Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 İzlediğim en iyi aksiyon sahnelerine sahip filmdi herhalde. Sly konuşturmuş gene, koridorda patlayarak geriye uçan askerlere yan koridordan bakan sahne müthiş güldürdü beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Vargath said: Jason'dan epic troll face POWEEEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 burdaki yorumları okudum iyiye benziyo izliyim dedim film bitene kadar zor dayandım.böle aptal bi film olamaz o kadar ünlü oynuyo ohaa dedirticek hiç bi sahne yok.senaryosuda çok aptal.10 üzerinden 1 bile vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 yahu NE BEKLİYODUN ALLAH AŞKINA da ergen atarı yapmışsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Zirva bi aksiyon filmi, 310, begenmedim maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 kadro iyi de arnold ve bruce 5 dakika falan oynuyor bir de çeviriler efsaneydi "Call it a tie?" "Buna kıravat diyelim mi?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Fenerbahçe gibi film. Bütün ünlüler var ama bütünlük olarak hiçbirşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Film Sylvester Stallone nin kankalarını tavlayarak beyaz perdeden son bi voliyi vurayım mentalitesinin eseri tamamen. Arnold hacı gelsene nolur ya, bruce hadi kırma lan beni falan diye bütün ünlüleri toplamış. Başka da bi mavrası yok filmin. Senaryo vasat, aksiyon vasat, kurgu vasat, diyaloglar espriler herşey vasat... İğrenç bi filmdi. Rocky lerin Rambo'ların çıktığı yıllarda çıkmış olsa güzel denir de, aksiyon filmlerinin bugün geldiği noktaya kıyasla felaket ötesi bir filmdi. Stallone zamana ayak uyduramadığını bi kez daha göstermiş. Son Rambo da kötüydü mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Bu filme bundan fazla beklentiyle giden bence filmi değil de sinema kültürünü sorgulamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 synthesizer said: Vargath said: Jason'dan epic troll face POWEEEER ahahaha jasonun kelini görmek için bile giderim filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Baggio said: Bu filme bundan fazla beklentiyle giden bence filmi değil de sinema kültürünü sorgulamalı. hahahahaha (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Aldarion said: Film Sylvester Stallone nin kankalarını tavlayarak beyaz perdeden son bi voliyi vurayım mentalitesinin eseri tamamen. Arnold hacı gelsene nolur ya, bruce hadi kırma lan beni falan diye bütün ünlüleri toplamış. Başka da bi mavrası yok filmin. Senaryo vasat, aksiyon vasat, kurgu vasat, diyaloglar espriler herşey vasat... İğrenç bi filmdi. Rocky lerin Rambo'ların çıktığı yıllarda çıkmış olsa güzel denir de, aksiyon filmlerinin bugün geldiği noktaya kıyasla felaket ötesi bir filmdi. Stallone zamana ayak uyduramadığını bi kez daha göstermiş. Son Rambo da kötüydü mesela.. ne diyon abi sen?:D cidden ne ummuştun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 synthesizer said: Vargath said: Jason'dan epic troll face POWEEEER BEN DEMİŞTİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 konu olarak vasat ama aksiyonunu sevdim dövüş sahneleri güzeldi.jet lee (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Thraine_Numeheru said: jet lee (tu) Jet Li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 hala konu diyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bu filmin tek konusu konusunun olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bi bruce lee eksik arkadaş. bu nasıl bir kadro :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 jet li'nin o ses ve tiple aynı serdar ortaç olması pahabiçilmez ve bir o kadar da üzücü bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 harbi ha tam serdar ya üf jetli ayar oldum bak şimdi asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 İnanılmaz dandik. (td) Rol yapmaya çalışmıyorlar bile. Diyaloglar, senaryo falan komedi. Aksiyon sahneleri dışında herşey baştan sağma. Onlar da zerre kadar inandırıcı değil ki bunu Rambo'nun 300 kişiyi temizlediğine inanarak yazıyorum. 3. sınıf aksiyon filmi. Seneye show tv'de falan sansürlü olarak verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Beğenmeyenleri çok ama çok garipsedim cidden ya. Film kendisinden aklı başında bir insanın bekleyeceği her şeyi vermiş bence. Yani sürekli dövüşüyorlar adam falan öldürüyorlar ve içinde azcık mizah da var daha ne olabilirdi? Aksiyon arayanlar için 10/10 olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 beğenmeyen olarak şöyle açıkliim, bişey bekleyerek girmedim. ona rağmen rezildi. hani transporter vs. gibi filmler de dandik filmler ama biraz senaryo var, karakter yaratıyolar. bu ne abicim? yoksa böyle bi testesteron bombası filmden bişey beklenmeyeceğini ben de biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Doğrudur tabii beğenmeyebilirsin de ne bileyim senaryo vardı işte stallone kız için ada basıyo :p Neyse statham'ın basket sahası sahnesi yeter. Herif nasıl bir ağırlık koydu be peeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar