kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 sizin ile bi anımı paylaşmak istiyorum ben bir gün fazla içmedik tabi hafif kafalarımız çakır oldu öğrencilik zamanımızda gittik bi lokantaya oturduk daha öncede gitmiştik 5 10 kere felan garson geldi hoşgeldiniz felan dedi ne alırsınız dedi biz sorduk B= biz G=garson B:köften varmı? G:var abi B:işkembe çorban? G:var B:salatan? G:var B:sen bize 2 mercimek ver dedik garson bi garip baktı anladı heralde çakırlığımızdan patronu geldi o aldı sonra siparişi daha önce biri denemiş çok gülmüş bizde yapalım dedik belki dayak yeriz güleriz dediydik yemedik dayakta güldük çıktıktan sonra öyle bi anım vardı sizinle paylaşmak istedim teşekkürler saygılar. büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Ben de seni öpüyorum güzel kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 asflajsk en buyuk hayalim bende yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 teşekkürler kermit. Hi, my name is ginaly, and I'm an addict, too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kalabalık bi lokantada yap yoksa %90 yersin dayağı kalabalık bi yerde yaparsan müşteriler kaçar diye dayaktan yıtabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 coca cola tadında bir hayatın var kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bizede mi karışacak ahmedinecad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 iyiymiş lan. ben anneme yapıyorum ayar oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bide şöyle bi olay var t : teyze ş : minibüs şöförü yaşadım bizzat 1 sene önce flan ş : binsene teyze içeriyi sogutuyosun t : okmeydanı hastanesinden geçermi yavrum ş : geçer teyze geçer gel (bende o arada yaşlıdır cıkamaz diye elimi uzattım) ve tam o anda t : tamam o zaman sagol ş : binmicenmi teyze t : yok yok dfdsgd bütün minibüs dagıldı resmen ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 teyze sırf genel kültür olsun diye sordu belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 lol ben geçen yaz minibüse bindim en arka koltukta oturuyoruz arkadaşla burnuma bir keskin koku geldi ki ne olsun :D sperm kokusu ahahah hemde buram buram hemen kalktım lan dedim üzerine mi oturduk yoksa baktım baktım bulamadım:P eşşooolusu ne yapmışsa minibüste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 sperm kokusu ?!?!?!!?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 adam kokluyo heralde bazen bişilerle uğraştıktan sonra diyim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 edüt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 iyhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bende ayaküstü bi cafede portakal suyu var mı diye sormuştum. var deyince 1 tane limonata istemiştim :D adam tamam diyip vermişti ama tepki fln vermemişti hiç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 numberten said: lol ben geçen yaz minibüse bindim en arka koltukta oturuyoruz arkadaşla burnuma bir keskin koku geldi ki ne olsun :D sperm kokusu ahahah hemde buram buram hemen kalktım lan dedim üzerine mi oturduk yoksa baktım baktım bulamadım:P eşşooolusu ne yapmışsa minibüste :D ne diyosun olm sen kafan mı güzel??:D:D ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ben: ayran ne kadar büfeci: 2 tanesi 1 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 lan kemal insan gibi bir anın yok mu ya senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ahahah yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bi kerem e5 de giderken tam önümde giden adam marihuna içiyordu cam açık püfür püfür dumanlar direk bana geliod kafam güzel olmuştu az kalsın sapağı kaçırıp adamın evine kadar gidicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 hahah yok artık ali sami yaa :D ben hiç sigara içmiyorum barda vodka+bira üstüne winston içtim başım döndü yere düştüm sonra kalkıp merdivene oturdum otururken yine düştüm o geldi aklıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 herkes anılarını anlatmayı bekliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kermit said: herkes anılarını anlatmayı bekliyomuş hiç arkadaşım yok benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 abin var bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar