Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crank 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

film tam bir testesteron bombasi. Hic bir mantik yok, sadece aksyon ve eglence 90 dk boyunca kan, vahset, seks, kavga, kovalamaca, dovus, araba... kisaca erkeklere hitap eden ne varsa koymuslar sacma sapan bir hikaye uydurup ve film MUTHIS olmus.

cok eglendik izlerken arkadaslarla, her sahnesini bagirarak takip ettik.

FUCK YOU CHELIOS.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Ota boka sansür, Şaban filmi izliyorsun "eşşoğlueşşek" bile sansürlü, zaten artık habire her sigara içen girdiğinde sigaranın peşinden koşan blur var falan, televizyon izlenmez oldu resmen. Abuk subuk sansür koyacaklarına 1 saat diziye 35-40 dakika reklam alınmasına yönetmelik yapsalar keşke.
geçen gün eski bir filmde rast geldim.kocaman nargileyi sansürlemişlerdi.ahahah çok komik duruyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

alperozg said:
başlıkta filmin yerden yere vurulduğunu düşünerek tıkladım, amma çok beğenen çıkmış, biz 3 arkadaş izledik zor bitirdik filmi resmen vakit kaybıydı, gerçekten çok kötüydü

Abi sen detaylı setleri, mükemmel çekim açılarını ve en önemlisi sıradışı oyunculuğu kaçırmışsın bu filmde.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
film tam bir testesteron bombasi. Hic bir mantik yok, sadece aksyon ve eglence 90 dk boyunca kan, vahset, seks, kavga, kovalamaca, dovus, araba... kisaca erkeklere hitap eden ne varsa koymuslar sacma sapan bir hikaye uydurup ve film MUTHIS olmus.

cok eglendik izlerken arkadaslarla, her sahnesini bagirarak takip ettik.

FUCK YOU CHELIOS.
Sosyal ağlarda paylaş

Film mükemmeldi yahu, şimdi filmden geliyorum da, bilinçli bir şekilde ne izleyeceğini bilerek giden insan için muhteşemdi. Konu falan zaten pek aramıyoruz, ilk filme göndermeler, aradaki sürpriz sahneler, Amy Smart'ın polis arabası arkasındaki hali, aksiyon falan her şeyiyle çok iyiydi işte... 3. film de bekliyoruz umarım. Her şeyiyle testesteron yüklüydü film. Bir çeşit maskuli-metre işte. Ne kadar erkekseniz filmden o kadar zevk alıyosunuz filmden :D
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Film mükemmeldi yahu, şimdi filmden geliyorum da, bilinçli bir şekilde ne izleyeceğini bilerek giden insan için muhteşemdi. Konu falan zaten pek aramıyoruz, ilk filme göndermeler, aradaki sürpriz sahneler, Amy Smart'ın polis arabası arkasındaki hali, aksiyon falan her şeyiyle çok iyiydi işte... 3. film de bekliyoruz umarım. Her şeyiyle testesteron yüklüydü film. Bir çeşit maskuli-metre işte. Ne kadar erkekseniz filmden o kadar zevk alıyosunuz filmden :D

Konu falan zaten pek aramıyoruz, ilk filme göndermeler, aradaki sürpriz sahneler, Amy Smart'ın polis arabası arkasındaki hali, aksiyon falan her şeyiyle çok iyiydi işte... 3. film de bekliyoruz umarım. Her şeyiyle testesteron yüklüydü film. Bir çeşit maskuli-metre işte. Ne kadar erkekseniz filmden o kadar zevk alıyosunuz filmden :D

3. film de bekliyoruz umarım. Her şeyiyle testesteron yüklüydü film. Bir çeşit maskuli-metre işte. Ne kadar erkekseniz filmden o kadar zevk alıyosunuz filmden :D

[large]Bir çeşit maskuli-metre işte. Ne kadar erkekseniz filmden o kadar zevk alıyosunuz filmden :D[/large]

son cumleye dikkat cekmeye calistim, cunku dogru. :( Testi gecemeyenler icin teselli odulu olarak pecete veriyoruz :P
Sosyal ağlarda paylaş

FAK YU ÇELİYOS

ilk filmi 7 kere falan seyrettim ki öle ekşıncı filmi insanı hiç değilim fakat jason statham'ı görsem memelerimi falan elletirim o derece fanıyım itin.

beklediğimden kat kat iyiydi. ben böle gülmedim uzun zamandır. testislerim büyüdü filmi seyrederken bu ne lan skdfgjfdh

ARE YOU FUCKING SERIOUS?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
DarKRideR said:

2. sınıf amerikan filminden başka birşey olmayacak
önce sana bi laf sokasım var ozan kusura bakma. bu filmi böyle beklemiodun dimi. acayip ** olmuşssundur eminim çünkü daha sonra cvp bile yazmamışssın :P hah neyse. bu arada hani uoya gelcektin?

velhasıl şunu söliim.

TAPTIM
AŞIK OLDUM
HASTA OLDUM
FANATİĞİ OLDUM

film tam bir şaheser, kendi kendi bir fenomen, bir aşmışlık abidesi. adamlar cinsellik ve şiddet temalı filmlerle kah dalga geçer tadında kah bu temayı nirvanaya ulaştırır tadında, biraz kungfu hustle renginde, birazcık da kendine has bir tarantino şekilciliğinde yapılmış, daha da ötesi yapılamaz heralde. 3üncü film nasıl olur tahmin bile edemiorum :)

daha olsa gelmem davosa. okadar bi doyurdu film.. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ben yenı ızledım
acıckası ilk filmin yarısı etmez diyorum.

kamera oyunları daha sıkıcıydı, karakterlerde. En kl olduğum durumda, ilk filmdetatlı sert chelios gitmiş yerine duz piskopat gelmiş. Adamın bi yandan catır cutur adam vurması insan katletmesi, bi yandan market soyarken son anda sevgilisine goturmekicin cicek kapması, helikopter düşerken telefon acası falan keyifliydi. şimdi karizmatik steven seagal olmuş.

ilk filmden sonra cok kotarma geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...