Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6 sene sonra , yeniden Öss..

tunch

Öne çıkan mesajlar

ordan burdan duyduğuma ve üstüne kattığım kendi yorumuma göre; öss ile bir yere yerleştikten sonraki sene -veya tercihini tutturup da gitmediğin halde- epey bir puanını kırıyorlar tekrar gireceksen. Ancak bir yere yerleştirildikten sonraki 2.sene tekrardan normal şartlara sahip oluyorsun. Emin değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

sağol tunch, bitmeyecek gibiyse bence hemen bırak ve öss'ye hazırlan. ben 4. yılda halen 2. sınıftan dersler alıyordum ve 7 yılda tamamlamanın artık benim gbi tembel biri için imkansız olduğunu anlayıp bıraktım.

eğer yeni bölümünde, eskiden alıp geçtiğin dersler veriliyorsa ve bu derslerden C ve üstünde almışsan çok rahat sayılıyor hepsi.
Sosyal ağlarda paylaş

yoğun baskılar ve güzel dilekler sonrasında okula devam ediyorum.. en azından bu senenin sonuna kadar.

söyledim bizimkilere , okul 8. senede anca biter falan fistan. okulu 8 senede bitirmeme razı oldular ; açıkçası bunu açıkladıktan sonra bende de bi hafifleme oldu.

bakalım hayırlısı , olmazsa 2010 össsi için tekrar burda bi topik açıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaynak olarak final yayınlarını önerebilirim. Adamlar ÖSS ye paralel gidiyorlar. Şuan Fen Bilimlerindeyim ve mutsuzum gerçekten orantısız güç kullanıyorlar sorularda. Eğer EA bölümünden giriceksen sınava Fen-1 bölümünü ful yapsan dahi sana getirisi 17 puan olacak en mantıklısı fen-1 i arada çerez olarak çalış eğer diğer derslerden açıkların varsa. Bunun haricinde bazı derslerin belirli konularında sıkıntılıyım dersen www.ekolhoca.com (eğer site adresi veremiyorsak uyarın pls sileyim). Gerçekten çok güzel hazırlamış adamlar.

Kolay gelsin başarılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:
tunch nasıl söyledin ailene. aynı durum bende de var
ehi

annemi taksime çıkardım abi , oturduk yemek falan, kız arkadaşım da yanımdaydı.. ikisine birden söyleme , mümkünse evdeyken de söyleme , bir de mutlaka yanında birileri olsun. yoksa konuşmaya cesaret bulsan bile devamını getirme cesareti bulamayabilirsin.

öncelikle kararından tamamen emin olduğuna kendini ikna etmelisin , ama benim durumumda olduğu gibi istişare durumunu da gözardı etme.
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:
Kaynak olarak final yayınlarını önerebilirim. Adamlar ÖSS ye paralel gidiyorlar. Şuan Fen Bilimlerindeyim ve mutsuzum gerçekten orantısız güç kullanıyorlar sorularda. Eğer EA bölümünden giriceksen sınava Fen-1 bölümünü ful yapsan dahi sana getirisi 17 puan olacak en mantıklısı fen-1 i arada çerez olarak çalış eğer diğer derslerden açıkların varsa. Bunun haricinde bazı derslerin belirli konularında sıkıntılıyım dersen www.ekolhoca.com (eğer site adresi veremiyorsak uyarın pls sileyim). Gerçekten çok güzel hazırlamış adamlar.

Kolay gelsin başarılar.

+1

sayısal 2'den 238 yaptım :S şoklardayım şuan
Sosyal ağlarda paylaş

fen bilimlerinin kaynakları güzel, mat1 bankanızı bitireceğim inşallah kısmetse

zorlamaları kötü bişey değil, şişirmelerinden çok daha iyi. Paralel götürmeye kasmanın da riskleri var. Öss'de bir kaç konudan gerçekten kastırıyorlar ama hangi konu olacağı belli olmuyor bunların, her sene farklı konulardan vuruyorlar. Dolayısıyla dersaneler her konuda dibine vurdurarak nolursa olsun össde her şeyi çözebilemizi istiyorlar, mantığı o.
Sosyal ağlarda paylaş

fen bilimleri özeldeyim ben harbi eşşek gibi tepemizde herifler..

geçen gün arkadaşım(kavram dershanesinde) bizim denemeler çok zor geometri kimse yapamıyor falan diyordu. dedim adama ver bi bakayım.

saat tutarak çözdüm. sınavı bitirdiğimde hala yarım saatim vardı ve şu netteki puan hesaplama zımbırtılarını yaptım 273 çıktı puanım.

aslında bi yerde iyi adamların zor sorması
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de okulu bitirince zevk için matematik okumak istiyordum ama bizimkiler seneye çalışmaya başlarsın, üstüne biraz da biz ekleriz sana ev alırız ödersin onun parasını gibi laflar etmeye başladılar. Diyorum ben daha master yapacam, yurtdışına gideyim diye uğraşıyorum, belki bir sene evde oturacağım... He tamam diyorlar, sonra bak xxx staj bulmuş, ordan kadroya girmiş okulu bitirmeden xyz maaş almaya başlamış diye girişiyorlar.

Hani 1-2 sene öss'ye hazırlansam, 1-2 sene okulda ders taksam eyvallah, yaş 21 üniversite bitiyor. Son sene stresi var zaten, kriz de nasıl iş bulacam ne yapıcam diye, bir de ailem tepeme biniyor. Ders bırakıp sene uzatmayı düşünüyorum şu an sırf bu baskıları yüzünden, sinir harbi hep. Okulum da eve 2-3 km zaten, kürkçü dükkanında yaşıyorum.

Özetle senin 8 senede bitirmene izin vermişler çok iyi etmişler. Bana 5. seneye kalırsan kendi başının çaresine bakarsın diyorlar. Gerçi kuru sıkı ama öyle geriyorlar ki öğrenciliğin bütün keyfinin içine sıçıyorlar günü yaşamamı engelleyip sürekli geleceği hatırlatarak.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Özetle senin 8 senede bitirmene izin vermişler çok iyi etmişler. Bana 5. seneye kalırsan kendi başının çaresine bakarsın diyorlar. Gerçi kuru sıkı ama öyle geriyorlar ki öğrenciliğin bütün keyfinin içine sıçıyorlar günü yaşamamı engelleyip sürekli geleceği hatırlatarak.

kesinlikle kurusıkı.. öss zamanında da "ya bu sene girersin ya da seneye askere gidersin" diye diye soktular , şimdi laf söylediğimde "herhalde öle diyecez , başka türlü gaza gelmezsiniz" diye cevap veriyolar.

şu yukarıdaki paragraf hakaten tüm ailelere ibret olsun diye okutulmalı. "günün keyfini yaşama" olayı gerçekten çok önemli. gelecek korkusu yaratılıyor resmen , benim okula ilk 2 sene neredeyse hiç uğramamam bundandır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...