Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Expendables (2010)

throne_eins_meister

Öne çıkan mesajlar

Film Sylvester Stallone nin kankalarını tavlayarak beyaz perdeden son bi voliyi vurayım mentalitesinin eseri tamamen. Arnold hacı gelsene nolur ya, bruce hadi kırma lan beni falan diye bütün ünlüleri toplamış. Başka da bi mavrası yok filmin.

Senaryo vasat, aksiyon vasat, kurgu vasat, diyaloglar espriler herşey vasat...

İğrenç bi filmdi. Rocky lerin Rambo'ların çıktığı yıllarda çıkmış olsa güzel denir de, aksiyon filmlerinin bugün geldiği noktaya kıyasla felaket ötesi bir filmdi.

Stallone zamana ayak uyduramadığını bi kez daha göstermiş. Son Rambo da kötüydü mesela..
Sosyal ağlarda paylaş

Aldarion said:

Film Sylvester Stallone nin kankalarını tavlayarak beyaz perdeden son bi voliyi vurayım mentalitesinin eseri tamamen. Arnold hacı gelsene nolur ya, bruce hadi kırma lan beni falan diye bütün ünlüleri toplamış. Başka da bi mavrası yok filmin.

Senaryo vasat, aksiyon vasat, kurgu vasat, diyaloglar espriler herşey vasat...

İğrenç bi filmdi. Rocky lerin Rambo'ların çıktığı yıllarda çıkmış olsa güzel denir de, aksiyon filmlerinin bugün geldiği noktaya kıyasla felaket ötesi bir filmdi.

Stallone zamana ayak uyduramadığını bi kez daha göstermiş. Son Rambo da kötüydü mesela..

ne diyon abi sen?:D cidden ne ummuştun ki?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
İnanılmaz dandik. (td)

Rol yapmaya çalışmıyorlar bile. Diyaloglar, senaryo falan komedi. Aksiyon sahneleri dışında herşey baştan sağma. Onlar da zerre kadar inandırıcı değil ki bunu Rambo'nun 300 kişiyi temizlediğine inanarak yazıyorum. 3. sınıf aksiyon filmi. Seneye show tv'de falan sansürlü olarak verirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Beğenmeyenleri çok ama çok garipsedim cidden ya. Film kendisinden aklı başında bir insanın bekleyeceği her şeyi vermiş bence. Yani sürekli dövüşüyorlar adam falan öldürüyorlar ve içinde azcık mizah da var daha ne olabilirdi? Aksiyon arayanlar için 10/10 olmuş bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...