kaborah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Geçenler de bir arkadaşım bana dedi ki; 'Oğlum sen bunu Selçuk Erdem diye okuyosun ya aslında yok öle biri o Erdil Yaşaroğlu'nun daha çok para kazanmak için yaptığı bişi' dedi ve şoke oldum. Çok merakettim ve siz değerli Paticik üyelerine sormak istedim ve Hatta bu arkadaşım tezini savunmak için Erdil Yaşar oğlunun en iyi arkadaşlarından birinin yazdığı anı kitabından okuduğunu söledi daha bir şaşırdım...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ahaheahaha iyiymiş, olur mu öyle şey ya ajhaheaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Aslında onlar yok ikisi de benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 eralp te benim feykim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Ben varken sen yoktun biladeeeer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 yok ben kendim de feykim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 oradaki yazarların hiç biri gerçek değilki? tek bi kişi farklı çizimlerle dergiyi hazırlıo altına isim yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ben ikisini de gordum,yanyana,gercekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 nasıl da durmuşlar yan yana dedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 nutella yerim said: ben ikisini de gordum,yanyana,gercekler Ben öptüm bilem. Yalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 nutella yerim said: ben ikisini de gordum,yanyana,gercekler teknoloji iste goruyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Erdil nerdeydin, az once Selcuk burdaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Aslında onların hepsi Ahmet Kaya. MİT onu öldü gibi gösterip memlekete komedyen yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 kaborah said: Geçenler de bir arkadaşım bana dedi ki; 'Oğlum sen bunu Selçuk Erdem diye okuyosun ya aslında yok öle biri o Erdil Yaşaroğlu'nun daha çok para kazanmak için yaptığı bişi' dedi ve şoke oldum. Çok merakettim ve siz değerli Paticik üyelerine sormak istedim ve Hatta bu arkadaşım tezini savunmak için Erdil Yaşar oğlunun en iyi arkadaşlarından birinin yazdığı anı kitabından okuduğunu söledi daha bir şaşırdım...! Bunu sordun di mi hakkaten? Sazan avlamıyosun yani, ciddi ciddi takıldı kafaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 yedik onu biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bir an çok korktum ben de geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 imza gününde de mi denk gelmemişler diyodum tam ki, gören olmuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 yahu göz var nizam var yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Cuce said: Erdil nerdeydin, az once Selcuk burdaydı. Selçuk'u Superman yerine koyduğun için öpüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Bide Selçuk Yöntem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 SodomVsGomore said: Bide Selçuk Yöntem var alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 o degilde, ilhan irem vardi ona noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 yaşlanan bestecilerin çoğunluğuna olan şey oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Yaşlandı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar