Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"YILBAŞINI KUTLADIKLARI İÇİN Mİ ÖLDÜLER"

irmakseverak

Öne çıkan mesajlar

Hangimiz gerçek müslümanız ki

Kuran kursu çöktüğünde, bu forum sitesinde beyinleri yıkanıyordu ileride bir irticacı olacağından ölsün daha iyi gibisinden yorumlar vardı. İstisna deil genellikle böyleydi bu yorumlar. Bazı gazete haberlerinde de ölen kızın babası yurt müdürünün suçu yok dediğinde deli olmuştu. Ama gerçekten de tüm gazeteler bu olaya üzülmüştü.

7 üniversite gencinin ölümünde ise Vakit gazetesinde yılbaşı gecesinde rezalet gibisinden haberler ortaya çıktı.Yersiz di ölünün arkasından konuşmak.
Zaten gerçek müslümanlar böyle yapmaz. "Ölülerinizin iyiliklerini, güzelliklerini anın ve kötülüklerini sarfı nazar edin." Hadisi şerif

Gerçek bir müslüman eğer müslümanım diyorsa peygambere inanıyorsa buna göre hareket etmeliydi.Kuran Kursu çöktü haberleri içlerinde kaldığı için böyle bir cevap verme gereği duydular. Gereksizdi.

Evet çocuğum büyümem Lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Pikachu** said:
buldunuz çocuğu saldırın

Esrar içen biri ölmeyi haketmiştir.
Alkol kullanan biri ölmeyi haketmiştir.

Vurun vakite xD

namaz kılan biri olmeyi hak etmistir.
omnipotent bir tanrıya inandan biride olmeyi hak etmistir.
atese tapmıyan biride olmeyi hak etmistir.

oldumu?
bence olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Kuran kursu coktugunde olen cocuklara iyi ki öldüler diyenlerin yaptıgı yanlıs.
Burada vakit gazetesinin yaptığı da cok buyuk yanlıs.
Olum sebepleri alkol ve uyusturucu olsaydı bile, bir insana iyi ki ölmüş demek bana yanlıs geliyor, sonucta oyle olsa bile o insanların neler yasadıgını, nasıl bir psikoloji de olduklarını bilemeyiz.Burada vakit gazetesi yılbasının kutlanmasına karsı oldugu için, bu gençlerin ölümünü kullanmış. Ha bunu zıt goruste olanlarda başka haberlerde başka şekillerde yapmıyorlar mı? Yapıyorlar, onları gördügüm zaman onları da eleştiriyorum. Her zaman dediğim gibi bu sorunların temele sebebi toplumumuzdaki hoşgörü eksikliği.
Sosyal ağlarda paylaş

Pikachu** said:
Gerçek bir müslüman eğer müslümanım diyorsa peygambere inanıyorsa buna göre hareket etmeliydi.Kuran Kursu çöktü haberleri içlerinde kaldığı için böyle bir cevap verme gereği duydular. Gereksizdi.

durum gerçekten böyleyse, en mide bulandırıcı olanı da bu herhal. ufacık çocukların ölümü içlerinde kalmıyor. çocuklar öldüğünde söylenenler(yurt sahibinin eleştirilmesi vs.) içlerinde kalıyor. aciz herifler.
Sosyal ağlarda paylaş

Pikachu senin inandığın islam bu ise ona böylesine cahilce inananlara yazık olsun.
Onlar demişti o yüzden bu denilenler normal diyeni yazan ve o yazıya içten içe gülenlere yazıklar olsun.
Ama herkesin günahı boynuna. Mahşer günü herkes ilahi adaletçe yargılanıcak o yüzden biz ne dersek diyelim herkes dediğinin yaptığının cezasını YALNIZ çekecek. O cezadan kurtuluş veya af yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Pikachu** said:
Hangimiz gerçek müslümanız ki

Kuran kursu çöktüğünde, bu forum sitesinde beyinleri yıkanıyordu ileride bir irticacı olacağından ölsün daha iyi gibisinden yorumlar vardı. İstisna deil genellikle böyleydi bu yorumlar. Bazı gazete haberlerinde de ölen kızın babası yurt müdürünün suçu yok dediğinde deli olmuştu. Ama gerçekten de tüm gazeteler bu olaya üzülmüştü.

7 üniversite gencinin ölümünde ise Vakit gazetesinde yılbaşı gecesinde rezalet gibisinden haberler ortaya çıktı.Yersiz di ölünün arkasından konuşmak.
Zaten gerçek müslümanlar böyle yapmaz. "Ölülerinizin iyiliklerini, güzelliklerini anın ve kötülüklerini sarfı nazar edin." Hadisi şerif

Evet çocuğum büyümem Lazım.

yeterli değilmi? alkol içen ölür dememde de vakitin aptalca düşüncesi vardı. Yok ezdiler beni dur açıklama yapıyım gibi bir niyetle yazmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

o teyzenin kendi kuruntusuydu herhalde genel ahlaksız yaşam biçimi falan.

biri teyzeye gidip, amerikada herkesin günlük olarak seviştiğini fakat amerikada aynı şidette deprem olduğunda kimsenin ölmediğini söylemek suretiyle bunalıma girip intihar etmesine sebep olsa üzülürdüm diyemem (sevinmek ağır oldu biraz).
Sosyal ağlarda paylaş

Mehmet Âkif, İslam Dinini de en iyi anlayıp en iyi yorumlayan âlimlerimizden birisidir. Bakınız, 1910 yılının ramazan ayında camilerde vaaz eden bazı hurafeci vaizleri dinledikten sonra, Sıratı Müstakim'deki köşesinde -bu çok ilginçtir- şu satırları yazar: "Doğrusu, bu herifleri dinledikçe, gençlerdeki dinsizlik modasını hemen hemen mazur göreceğim geliyor! Eğer dinin ne olduğunu bunlardan öğrenseydim, mutlaka, İslam'ın en büyük düşmanı olurdum."
Sosyal ağlarda paylaş

Pikachu** said:
buldunuz çocuğu saldırın

Vurun vakite xD

oncelikle yası ogrenmek istiyorum
sonrasında nerede ne okudugunu ogrenmek ıstıyorum
bunları bı cevaplarsan sevınırım cevabın cunku beynının yıkandıgı yer olacaktır ....
Bende muslamanım ama alkolde kullanırım ...Sen kullanmıyo olabılrısın ama yaptıgın hıcbısımı yok bı kıza bakıp guzelmıs demen bıle senın asırı savundugun dınde gunahtır sen hıc gunah ıslemıyorsan senın peygamberlerımızden farkın yoktur ben alkol alırım sen abazalık yaparsın senın mantıga gore sende olmeyı haketmıssındır .....
ayrıca sunu soruyorum sana dıyelımkı sen amerıkada dogdun buyudun gelıp muslumanmı olacaktın kusura bakma ama cok zor :) yanı bırılerı resmen uzerınde baskı kurmus....
Sosyal ağlarda paylaş

Pikachu** said:
Saldırın Vakite güçsüz bir gazete buldunuz vurun vakite

Pikachu** said:
buldunuz çocuğu saldırın

Vurun vakite xD

Bir an sadece tahtadan ibaret bir varlık olmadıgını düşün .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...