adreste 16. sayfada bahsettiğim model mevcut ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar