Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sacred mi Diablo mu Dungeon Siege mi?

-Huma-

Öne çıkan mesajlar

Haha bunlarda oyunmu anlaşılan hiçbiriniz Divine Divinity 2yi oynamamışınız... Tamam belki Diabloya özenilerek yapılmış bir oyun ama single playerda (multiplayer yok zaten ;)) diabloyuda loduda katlar. Hack&slash ve rpgyi bukadar iyi dengeleyen bi oyun daha fallout vardır ancak[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

şu Beyond Divinity mi diyorsun?
Süper grafikli Süper senaryolu ve süper seslendirme olan oyunu mu?
O oyunun üstüne yok tabi.. Ne Diablo, Ne BG2, Ne de Fallout yanına bilem yaklaşamaz.. :-P
(kısaca, iğrenmiştim oyundan)[signature][hline]öl Bonecrusher öl öl ÖÖÖÖLL!
Sosyal ağlarda paylaş

ardeth beyond divinity'i oynamadım ama divine divinity'i oynadım ve rpg olarak ele alıyorum, action rpg sınıfı bir oyun değildi o burada yazılanlar gibi. o yüzden kıyaslamadım..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

dungeon siege SAKIN ALMA iirenç tam anlamyla yanına 25-30 tane heal potion alıosun sonna tek yaptığın önüne geleni kesmek çok skıcı[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 09 Mayıs 2004 23:48 tarihinde demiş ki:
şu Beyond Divinity mi diyorsun?
Süper grafikli Süper senaryolu ve süper seslendirme olan oyunu mu?
O oyunun üstüne yok tabi.. Ne Diablo, Ne BG2, Ne de Fallout yanına bilem yaklaşamaz.. :-P
(kısaca, iğrenmiştim oyundan)

DIVINE DIVINITY yeterince büyük yazabildimmi :P İyi senaryolu çok iyi seslendirmeli idare eder grafikli muhteşem rpgli iyi aksiyonlu oyun. Buarada bence o oyunda Diablo kadar olmasa da aksiyon vardı yani şimdi öldürdüğüm yüzlerce orku vs görmezden gelemem :) Asıl aksiyonu az rpg ağırlıklı oyun Planescape Tormentdır tabi o ayrı hikaye neyse ona hiç girmeyelim çıkamayız[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 10 Mayıs 2004 21:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ardeth iyi de doom ile half-life ikisi de fps ama ikisinde de denk değil aksiyonun oranı. divine divinity rpg kategorisine girer ama aksiyon oranı planescape torment ile aynı olmayabilir. nox da action rpg'dir ama diablo 2 ile denk değildir aksiyon oranı. o kadar fark tür değişmesine neden olmaz yani..

bone beyond divinity'nin demosunu birkaç saat görüp 'gelmiş geçmiş en dandik rpg' ilan edebilirken ben 3 ay b.net multi'li, single skirmish'li oynadığım starcraft için tek kelime etmeye ehil bulunmuyorum.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuçta kana susamış bir insan değilse oynayan kişi rpg isteiğinide aksiyon ve hack and slash isteğinide tatmin edebilecek bir oyun bence iyi bir denge yakalamaya çok yaklaşmışlar.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 10 Mayıs 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk olarak dungeon siege cok bayık geldi bana insanın oynarken uykusu gelior :)
sacred da fane oyun sayılmaz ama tekrar oynanabirlik sansı yok.diabloya gore artı yani grafikleri o da yeni cıkmıs bir oyun olmasından dolayı,diablo hem grafik olsun hem de tekrardan oynanabirlik acısından super.heleki bnette oynuyorsan.Diablo2 derim tabi Lod :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Sacredda bi numara yokki item buluyo ee item buldum diyosun sevinemiyosun bile skiller gine item lardan geliyo yok ziplama tasi buldun 3 kez vurma tasi buldun sag click yap ogren hadi lan olmaz ole sey.

dianlo bu oytunlari arasinda en farkli karakter yarata sansina sahip oldugun oyun. Item saiyisi ve cesidi en cok diabloda ve bulunca seviniyosun konu ve muzikler cok iyi ara videolar mukemmel tek sorun grafiklerin eskimis olmasi yinede doyurucu.

Bide 1.10 daha zevkli ama sinbgle icinde gil multi icin daha zevkli.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...