Fly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 selam, akşam yemeği yemediğimi farkettim de az önce, çok hafif bir şey yemek istiyorum (salata hariç), bir iki bişey yazarsanız rastgele seçip siparişe koşacağım da hemen, şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 dışardanmı yiyecen kendinmi hazırlıycan ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 koko! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 dışarıdan getirteceğim, evdeki mazlemeleri çürütmüş ev arkadaşım hepsini dışarı çıkarıp ardından pişirmeden önce uyuyakalarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 napıcan hafifi ya daya adanayı sonrada künefeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 he senin çok leş bi ev arkadaşın vardı dimi lan dürüm söyle olm yanınada ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 abi ağır biraz ya : kendisi az önce gelip suşi pilav bişey daha söyletti de suşi mi yesem diye şeyettim o sırada vazcaydım falan 1 porsiyon döner değil de yarım porsiyon falan ayarında bir şey istiyorum da tabi yarım porsiyon dönerden bişey anlamam, gözümü de doyursun birazcık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 agır diyo ya görende 39 40 yaşına gelmiş şekere yaga falan dikkat etmesi gerekiymuş sanar he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Kızarmış tavuk al o zmn. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 gobit ye gobit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 triple whopper söyle ama yanında diyet kola iç ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 öyle tipler var bir de. "alo, kardeşler pide mi? he.. sipariş verecektik de biz.. 2 porsiyon karışık pide, 4 lahmacun. ha 2 de diyet kola..." yaşanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Masquerade said: Kızarmış tavuk al o zmn. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kuşbaşı pide söyle canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kolada 250 tane küp şeker varmış. lahmacunda yok. ondan öyle isteniyor. acaiplik yok. ha bi de biz mesela amerikanın 15 sene gerisindeyiz ya, azerbaycan da bizden 15 sene gerideymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 15'den daha da geriyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 tantuni kokoreç dürüm lahmacun kfc den ufak bi kanat koleksiyonu ya da kebapcıda bi porsiyon kanat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 veya bir dilim pasta mı yesem dönerciler döner yollamıyor şu saatte : tamam özsütün aynasını merak ediyordum denemiş olurum emeği geçenlere teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar