adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 "Ölürüz de o lezbiyen ailenin yanına gitmeyiz" Lahey Yüksek Mahkemesi’nin, koruyucu aile statüsüyle Hollanda’da yaşayan lezbiyen çifte verilmesini kararlaştırdığı 11 yaşındaki Arif ve 7 yaşındaki Halil Azeroğlu kardeşler, yeni yıla Iğdır’daki dayılarının yanında girdi. Arif Azeroğlu, "Ölürüz de o lezbiyen ailenin yanına gitmeyiz" dedi. HOLLANDA’nın Denhak ketinde 20 yıldan beri oturan 43 yaşındaki Nurgül ile 38 yaşındaki Hanlar Azeroğlu çifti, evliliklerinin ilk 10 yılından sonra ilaç tedavisiyle Arif, Halil ve Yunus adını verdikleri üç çocuk sahibi oldu. Ancak, 2004 yılında Yunus, 6 aylıkken annesinin dikkatsizliği sonucu düşüp yaralandı. Kazanın ardından çocukları devlet korumasına alan Hollanda Gençlik Dairesi, aynı yıl üç kardeşi de koruyucu aile statüsüyle Hollandalı lezbiyen çifte verdi. Hukuk savaşının başladığı o tarihten beri çocuklarına kavuşamayan gurbetçi aile, 2007 yılında Arif ile Halil’in velayetini aldı ve Iğdır’a akrabalarının yanına gönderdi. Yunus ise lezbiyen koruyucu ailenin yanında kaldı. Şimdi Lahey Yüksek Mahkemesi, Iğdır’da yakınlarının yanında bulunan iki çocuğun da ailenin elinden alınıp eşcinsel koruyucu aileye verilmesi yönünde karar aldı. Iğdır’daki Kurtuluş İlköğretim Okulu dördüncü sınıfta okuyan Arif ile birinci sınıfa giden Halil, öğretmen ve öğrenciler tarafından çok seviliyor. Hollanda’ya gitmemek için sonuna kadar direneceklerini belirten aynı zamanda şeker hastası da olan Arif Azeroğlu, şunları söyledi: " Biz burada mutluyuz. Burada kalmak istiyoruz. Ölürüz de o lezbiyen ailenin yanına gitmeyiz. Bizi onlara verirlerse kaçarız." buda kaynak eklemeden edemiycem lütfen beni yollayın o lezbiyen çiftin yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 HAHAHAHA şu haberi bi 12 yıl sonra gösterseler şu çocuklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ben olsam bende istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 konu 2 sayfa sonra akp,melih gökçek,kahrolsun pkk ermeni soykırımı tarzı şeylere bağlancak zaten konu dışında eğlenceli bi topic açılmış böyle ciddi mesajlar atma nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Ne kaçırdıklarını bilmiyolar diyeceğim de hatunların fiziğe de bakar tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 abi lezbiyenlerse nıe gıtsınler? hollandaya beleşten gıtmemeleri aptallık bence. lezbiyen çiftin yanına gitmek istememeleri değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ama yunus hala lezboşarın yanındaymış, onuda kurtarmak lazım. akp tartışması yakındır hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 çocuklar neden salak oldu onu anlamadım ben lezbiyen diyince aklınıza sadece jenna haze geliyo di mi psi abazalar sizi dsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ahahaha 10dk dır bakıyorum bişi anlamadım geç düştü jeton:D bencede bi 10 sene sonra flan geri gelmek isteyeiblirler löl adamınbiri said: konu 2 sayfa sonra akp,melih gökçek,kahrolsun pkk ermeni soykırımı tarzı şeylere bağlancak zaten konu dışında eğlenceli bi topic açılmış böyle ciddi mesajlar atma nolur +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Abi onlar daha leylek bizi leylek getirdi sanıyolardır,3 bilemedin 5 sene sonra o ailenin yanında kalmak için insan hakları mahkemesine kadar çıkarlar,söylemedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Aket-Atum said: çocuklar neden salak oldu onu anlamadım ben lezbiyen diyince aklınıza sadece jenna haze geliyo di mi psi abazalar sizi dsfsdfs jenna haze kim ya? sende az çakal değilsin heeee dur gugılda bakiyim şu hatuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 yav lezbiyenlik bahane çocuklar ailelerinden akrabalarından ayrılmak istemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 jenna beni evlat edinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 lezbiyen çifti bi görelim önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 evet rica ediyorum bende uslu bi çocuk olup şirinler izlerim her sabah sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 çocuklar şu şarkıyı söyleyemeyecek mesela http://forum.paticik.com/read.php?73,3778973,3778973#msg-3778973 kötü bir durum bir çıck için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 offf olm garbıça niye açmadın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Hani Hollanda'da bi spacecake fln yeseler kadınlar her türlü güzel gözükür gözlerine o da sorun olmaz ki. Hakkaten gitmeleri lazımmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ABİ HOLLANDAYA GIDIOLAR HOLLANDA HORLANDA HATTA HATTA HOLYANDA NAPSINLAR 40 YAŞINDAKİ LEZBİYEN ÇİFTİ. EVE SADECE UYUMAYA GIRMELERI LAZIM BU ÇOCUKLARIN. HOLLANDA LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 olm daha ilkokullar o kadar da değil ama lezbiyen bi çift'e anne ve anne demek çok değişik yaow onların lezbiyen arkadaşlarıda vardır canlı erotik film gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Ya lezbiyen bi çiftle hollanda'da yaşamaya başlayan iki küçük çocuk banko gay olur ki büyüyünce, iyi yapmışlar aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 iyide lezbiyenler vermezki verirmi :S!? bilmiyorum olm ayıpmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 abi sonuçta türklük var kanlarında hem en fazla gaylere karşı olmazlar daha fazla bişi olcağını zannetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Osmanlı'da Cinsel Yaşam gibi bi kitap vardı orda damarlardaki Türklüğü görürsün. Yada "Son Yeniçeri" adlı kitapta falan. Pek de güvenilcek bişey diil o kan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ahanda başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar