veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Absolut bana basin özgürlüğü verir misin? Benim de söylüyeceklerim var da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Sly-One said: burada bi de soldaki yazarların fotoğraflarına bi göz gezdirin toptan imamlar birliği gibi. Gibisi fazla bariz Türk İmamları Ruhani Birliği. TİRB :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Vay anasını arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Laflarına dikkat et Joker onlar "aydınlanmış" insanlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 insan geri kafalı, cahil olunca böyle oluyor işte napıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 konuşan balta dedikleri bu olsa gerek. edik : siteden bi yazı spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 üstüne konuşmaya değmez, zaten "konuşma" gibi eylemler böyle sözler sarfedenlerle birlikte anılmamalı. böyle bir kişiye ilkokul seviyesiyle "sen s..r, s..rdiğin yere de mum diktir" falan diyebilecek bi gönüllü cengaver lazım gelir. bırakırsın seyredersin ikisini miden kaldırırsa. kaldırmazsa da salarsın hallerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Neden müslüman halklar geri kalmıştır? (petrol zengini ülkeler dahil derseniz) bu bok hırsızı kılıklı adamın yazdıklarını okuyunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 00.00 da bu amcaya condom dansı yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Sufi said: üstüne konuşmaya değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Bayram namazı hutbesinde istiklal marşından alıntı yapan imamlarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 buna dava açamıo muyum ben şimdi yılbaşını kutlayan biri olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Oha lan. Hala varmış bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 cidden mihriban'ı yazan adam mıymış bu? uzaylı body snatchers alıp değiştirmiş o halde bitkiyle, inanmıyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 eyv dayi, cok sevdigim mihriban sarkisindan soguttun beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 off adam resmen evrende yer ısrafı ya, bırakın gazeteyi filan=) hayır böyle birbirine sürtücek iki tane beyin hücresi olmayan adamlara ne diye köşe verirler ki? (gerçi gazete de gazete olsa, vakit yani komple böyle de, ne biliyim en azından arada sırada düzgün bişeyler yazsalar da mizah dergisi muamelesi görmeseler) Cem Yılmaz ne güzel demiş. Bu adam senle benle aynı oksijeni yakıyo ya... yazık değil mi? harbiden oksijene de yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 kimbilir nerde kopuyodur lavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Abi vakit harbiden de fakir bi gazete sanırsam. Baksanıza anca böyle cahil gerzekleri alabiliyor işe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 konuşmaya tartışmaya değmez demekle de bitmiyor bu iş. Bunlar varlıklarını sürdürdükleri sürece potansiyel tehlike. Konuşmazsan, tartışmazsan bu sefer ufak ufak büyüyorlar. Yarın öbür gün bir takım olaylar patlak verdimi bu adamların işine yarıyor. İşte gördük israil in füze saldırısı sonrası tekbir lerle cuma namazından çıkan çember sakallıları. Ellerinde islam bayrakları, kafalarında arapça yazılı bantlar yeşil bayraklar insan gerçekten korkuyor bunları görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 O tekbir getiren islam heroları ABD ırağa saldırırken nerelerdeydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 böyle daha cici oldu sempatik abdurrahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 merak ettim de, ben bu lafların aynını kurban bayramını kutlayanlar için söyleseydim ne olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 SAYGI GÖSTER !!! denirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 tam bir idiot RTE yardakçısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bi tane çamı da kesip buna vermek lazım. ver odunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar