Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 yazik gercekten cok yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 yazik günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 of çok yazık olmuş ya. allah rahmet eylesin, sevenlerinin başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bLackcha0s said: Abi bişey sorucam , kombi sinyal vermiş bunlar duymamışlar benim bildiğim kadarıyla bu. Doğru mu ? normalde bizim kombide hata verir. baca tıkalı diye ama çalışmaz kombi bu yüzden. üşüdükmü bu niye yanmıyor diye bakarız hatayı görürüz. baca tıkanmasıda aynı şekildeo lmuştu bi kere. sanmıyorum böyle bişey olsun. o zaman alet çalışmıyor güvenlik yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 kombi sinyal vermiş derken direk kapanması lazım benim bildiğim bir güvenlik mekanizması varsa. sigortma atması gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 valla hermetikler çekiş az olunca direkt kapanıyor benim bildiğim.. aslında kombinin markasını modelini merak etmedim değil. markası neyse uzak durmak lazım olabilir belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 herhangi bir arkadaşımızda kaldığımızda bizim de başımıza gelebilir. hatta kendi evimizde bile. allah rahmet eylesin çok dikkatli olmak lazım sorumlu varsada allahından bulsun diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Bu gaz'ı nasıl farketmemişler onu anlamadım. üst komşusu bile farkediyorsa cok içmişler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 öyle kolay anlaşılabilecek bir şey değil çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 eğer karbonmonoksit zehirlenmesiyse farketmek imkansız gibi bişey. renk yok koku yok, fenalaşma hissi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 doğalgaz çok pis bişey ya. anlaşılıyor kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 abi sızan doğalgaz değil..ocak açık unutup zehirlenmemiş adamlar..dışarı verilen gazdan zehirleniliyor ki sen direk oksijen yerine onu soluyorsun havadaki oksijeni bitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Evet evet gazzede olanlara duyarsız kaldıkları için öldü bu çocuklar, helal iyi düşünmüşsünüz.. O gazete rulo olsun istiyorum, ama koltukaltınıza girsin istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 laf cambazlığı böyle bişi. pisliğe yatmanın dayanılmaz çekiciliği... kolay geliyor adamlara bu yöntem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Allahın adı en çok ağızlarında ama Allahtan korkuları da kalmamış şerefsizlerin.Bu vakit başbakanın en sevdiği gaste miydi?Yoksa başka bi gaste miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 nasıl bir terbiyesizliktir bu ya , o anneler babalar bunu görünce kimbilir ne kadar üzülücekler ayıptır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Aranızda vakit gibi bir gazetenin böyle bir başlık atmasına şaşıran mı var gerçekten, şahsen ben şaşırmadım hatta bekliyordum böyle bir çıkarım. Ciddiye almaya değmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Abdullah Gül’ün çok sevdiği gazete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Vakitsiz öten horozu keserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Hmm başbakan değil cumhurbaşkanıymış .Daha kötüymüş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 anladigim kadariyla kombinin kapanmis olup olmamasi cok bir seyi degistirmiyor, baca tarafinda yirtik oldugu icin diger katlarda yakilan kombiden gelen gaz evin icine cekilmis. cok pis bir durum. bu tip durumlardan sorumluluk hissedecek birileri olmali, sistem bu sekilde kurulmus olmali. sorumlu cikmamasi sahipsiz oldugumuzu kanitliyor. vakit gibi bir seyde yazanlarin ve bu yazilanlari onaylayarak okuyanlarin inandigi din normal degil. bu tip yazilara en cok tepkı gostermesi gereken kesim islam inancina gercekten inanan ve bunu yaymaya calisan kesim olmali normal sartlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Ulen ben bu vakiti... tovbe tovbe ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Çok kötü bir durum. Hepimiz alkol alıp içiyor böyle erkekli kızlı gruplarla sızıyoruz. Bir an ben kendimi onların ve ailelerinin yerine koydum. Gerçekten çok kötü, çok üzücü. Kahrolsak yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Abi çok acı bir durum. =/ Şimdi ailelerini, arkadaşlarını gösteriyor da bir garip oldum. Gencecik, sapasağlam 7 kişi pisi pisine can veriyor.. Yakınlarına sabır diliyorum, acıların en büyüğüdür evlat acısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar