|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 DOĞALGAZ FACİASI BAŞKENT DOĞALGAZ A.Ş. GENEL MÜDÜRÜ VEYSEL KARANİ DEMİR İSTİFA ETTİ Başkent Doğalgaz A.Ş. Genel Müdürü Veysel Karani Demir istifa ett. Ankara'da yılbaşında 7 üniversiteli gencin ölümüyle sonuçlanan doğalgaz faciası Başkent Doğalgaz A.Ş. Genel Müdürü'nü koltuğundan etti. Dün faciayla ilgili olarak düzenlenen basın toplantısında sarf ettiği sözlere tepkilerin artmasıyla Veysel Karani Demir istifasını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e sundu. Link Sadece istifayla kurtulmamalı, ihmali olanlar cezalandırılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 türkiyede bir ilk filan heralde böyle bir olayı da gördüm ya artık ölsem gam yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 şaşırtıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 adam kendi şerefi onuru için istifa etmemiştir baskı gelmiştir öldürüz seni demişlerdir korkudan istifa etmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ya da i. melih daha da dibe batmamak için safra atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Aynen dostlar.Şu anda şok içerisindeyim.Üstelik son 2 hükümette bu ilk oldu galiba.Neyse ihmalin sorumlularıda cezalandırılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Adamın yaptığı yoruma bak. İşte yobaz kültürün bu olayı algılaması. Gerçeklikle bağını yitirmiş insanlar bunlar. said: Misafir 03.01.2009 14:31 sen havalandırmayı soğuk geliyor diye kapat.tesisatına hiç bakım yaptırma.ondan sonra olan olsun.chp çanakçısı medyada bir güzel bunu kullansın.ooh ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 sabah gazetede dediklerini okuyunca çıldıracaktım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Polis , savci vesaire hicbir aciklama yapmazken talihsiz gencler hakkinda "giyinik degillerdi" gibi kimsenin ustune vazife olmayan -ki sonradan asli da olmadigi anlasilan- cok cirkin aciklamalar yapip sonra basin toplantisinin ortasinda "saat kac oldu, bugun cuma, namaza gidicez daha" diyerek toplantiyi bitiren bi insanin gorevinde kalmasini zaten beklemezdim. Ailelerinin kayiplarini dusunup kendi evlatlari hakkinda kimin boyle hangi sifatla yorum yapmaya hakki var, bunla kiyaslaninca bi insan isini kaybetmis cok mu? Daha da fazlasini hakediyor gozumde ama ustune vazife olanlar dusunsun ayiplarini. Ayrica diger konu kapandigi icin ve konu farkli yerlerde farkli sekillere girdigi icin yazamamistim, burasi sanirim yeri olur; facebook da bi grup olarak baslatilan bu tarz yorumlarin ve gazete haberlerinin bilkent tarafindan kinanmasi icin yapilan kampanyaya katilmanizi rica ediyorum. Aileleri ve arkadaslari hatta tanimayanlar bile bu denli aci icindeyken ne herhangi biyerin genel muduru, nede basinin bu denli aciklamalar yapmasina goz yumulmamali. http://tr-tr.facebook.com/group.php?gid=55968374417 ornek posta; e-posta adresleri / e-mail adresses: sekreterlik / secretary: [email protected] yardımcı rektörler - vice presidents: [email protected] [email protected] örnek e-posta: Bilkent üniversitesi Rektörlüğü'ne; Bizler; halen okumakta olan Bilkent üniversitesi öğrencileri, Bilkent üniversitesi mezunları, Bilkent üniversitesi akademisyenleri ve acı kaybımızdan dolayı yüreği dağlanan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak; gencecik yaşta hayata veda eden öğrencilerimiz hakkında çıkan' siyasi ve ideolojik rant uğruna yanlış bilgilendirme amaçlı yapılan çirkin haber haberlerden dolayı üzüntü duyuyoruz. Ne vefat eden fidanların, ne de bu ülkenin diğer vatandaşlarının bu tarz haberleri hak ettiğini düşünüyoruz. üniversiteniz öğrencileri hakkında yapılan, insani vasıflardan yoksun kimselerce hazırlandığı belli bu haberlerin de Bilkent üniversitesi tarafından kınanması gerektiğini düşünüyoruz. Ekte ilgili haberleri listelemiş bulunmaktayız. Duruma müdahale etmenizi talep ettiğimizi saygılarımızla arz ederiz. ilgili adresler: http://gazete.netgazete.com/ShowPaper.aspx?news=vakit http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10688121.asp?gid=229 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10690584.asp?gid=229 http://habervaktim.com/haber/50098/7_gencin_olumundeki_sir_perdesi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mail bende gönderdim dostum. Bu sabık ve sapık müdüre "Müdür oldun yürüyüşün bile değişti" fıkrasını ithaf ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 http://www.habervaktim.com/haber/50098/7_gencin_olumundeki_sir_perdesi.html vakitten yeni bomba, esrar kullanmışlar meğersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Adli Tıp kanda esrar buldu diye not düşmüşler yalnız. Reel kanıtlar var olabilir. Ama kimse 50 gram esrardan ölmez ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Hüseyin denen deyyusu salan adli tıp mı yazmış o raporu. Baya inandırıcı o zaman.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Adli Tıp ne yazık ki yıllardır siyasetin gölgesinde çalışıyor. İçinde olmadan bilmeniz zor tabi ama bu gölgenin atlında işlerini düzgün yapan insanlar da mevcut içerde. Son 6 yılda siyasetin emrine girmeyen hangi kurum kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Ahlaksızların orgy partisi cezasız kalmadı ilahi adalet c.c tecelli etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Güncel olayları okurken, izlerken konuşulanları dinlerken en üzüldüğüm şey "iran özentisi" , ancak bilim teknoloji alanında iranın başarısının %1 nin bile başarılamaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 verilen maili attım ben de..bu olaya çok sinirlenmiştim dün birşeyler de kendim ekledim hatta o maile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 çocuklar ölmüş, olay belli. vakit'in sitesindeki yorumlara baktım da.. insanoğlunun bu gezegen üzerinde olmasının tamamen başka bir amacı olması lazım. bizim göremediğimiz, henüz çözemediğimiz. yoksa bu 6,6milyar insanın yaklaşık 5milyarının (ki evet ben de bu 5mil içerisindeyim kafadan) varlığı ile yokluğu fazla bir şey değiştirecek değil. basamaklara ayırmak istemiyorum insanları ama nasıl bu kadar alt seviyede olmayı, bu kadar açık düşünceden uzak durmayı, bu kadar iğrençleşebilmeyi başarıyorlar anlayamıyorum. tamam, demokrasi de her birey eşit. ama acaba gerçekten eşit olmayı hakkediyor muyuz? daha doğrusu bize verilen bu eşitliğin değerini biliyor muyuz? herkesi eşit görüyor muyuz? galiba hayır.. yoksa "sapkınlar öldüler! ahahaha" gibi bir düşünceyi nasıl açıklayabiliriz ki. olay izmir'de olsaymış basın konunun üstüne gitmezmiş demiş başka bir tanesi.. basının neyin üstüne gidip gitmediğinden önce ölen birilerinin olduğu gerçeğini, hayatın kutsallığını kavrayamamış birisi nasıl dine bağlılığından ve imanından bu kadar emin olabilir onu da çözemiyorum? büyük bir kısmımız gerçekten virüs gibiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Şaşırdık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ağızdan köpükler saçarak konuşmanın ve nefret saçmanın yeni boyutları. karşılıklı saygıyı neden öğrenemiyoruz? Hepsinden önce yaşama saygıyı da tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 vakitteki yorumlar cidden çok sinir bozucu. az küfür etmedim içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Sparkcaster said: http://www.habervaktim.com/haber/50098/7_gencin_olumundeki_sir_perdesi.html vakitten yeni bomba, esrar kullanmışlar meğersem kullansınlar abi, o yüzden ölmediler ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ama ölmeyi hakettiler(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Bilkent universitesinden kinama geldi; mail atan herkese tesekkur ederim. said: “1 Ocak 2009 günü elim bir kazada kaybettiğimiz 7 öğrencimizin acısını yoğun bir şekilde yaşadığımız şu sırada, bu trajik olayın bazı medya organları tarafından yılbaşı kutlamaları tartışmalarına alet ediliyor olmasını esefle karşılıyor ve şiddetle kınıyoruz. Bunun yanı sıra, olay hakkında bilgi verirken kurumunu savunmak adına, kaybettiğimiz öğrenciler hakkında sorumsuzca, gerçek dışı ve yakışıksız ifadeler sarf ederek yaslı ailelerin acılarını bir kat daha artıran Başkent Doğalgaz A.Ş. Genel Müdürü’nü de aynı biçimde kınıyoruz.” Kaynak: ntvmsnbc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 güzel oldu,grup amacına ulaşmış sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar