Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Ergenekol olmuslar evet. Victorae'nın oyuncularıda içinde. Cok değiller tabi. Nasıl bir bug oldu bat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ben katılmadım lag ve fps den dolayı ama bizim kale fort bane'de idi. yani en iyi pozisyonlu kale. defans açısından. red army saldırdı. raidden 1.5 saat önce guildden kimse fort bane de res lenemiyordu ölünce. bunu 2-3 kişi gm lere söyledi ve gm lerden "bişey yapamayız, kaybederseniz savaşı kaybetmiş olursunuz o yüzden elinizden geleni yapın" cevabını aldık. savaş sırasında inanılmaz lag olmuş. tabi ölenler dünyanın öbür ucunda reslendiler. bu arada düşmna içeri girmiş. ama genede bizimkiler onları kesmiş. tam toparlanırken etraftan başka insanlar başka guildden insanlar saldırmış. pvp xp için. onlar bizimkileri kesmiş vs bu arada etrafı boş bulan bize saldıran red army kaleyi yıkmış. sırf biz değil 1-2 guild de böyle kaybetmiş kalesini ve şimdi o bug ı düzelttiler ve kaleleride geri vermiolar. ne kaleleri ne kaynakları. bu kadar aydır kastık uğraştık ve funcom un aptal çalışanları ve gm leri yüzünden kaleyi kaybettik. savaşarak kaybetseydik kimse üzülmicekti. sırf bu yüzden 3 tane çok iyi oyuncumuz oyunu bıraktı. ve bırakırkende bu yüzden hesabımı kapatıyorum yazdılar ama sallayan yok. insanların artık oynayası gelmiyor şu durumda. edit: guildden bi tip şunu çizmiş. bakıp gülüyorum ahaha edit2: burda gözükmüo pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Geçmiş olsun ne diyelim gerçekten oyunu bıraktıracak cinsten bir olay yaşamıssınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 üzüldüm böle olmasına furydeki olayımız bitti yani öle mi ? gerçi açtıramadım hesabı kredi kartı yuzunden ama karakter fury de yani artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Birşeyin bittiği yokya nerden cıkardın :) . Pvp server'ı arıyorsan buraya gelicen alternatif yok. En cok türk burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 yani olayı düzelttiler. bu arada ben ergenekon da filan değilim. elysium'dayım. cumartesi kaleyi almak için bizimkiler girişicek bakalım ne olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ii ii sevindim o zaman artık gorucez zaten girince durum neymiş ne değilmiş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bide olay tamamen funcom un hatası. yüzsüzlerin umrunda değil ama. madem bug var saldırma olaylarını kapatın. çok salaklar ama düşünemezler bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 kime ulasmalıyım bi guild için .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ne durumda fury ? release de kastigim bi 76 hox vardi 80 liyim diyorum bide 2 kisi takiliyoruz lvl 25+ larda su an yavastan kasiyoruz.varmi guild ortam falam burda?yoksa yeni charlari da furyde acarak hata mi yaptik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 turks diye bir guild vardı hala duruyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 fury de ki turks guildi duruyor hala. genelde online üye sayısıda 10+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 10 kisi fury serverinda oynuyoruz , 0 dan basladik, white sands i haraca bagladik, forumdan herkezi bekleriz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ne Turks'ü yauw PATI diye guild var zaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 pve diodum da fury de çok eğlendik şu son haftasonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 abi hadi level kasın bende çok eğlenmek istiyorm =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 onu daa bekliycen accık, insanların oyunları gelmedi daha yauw, o insanlar içinde bende varım bu arada :D Umaırm 7'sine kadar gider alamanya'ya walla yalan olcak benim oyun yoksa 1 hafta daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Abii o değil de bizim guildin adını age of erbaşlar yapalım. Guildta bir tane bile caster olmaz arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Fury iimis di mı?? Ben haftasonu geliorum 20 30 lvl karakterlerim var, bi de arkadas var 30 küsürlerse . Vazgeçmeyin furyden sakinnn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 zaaaa 44 oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 noob az daha kas 80 ol biz daha 30 olmadan tamam mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 su anda Fury de lvl 20-25 30+ 45-50 guruplarimiz mevcut, herkesi bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ben karakterimi tekrar açacam bu akşam çok sarı yaptım tenini rahatsız oldum DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 baymadın mı abi tortaj'dan bırak sarı tenli olsun çıplak mı dolaşcan sanki armor var o var bu var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 saribenizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar