Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy'de bir şeyler oluyor

Shadow

Öne çıkan mesajlar

catlikethiief said:
Fransuxa said:
fenerlilerin her zaman standartıdır oo gs yi yendik artık şampiyon olsanızda koymaz bize nihaha faln.. dayımlar falanlar filanlarda söylüyo eski o prekazi zamanlarından falan. fenerin bizi her iki staddada yendiğine biz şampiyon olmuşuz. valla bende diyorum ki fener bizi her seferinde yensin bizde her seferinde şampiyon olalım.

abi bu kadar EZİK olmayın lan.
löl ezik diyene bak..başarı kriteri galatasaray'ı yenmek olan bir insandan duyulması komik sözler.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
in internet we trust. :P

bu arada fener stadında oynanan 81 maçta (1931 yılından bu yana)

39(fb)-23(b)-19(gs) gibi bir tablo var. %50 yok galiba sizde de. :(

ahahah kusursuzsun sen ya.
bi fenerbahçe topiginde de absürd mesajını görmesem merak ediyorum başına bişi mi geldi falan diye.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:
http://www.ntvmsnbc.com/news/297952.jpg

http://www.ntvmsnbc.com/news/470818.asp

Kadıköy’deki yavru boğa çalındı!

geçmiş olsun

haberin en altında

Bu bir ilandır, bahsi geçen isim ve olaylar hayal ürünüdür. said:

yazıo. ne demek ki bu şimdi? haber yalan mı? ilan ne?
Sosyal ağlarda paylaş

Phyxantar said:
Masquerade said:
in internet we trust. :P

bu arada fener stadında oynanan 81 maçta (1931 yılından bu yana)

39(fb)-23(b)-19(gs) gibi bir tablo var. %50 yok galiba sizde de. :(

ahahah kusursuzsun sen ya.
bi fenerbahçe topiginde de absürd mesajını görmesem merak ediyorum başına bişi mi geldi falan diye.

Evet kusursuzum.
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:
bu postu atan insan fenerli olsaydı mesela. üstteki yazılar tam tersine dönerdi.
kural gibi bu.evet.

O değil de, esas GS'lilere sorarsan yenildiklerinde "neyse şamp olalım biz, çok önemsiz maç" diyorlar, yenerlerse ise o önemsizlik birden unutuluyor, dünyanın altını üstüne getirme çabasına giriyorlar.

Neden bilmemkaç seneye baktığımızın sebebi de açık, bu Kadıköy geleneği ve FB'nin derbileri kazandığı halde şampiyon olamamaları son 5-10 senedir var, topu topu da 2 kere oldu. Siz bunu asırlardır süregelen bir gelenek gibi yazarsanız, insanlar da size ne zaman çıktığını ve aslında pek de öyle olmadığını anlatırlar. Siz de hala işinize geldiği için hepiniz 45 yaşındaymışsınız da hayatınız bunla geçmiş gibi sorup duruyorsunuz işte :p
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:
Bu fener bahceliler işlerine geldiği gibi görüyorlar herşeyi o yüzden çok seviyorum : )

neden 5 seneye bakıyorsun.
O zaman son 15 Seneye bakalım :)

yav zaten fb-gs şampiyonlukları eşit değil mi :)gs geçen yıl 1öne mi geçti eşitledi mi en fazla 1fark vardır yani
Sosyal ağlarda paylaş

zokarto said:
kimi 100 küsür yılıyla övünür, kimi 1997-2001 arasında geçen 4 yılıyla... merak ediyorum acaba hangisinin geçmişi yok? hangisinin tarihi 4 yıldan ibaret?

Şöyle bir şey var yanlız. Madem tarihe bakıyoruz genel olarak;

GS - FB şampiyonlukları eşit buradan kurtardınız paçayı, Türkiye kupasında GS kat kat önde, Avrupa'da GS kat kat önde. Şimdi tutup da GS'nin tarihi yok FB'nin var dersen komik olur.

Genel tarihe baktığında da GS çok daha önde gözüküyor başarı açısından yani. Tutup da "abi 4 seneden ibaret başka bişi yok" dersen sen, "sizde 4ü geçtik 1 sene bile yok ortada o zaman, yoksa nerde daha iyi olmuşsunuz GS'ye göre, sırf ikili averaja mı bakıyosunuz tarihten anladığınız bu mu" derler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...