kaborah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Geçenler de bir arkadaşım bana dedi ki; 'Oğlum sen bunu Selçuk Erdem diye okuyosun ya aslında yok öle biri o Erdil Yaşaroğlu'nun daha çok para kazanmak için yaptığı bişi' dedi ve şoke oldum. Çok merakettim ve siz değerli Paticik üyelerine sormak istedim ve Hatta bu arkadaşım tezini savunmak için Erdil Yaşar oğlunun en iyi arkadaşlarından birinin yazdığı anı kitabından okuduğunu söledi daha bir şaşırdım...!
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ahaheahaha iyiymiş, olur mu öyle şey ya ajhaheaha
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 oradaki yazarların hiç biri gerçek değilki? tek bi kişi farklı çizimlerle dergiyi hazırlıo altına isim yazıyor.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ben ikisini de gordum,yanyana,gercekler
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 nasıl da durmuşlar yan yana dedin mi
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 nutella yerim said: ben ikisini de gordum,yanyana,gercekler Ben öptüm bilem. Yalarım.
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 nutella yerim said: ben ikisini de gordum,yanyana,gercekler teknoloji iste goruyormusun
Romario Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Aslında onların hepsi Ahmet Kaya. MİT onu öldü gibi gösterip memlekete komedyen yaptı.
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 kaborah said: Geçenler de bir arkadaşım bana dedi ki; 'Oğlum sen bunu Selçuk Erdem diye okuyosun ya aslında yok öle biri o Erdil Yaşaroğlu'nun daha çok para kazanmak için yaptığı bişi' dedi ve şoke oldum. Çok merakettim ve siz değerli Paticik üyelerine sormak istedim ve Hatta bu arkadaşım tezini savunmak için Erdil Yaşar oğlunun en iyi arkadaşlarından birinin yazdığı anı kitabından okuduğunu söledi daha bir şaşırdım...! Bunu sordun di mi hakkaten? Sazan avlamıyosun yani, ciddi ciddi takıldı kafaya?
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bir an çok korktum ben de geçti sonra
funq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 imza gününde de mi denk gelmemişler diyodum tam ki, gören olmuş zaten
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Cuce said: Erdil nerdeydin, az once Selcuk burdaydı. Selçuk'u Superman yerine koyduğun için öpüyorum
funq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 SodomVsGomore said: Bide Selçuk Yöntem var alakası yok
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 yaşlanan bestecilerin çoğunluğuna olan şey oldu
Öne çıkan mesajlar