roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 çok uykusuzum şu anda. gözlerim yanıyor uykusuzlktan yüzüm kızarmış ama uyuyamıyorum bi haftadır evimde rahat yatağımda uyurken şimdi yurt odasında uyumak zor geşiypr haliba. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 yatarak mı yazıyosun? yazamıyosun çünkü iron man'in sonuda b*k gibi zaten ama film güzel nasıl bi tezat la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 yok yatmıyorum da oda arkadaşımın bilgisayarındayım, o uyuyor, ışıklar sönük, klavye saçmasapan bişi böyle numpad falan var, onçün bazı harflerde saçmalıyorum. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 I only smoke weed when I need to, And I need to get some rest, I confess, I burnt a hole in the mattress yes yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 çok artistik bi isim bu insomniya. insanın insomniya olası geliyor. insomniak olsam bütün kızlar benle çıkıcakmış gibi oluyorum. oyüzden oldum, çıkmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Çıkana kadar gece uyuman lazım, çıkmaya başlayınca da uyumaman lazım. Kızlar çok şey istiyo... (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 kızlar çıksın diyte falan diil yaa. off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 erkekler çıksın diye mi? o daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 YALAN YA. ben düzeldim 2 haftayı geçti sanırım uyuyorum insan gibi saatlerde. şu saatte bu mesajı yazıyorum da, 2 haftadır en geç kaldığım saat yani. İNŞ DEVAM EDER. çünkü 10 yıldır böyle iyi uyumadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 abi benim derdim o diilk yaa. yurtta kalmaktan gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 normalde nerde oturuyosun? ailen nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 yurtta erkek erkeğe kalmak zor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 *esneyerek topice bakar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 yurda sırf uyumaya geliyorum zaten, genelde dışarıdayım hep. yurt izmitte, ev istanbulda. 1.5 sene oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 servis'e yazıl olm daha iyi yurtla aynı para ama evde uyursun hiç olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 o zaman da lise hayatı yaşamış oluyorsun o kötü. çok yorucu bi de. yani öyle diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 6 yaşımdan beri uyumuyorum, uyku gereksinimi gözlerin dalması olarak adlandırılan olayla karşılıyorum. ha nası gıbtırıp hıbı hıbılıa gopik dersen, şöyle cevaplayayım: LOYOROGOT evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 kazansaydın istanbulda bi üni ozaman eşşek sıpası sokaklarda geziceğine çalışsaydın yok servis mervis çek acısını biz senin yaşındayken peeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Laraken said: 6 yaşımdan beri uyumuyorum, uyku gereksinimi gözlerin dalması olarak adlandırılan olayla karşılıyorum. ha nası gıbtırıp hıbı hıbılıa gopik dersen, şöyle cevaplayayım: LOYOROGOT evet. AHAHAHAHAHAHAHHAHA SESLİ GÜLDÜM NEYMİŞ ŞİMDİ ANLADIM AHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bot musun bilader sen doru söle if else i boş ver. harbi soruom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ya istanbul da tutuyodu da koü iyidir dedik gittik işte. keşke 2. yıla hazırlansaymışım. içimde ukte kaldı öss. şimdi okulu bıraksam da ayıp olur. var mısın yok musun yarışmasında kendini sağlama almak ve daha çok strese sokmamak için ilk teklifi kabul eden yarışmacı gibi hissediyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bot derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 olm mesaj yazın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bu saatte saglıklı bi mesaj cıkmaz bizden ksura bakma :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 msj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar