Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Conqda yok öyle bi buff.Conqda grup dmg verdikce dmg artıran buff var.Conqun 3 tane dokunulmazlık buffı var.Bi tanesi karşı taraf melee vuruyorsa 12 sn boyunca yediğin kadar hp doluyor.Bir tanesi magic vuruşu 6 sn boyunca kesiyor.Diğeri yine bir miktar melee vuruşta absorbe sağlıyor.

Arkadaşlar ilk göz ağrım conqdu.Ben conqla pvp olayını beceremedim.Ne tank oluyorsun ne dps.Ortada bişey.Ha yok iyi oynarım diyen varsada kassın.Dps den gidiyorsun yansıtmadan,dokunulmazlıklardan mahküm oluyorsun,hybrid gidiyorsun generalden muaf oluyorsun.Off tank gidiyorsun dpsden muaf kalıyorsun.Grup pvp sine uygun olanını bulamadım malesef.Conq açıcağınıza gidin bs açın,daha fazla tad alırsınız.
Mesaj tarihi:
bs yi bizim guildde yada başka serverda oynayacaksanız açın xanthor gibi düşman guildde oynayacaksanız açmayın başıma bela olmayın :p
Mesaj tarihi:
arkadaşlar daha öncede bir çok defa yazdım yine yazayım.
MS yüksek lag var gibi şikayetleriniz oyundaki ilk hafta olur.
2. hafta pc'niz aoc ile mercimeği firina verir MS'niz yükselmez harita geçişlerinde bekleme süreniz azalır ve normal hayata dönersiniz.

30 gb lık grafikleri en üst düzey bir oyundan bahsediyoruz bunları olağan karşılamalıyız.
Mesaj tarihi:
yok yahu ben 2008'de ilk çıktığında da oynamıştım. şimdi de 2 - 3 hafta oldu oyuna yeniden başlayalı. dün ttnet şaheseriydi gene başka bir şey değil. ben de yeni bir bölgeye girdiğimde max yüklenme süresi 20 - 25 saniye falan. hızım da 4 mbit hani.
Mesaj tarihi:
ya dün çok kişi lag dedi türküde yabancısıda hatta bağlantısı avrupa dışında olanlarda gerçi bende lagda msde fpsde süperdi ama oyunun bi %30'u lagdayız diye çığlık atıyordu bi yaklaşık 25dk kadar

o yüzden her zaman olan dışında olan bişey olmuş olabilir
Mesaj tarihi:
abi o 7 gün trial'dı işte çıktım tortajdan fln sonra admlara bi de ticket açtım oyunum gelmedi oyun suresi verin diye uzattılar düne kadar ama tekrar istemeye de yüzüm kalmadı artık :)

salak oyun gelse keşke ...
Mesaj tarihi:
pom hariç healerların öyle bi problemi var illa millete vurasaları geliyor :)

yunusemre benim hatrıma versinler bi 15dk ya mapleri unutmayasın die :)

ya siz bu kutu derdine ne düştünüz ki internetten alinca daha ucuz, öküz gibi hediye veriyor, ve netten yüklüyorsun 2 günde oldu bitti..
  • Yeni Oluştur...