Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 üniversite öğrencisi doğalgaz kurbanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bLackcha0s said:
Abi bişey sorucam , kombi sinyal vermiş bunlar duymamışlar benim bildiğim kadarıyla bu. Doğru mu ?

normalde bizim kombide hata verir. baca tıkalı diye ama çalışmaz kombi bu yüzden.

üşüdükmü bu niye yanmıyor diye bakarız hatayı görürüz. baca tıkanmasıda aynı şekildeo lmuştu bi kere.

sanmıyorum böyle bişey olsun. o zaman alet çalışmıyor güvenlik yüzünden.
Mesaj tarihi:
valla hermetikler çekiş az olunca direkt kapanıyor benim bildiğim.. aslında kombinin markasını modelini merak etmedim değil. markası neyse uzak durmak lazım olabilir belki...
Mesaj tarihi:
abi sızan doğalgaz değil..ocak açık unutup zehirlenmemiş adamlar..dışarı verilen gazdan zehirleniliyor ki sen direk oksijen yerine onu soluyorsun havadaki oksijeni bitiriyor.
Mesaj tarihi:

Evet evet gazzede olanlara duyarsız kaldıkları için öldü bu çocuklar, helal iyi düşünmüşsünüz..

O gazete rulo olsun istiyorum, ama koltukaltınıza girsin istemiyorum.
Mesaj tarihi:
Aranızda vakit gibi bir gazetenin böyle bir başlık atmasına şaşıran mı var gerçekten, şahsen ben şaşırmadım hatta bekliyordum böyle bir çıkarım. Ciddiye almaya değmez...
Mesaj tarihi:
anladigim kadariyla kombinin kapanmis olup olmamasi cok bir seyi degistirmiyor, baca tarafinda yirtik oldugu icin diger katlarda yakilan kombiden gelen gaz evin icine cekilmis. cok pis bir durum. bu tip durumlardan sorumluluk hissedecek birileri olmali, sistem bu sekilde kurulmus olmali. sorumlu cikmamasi sahipsiz oldugumuzu kanitliyor.

vakit gibi bir seyde yazanlarin ve bu yazilanlari onaylayarak okuyanlarin inandigi din normal degil. bu tip yazilara en cok tepkı gostermesi gereken kesim islam inancina gercekten inanan ve bunu yaymaya calisan kesim olmali normal sartlarda.
Mesaj tarihi:
Çok kötü bir durum. Hepimiz alkol alıp içiyor böyle erkekli kızlı gruplarla sızıyoruz. Bir an ben kendimi onların ve ailelerinin yerine koydum. Gerçekten çok kötü, çok üzücü. Kahrolsak yeridir.
Mesaj tarihi:
Abi çok acı bir durum. =/ Şimdi ailelerini, arkadaşlarını gösteriyor da bir garip oldum. Gencecik, sapasağlam 7 kişi pisi pisine can veriyor.. Yakınlarına sabır diliyorum, acıların en büyüğüdür evlat acısı..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...