Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 WOW Klavye ^^ Bu klavye'den türkiye'de nereden temin edebilirim. bilen varsa özel mesajlarını bekliyorum şimdiden ty ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 istanbul kanyon dnr da değişik oyunlar uyumlusu var sor belki wow version getirtirler sorcaktım ben gereksiz geldi vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Zboard bu, wow klavyesini kullanabilmek için önce Zboard gaming keyboard un kendisini alman lazım, sora wow klavye modülünü alıp takıcan :P Zboard var türkiyede bi sürü yerde, bilgisayarcılar, alışveriş merkezlerinde vb satılıyor. buda wow klavye şeysi: http://www.ncstr.com/asp/show_stock.asp?product=kbac-001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kullanan varmı ? nası bişi anlatsın kullanışlımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bu gaming k.boardların hepsi ingilizce klavye ona gıcık oluorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 98 YTL + 40 YTL de ona desek ohşşş 140 YTL sadece bi klavye lol. Aşağıdaki klavyeyi alıp sonra arkadaşın linklediği keypad'i buna takıyoruz pehh... Esas Oğlan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ankara ankamall d&n'rda var fiyatlar makuldü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Onca para ver bir de maymun gibi tiplerin resmedildiği lolipop gibi Q'eng klavye al. Logitech keyboard alırım o parayla, üstüne de steakhouse menu yerim adasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 1800 personal rating istiyor bu klavye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 off süper lüzumsuz bir alet bu zaten ortada hangi tulun hangi ctrl veya shift kombinasyonunda olduğunu 2 aylık oyunuclar bile bilir kaldık ki geriye bir macroların atandığı tuşlar kaldı.. e ben zaten q ve e tuşlarını başka amaçlarla kullanıyorum vs vs para tuzağı kokan ahreketler bunlar ehe (satıcısı olsaydım bunun tam tersi bir mesaj atyardım :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 onu alana kadar g15 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Bunu alinca daha mi iyi oynacak insanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 deadwoll said: Onca para ver bir de maymun gibi tiplerin resmedildiği lolipop gibi Q'eng klavye al. Logitech keyboard alırım o parayla, üstüne de steakhouse menu yerim adasfa off steakhouse süper yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Cuce said: onu alana kadar g15 al Hangi markanın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Logitech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Logitech hmmm dün gece teknosa'da görmüştüm sanırım bunu fiyatı tuzlu cinslerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 sunu versek? locklar içinde özel gamepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rejvak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Ben TBC çıktığında sendit.com dan almıştım ancak klavyede türkçe destek olmadığı için bi yerden sonra bayıyo türkçe karakter kullanamamak onun dışında çok güzel bir klavye ama g15 çok daha mantıklı bir seçim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 @karagoz ahahehauwehewauheahahea warlock klavyesine koptum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Karag8z said: sunu versek? locklar içinde özel gamepad Oha buraya ilk üye olduğumda falan görmüştüm heralde bunları /yawn /açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 kötü abi yav ne öyle resim falan coluk cocuk klavyesi gibi onu geçtim sanki biz sazanızda jump mump yazmıslar oraya... yaa ok yönleri var klavyede sanki zihinsel özürlü insanlar oynuyo oyunu :S ben easytouch diye bi klavye aldım geçen beyaz böyle pamuk gibi tuşları var kral bişey tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 g15 v.1 wow için yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 edik. Sil gitsin sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Dworgian said: bu gaming k.boardların hepsi ingilizce klavye ona gıcık oluorum katılıyorum. logitech gaming serisi alcaktım, baktım klasik türkçe layout yok, vazgeçtim. tek satır enter tuşu olan us layout türkçe klavyeleri bile kullanamıyorum ben (oldukça yaygınlaştı halbuki) gittim revoltec aldım. gerçi zboard gibi panel değişmiyor veya logitech gibi acayip monitörleri felan yok ama en azından klasik türkçe layout'a sahip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 http://www.revoltec.net/revoltec.net/index.php?StoryID=7&ArticleID=69&WorldID=3&websiteLang=en bundan istedim ben bi an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar