vimpir Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ozii_x said: vimpir said: Dworgian said: ben bl deyim. bl de çok türk var. ama sıra çok oluo akşam girişte. bi de millet "türk çok lamer çok" dio bilemem biz memnunuz. bl : burning legionBl de char acicam simdi msn adresini istesem mumkunmudur? BL de sakın açma... açıcaksan daha fresh ve türk guildi olan realmler seçherkez bisey diyor yemin ederim daha karakter acamadim kasipta sonra bosa gider diye cekiniyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 migrate edersin 19 eur mu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?43,2951014#msg-2951018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Dworgian said: migrate edersin 19 eur mu nebir suru odedim zaten dur ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 vimpir said: Dworgian said: migrate edersin 19 eur mu nebir suru odedim zaten dur ya:) bl sanırım karakter acımına kapalı sen önce ally mı horde mu ne acıcan karar ver bl ye gelme ciddi tavsiye saat 7 itibari ile 250 kişi sıra vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 hozceri said: vimpir said: Dworgian said: migrate edersin 19 eur mu nebir suru odedim zaten dur ya:) bl sanırım karakter acımına kapalı sen önce ally mı horde mu ne acıcan karar ver bl ye gelme ciddi tavsiye saat 7 itibari ile 250 kişi sıra vardıTerokkar da basladim8-), level 10 fishing teach edebilcek biryer bulamadim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Fishing neden kasmak istiyorsn ? yani fishing bir yan meslektir sana getirisi food ( buff ) olarak geri döner.. Amacın nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ozii_x said: Fishing neden kasmak istiyorsn ? yani fishing bir yan meslektir sana getirisi food ( buff ) olarak geri döner.. Amacın nedir ? belki sadece atmosferin tadını çıkarırken balık tutmak istiyodur? herkes sizin gibi hardcore degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Quel-Thul said: ozii_x said: Fishing neden kasmak istiyorsn ? yani fishing bir yan meslektir sana getirisi food ( buff ) olarak geri döner.. Amacın nedir ? belki sadece atmosferin tadını çıkarırken balık tutmak istiyodur? herkes sizin gibi hardcore degil :P ben hardcore değilimki ama :) hayır arkadaş ultimadan gelmiş belki stat kasıyordur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 55 level karakterim olmadigi icin blood elf death knight acmama izin vermiyor ne alaka :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Hero class o. Level 55 charın olmadan açamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Masquerade said: Hero class o. Level 55 charın olmadan açamıyorsun.55 kas bide onu ac:) pehhh diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Kitalar arasi nasil gecis yapilabiliyor arkadasla bulusamiyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Death Knight Level 55'den başlıyor ama. Kendisine özel bir bölgeden. Hangi ırksın bilmiyorum ama Horde isen Undercity ve Orgrimmar dışındaki zeplinleri kullanarak kıta değiştirebilirsin. Alliance için de limanları kullanabilirsin. Ama en iyisi bir mage bul, Shattrath'a portal açtır. Orada tüm major citylere portallar var, istediğine gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Masquerade said: Death Knight Level 55'den başlıyor ama. Kendisine özel bir bölgeden. Hangi ırksın bilmiyorum ama Horde isen Undercity ve Orgrimmar dışındaki zeplinleri kullanarak kıta değiştirebilirsin. Alliance için de limanları kullanabilirsin. Ama en iyisi bir mage bul, Shattrath'a portal açtır. Orada tüm major citylere portallar var, istediğine gir.Cok tesekkur ederim, Eastern Kingdoms dan Kalimdora gitmek istiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Northrend e geldim gemiyle ama Kalimdora nasil gecicem burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 o değlde nerden adam gibi fiyata alınır lich king ? ulan senditten istesem eve teslim 45 ytl, D&R'da 80 ytl diyor utanmaz herifler... Bekleme sorunu olmasa direk alacam... ha lokasyon istanbul ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Bi arkadaşından cd filan al yükle wotlk de blizzardın siteden alsan olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ozii_x said: Bi arkadaşından cd filan al yükle wotlk de blizzardın siteden alsan olmaz mı ? abi blizz sitesinde de 30 euro.... oda nerden baksan 70'e geliyor... insaf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Ben aldım 3 gün önce.. ama bazı siteler cd key veriyordu hemen öyle bir çözüm ara belki daha ucuza bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Buraya bende yazayım başka başlığa kasmayalım. Şimdi battlechest wow+tbc dimi? Bu durumda battlechest+wotlk almam yeterli gibi. Yada direkt 3ünüde satan bir paket varmı? Direkt dvdleri ile almak istiyorum. /evet wow+tbc miş 3ü beraber 150tl falan yapıyor. 3ü biarada tek paket çıkmadımı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Daha çıkmadı. Belki 3-4 ay sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 www.gamersloot.com (en hızlı buradan edinebilirsin key sanırım) Bir arkadaşım oradan aldı 00.00'da serverler açıldı 00.20'de keyi yolladılar. MSN'den ya da telefonla arıyolar önce onaylama adına sonra yolluyorlar keyi. Aynı şekilde gamecard vs. de satıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Bende yarın cdkeyleri alıyorumda hunter açıcam ama wotlkla hunterin dps baya düşmüş nerf yemiş diyenler var ne kadar doğrudur hunterin dps suan ne durumda oynuyan bilen birileri cvp verebilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 wotlk ile fln düştüğü yok,yeni gelecek patchle düşüreceklermiş,şu anda pve de max dps hunter da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar