Shadow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Villarreal, geçen yaz satmadığı yıldız oyuncuyu bu kez gözden çıkardı, iştahı kabaran Fenerbahçe de İspanya'ya gitme kararı aldı Fenerbahçe, bekleneni veremeyen Maldonado'nun yerine İspanya'nın en iyi ön liberosu olan Marcos Senna'yı almak için bir kez daha kolları sıvadı. Geçen yaz Senna için büyük çaba harcayan ancak Villarreal'in bu futbolcuyu bırakmaması üzerine transfer dosyasını rafa kaldıran yönetim, geçtiğimiz günlerde İspanya'dan gelen bir haberle tekrar harekete geçti. Daha önce "Senna satılık değil" diyen Villarreal yönetiminin bu kez "Tekliflere açığız" ifadesini kullanması, Fenerbahçe tarafından hemen değerlendirmeye alındı. Uzun süredir Maldonado'nun yerine çok kaliteli bir ön libero arayışında olan ve birçok isimle temas kuran sarı-lacivertli yönetim, Senna'yı bir anda transfer listesinin ilk sırasına yerleştirdi. Manchester City'nin de yıldız futbolcuyla ilgilenmesi üzerine Fenerbahçe vakit kaybetmeden kolları sıvadı. Villarreal'le temasa geçen yönetim, "Gelin görüşelim" yanıtıyla iyice umutlandı. Sözleşmesi 2011'de bitecek 32 yaşındaki Senna'yı, City'den önce davranıp renklerine bağlamak isteyen Fener'in hafta sonu İspanya'ya çıkarma yapacağı öğrenildi. ------------ zıçanzi ya bu arab cityde nerden cıktı şimdi basar parayı alır adamı, inş aragones var diye bizi tercih eder senna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Fotomaç yazıyorsa yalan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 babası fbliymiş. küçükken hep fb maçlarını götürmüş sennayı o yüzden geliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 32 yaşında =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 said: Villarreal'le temasa geçen yönetim, "Gelin görüşelim" yanıtıyla iyice umutlandı rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Kazım > Senna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Maldonado'nun yerine İspanya'nın en iyi ön liberosu olan Marcos Senna'yı almak için bir kez daha kolları sıvadı. evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 feneri ispanyaya tasisinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Abi adam fazla yaşlı değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 fenerli oolarak istemem senna yı ama fotomaç dansa bu haber , senna aziz başkan beni al diye mesaj göndermiş olabilir tabi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 senna'yla görüştüm haberler iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 para olarak 200 ytl , sodexo ve akbil istemiş ama full akbil , metrobüse fln bincekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 said: Villarreal'le temasa geçen yönetim, "Gelin görüşelim" yanıtıyla iyice umutlandı HAAHAHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Yahu saçma sapan spor gazetesi haberlerini koymayın şuraya. Her dedikodu için başlık açılsa işimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ne yapsınlar abisi forumdaki tek işleri güçleri fenerbahçeyle uğraşmaktan ibaret olanlar lige ara verilince sıkıntıdan böyle abidik gubidik malzemeler çıkarıp kendi kendilerine oynaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 zokarto said: ne yapsınlar abisi forumdaki tek işleri güçleri fenerbahçeyle uğraşmaktan ibaret olanlar lige ara verilince sıkıntıdan böyle abidik gubidik malzemeler çıkarıp kendi kendilerine oynaşıyorlar. bildiim kadarıyla shadows fenerli, ve ne yapsınlar abisi dediğin rew de gs li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Shadow said: [b]Fenerbahçe'nin Senna aşkı fener zenci sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Cantona said: Shadow said: [b]Fenerbahçe'nin Senna aşkı fener zenci sever. rakipler sağolsun hep zenci getiriyoruz, yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Cantona said: Shadow said: [b]Fenerbahçe'nin Senna aşkı fener zenci sever. Ahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Khelben said: bildiim kadarıyla shadows fenerli, ve ne yapsınlar abisi dediğin rew de gs li. ben shadows la rew'i refere etmedim ki? rew in gs li olduğunu ben de biliyorum, ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Moderatörlerin verdiği kararlarda tuttukları takımın bir etkisi olmamasına özellikle dikkat ediyoruz. Senna FB ilişkisi gibi fuzuli gazetelerin yalan haberinin ötesine (şu an için) geçmeyen bir habere gösterdiğim gibi "Ronaldinho GS'ye geliyo" "BJK Puyol'u alacak" gibi bir başlığa da aynı tepkiyi gösterirdim. Zaten normal transferleri konuşmak için bir transferler başlığımız var. Daha ötesi için, ciddi transferler için çok ciddi kademeler olduğunda anca ek transfer başlığı açıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 xabi alonso yu alsınlar kıysınlar biraz daha paraya. sezon başında o kadar para döktüler. sennadan daha genç. belki yedeğiydi milli takımda ama bence daha faydalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar