Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyede Nükleer Santral projesi!

batuhan

Öne çıkan mesajlar

-la hüseyin olum kaçın la kaçın plütonyum var la GAÇ!!
-paspasla züpürün lo bişey olmaz...
bu ülkede radyasyondan koşarak kaçan adamlar olduğuna göre boşverin nükleer santral bize koymaz, en kötü sızıntı ihtimalinde evin kapısından paspasla dışarı atarız...

hehe napiyim yapmadanda duramadım duruma cuk diye oturuyo cem yılmazın esprileri...[signature][hline]-Bak koçum...
-Buyur abi?
-Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi.
-Eee abi?Sonra noldu?
-Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 10 Mayıs 2004 21:22 tarihinde demiş ki:
ben terorist olsam nükleer santrali patlatırdım

Afferim, bu çizgide devam et. Ama basamakları yavaş yavaş çıkmalısın. Önce balon patlat, sonra şişe, tüp, bomba derken nükleer santral olsun.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter
Sosyal ağlarda paylaş

Pek sanmıyorum. Ama bir santral kurulması kesinleşirse, tek kurulacak şey o santral değildir. Onu destekleyen bir sürü sanayi kolu coşacak, olmayanlar kurulacaktır.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 10 Mayıs 2004 22:32 tarihinde demiş ki:
Valla ben Hacattepe Nükleer enerji'de ki hocaları ve öğrencileri tanıyorum yani. Sonuçta onlar geçecekse başına vah halimize.

yok abi homer simpson tipli herifleri koyarlar kesin

bu arada çernobilin en büyük etkisi 2016da gözükecek diyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

neden su enerjisi kullanmıyoruz anlamıyorum. Doğal enerji gibisi varmı ya. Su akıyor hem enerji sağlıyor, hemde hiç bir zararı yok. Hatta büyük barajlarda birikme havzalarında inanılmaz su sporları bile yapılıyor. Balıkçılık da çabası..[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 10 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
yok abi homer simpson tipli herifleri koyarlar kesin

matt groening zaten bizden arakladı o tiplemeyi, erbakan'ın cebir kullanımı başına 1 cent istemesi gibi biz de yayınlanan bölüm başına 1 cent almalıyız![signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

açsınlar işte. ama iyi bakmak terrore dikkat etmak lazım tabi.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 10 Mayıs 2004 21:10 tarihinde demiş ki:
Nükleer santral e harcayacakları parayı ülkemizde bulunan ve son derece değerli olan bor, toryum, neptünyum (bu da yeni bulunmuş) u çıkarma/işlemeye harcasalar çok daha iyi olur...

budur..

yanılmıyorsam,çernobil gibi bir facia açma olayıda yok böyle tesislerin??[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

O madenler cikarilana kadar once bazi devletlesmis maden isletmelerindeki yolsuzluklar cozulmeli.. Sorunun esas kaynagi orasi cunku..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
.. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Sosyal ağlarda paylaş

nükleer enerji temiz mi ? değil ama olaya bir başka yönden bakma lazım sağlam bir ekonomiye sahip olmak için ihracatınızın en kötü ihtimalle ithalatınızla dengede olması lazım bugün sanayicinin harcama kalemlerine bakarsanız enerji giderleri hammadde ve iş gücü giderlerinin toplamından fazla mevcut hidro elektrik santralleri ile temiz elektrik üretebilirsiniz ama ucuza üretmeniz mümkün değil oysa bir nükleer santral ile bir hidro elektrik santralinin ürettiği elektrikten kat kat fazlasını çok daha ucuza üretebilirsiniz.Aşırıya kaçılmadığı sürece sorun yok

ayrıca türkiyede böyle bir işi kontrol edebilecek çok kaliteli insan gücü var.[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
birde çernobilden başka nükleer santral kazası felaketi giç duymadım.. oda ne denetimsizlikten nede bakımsızlıktan olan birşey..süper raşşın kardeşlerimizin bütün acil durum sistemlerini kapatıp "acaba nolcak lan" gibi bir tatbikat yapmas sonucu patlamıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten gerekli önlemler alındığı takdirde santral patlasa bile etrafa zarar vermezmiş.Adını unuttum ama radyasyonu engelleyen bir duvar varmış.O duvar sayesinde santralden hiçbir şekilde sızıntı olmuyor.Çernobil'de bu olmadığı için felaket olmuş.

Nükleer Santral gereklidir,olmalıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...