Wispy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Demiş VAKİT yazarı. Ben türbana karşı olanlara hoşgörüsüz diyim ondan sonra yılbaşını kutlayanlara hakaret edeyim, küfredeyim. Evet. "Köktendinci çizgideki Vakit gazetesi temsilcileri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt dışı gezilerine davetli gazeteciler arasında gözüküyor. Başbakan, sıkça Vakit yazarlarını yanına alarak onlara paye veriyor İşte bu gazetenin yazarlarından Abdurrahim Karakoç, dünkü köşesinden yılbaşı kutlayan vatandaşlara "S...n, tu yüzünüze" diye seslendi. Karakoç, dünkü yazısını sanki konuşur(!) gibi yazmış: "“Yahudilerin Hanuka-manuka, Tuzsuz Peynir bayramları ile insan kanından imal edilmiş çörek bayramı da sizin olsun...O gayrimüslim bayramlarını biz de mi kutlamalıyız? Hadi s...n oradan ukala satılmışlar... Durmadan çam kesmeye devam eyleyin. Durmadan hindi kesmeye gayret gösterin...Mezeleriniz bol olsun ki tıka-basa içesiniz, sonra da yola-bele kusmuğunuzu dökesiniz... Nasıl olsa devlet baba, polis ve itfaiyeci kullarını hazır vaziyette bekletiyor sizler için... Hayvan leşi gibi kıpırdamadan yatanlarınızı dört ayaklarından tutarak evlerine kadar taşıyacak görevliler mevcut... He ya, büyük ikramiye hangi ilimize çıkmıştır? Ve dahi: “Yılbaşı kutlamaları Hıristiyanlık âdeti değilmiştir... Takvim yılının icadıyla başlamış mış mış... Tu utanmaz yüzlerinize..." Karakoç dünkü yazısını, ilk mısrası "Tahsisli köşelerden itler havlıyor hâlâ" cümlesinden müteşekkil bir dörtlük ile de süsledi. Bu küfürler, 2009 yılına girerken Türkiye'de basın özgürlüğünün ulaştığı son aşamayı simgeliyor. "Kaynak Nur yüzlü amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 "Bu küfürler, 2009 yılına girerken Türkiye'de basın özgürlüğünün ulaştığı son aşamayı simgeliyor. " Ahah harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 öküz oğlu öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Süs ağaçlarının gerçek olduğunu ima ettiği yerde pes ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Be hey dürzü demek istiyorum ama o zaman da RTÜK kapatıyor, diyemiyorum sayın seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 yazıyı okurken içimden çok kötü şeyler geçti fakat sonra spoilerı açıp adamın resmini gördüm ve her şey doğal bir hâl aldı, hiç garipsemedim durumu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Ya o pişkin bakış bana Hüseyin Üzmezi hatırlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ya vakit zaten umutsuz vaka. gelişerek değişmesi de mümkün değil adamların yıllardır görünen o ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 vakit'in tartışacak bir yanı yok ki zaten, delidir ne yapsa yeridir tarzı bir durum söz konusu. tabi bu ülkede birinci gazete vakit olursa asıl o zaman tartışmalıyız ama türkiye'de muhafazakar insanlar bile yılbaşını kutluyor, ancak dinden kafayı çizmiş manyaklar böyle olaylara giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Böyle salaklara köşe veriyorlar üstüne birde yazılarını yayınlıyorlar. Sam'in yazdığından sonra aklıma şu geldi. RTE bu adamlara ha bire kol kanat geriyor. Ozaman onun da değişmediğini söyleyebiliriz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 arcane said: Süs ağaçlarının gerçek olduğunu ima ettiği yerde pes ettim. hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Benim kullandığım yıl değişiyor diye bu cahile ne oluyor ki? İSTER KUTLARIM İSTER KUTLAMAM ONA NE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 şimdi adamı yeşile boyayıp, sonra üstüne çarpı işareti kondurup "don't feed the troll" yazasım geldi ama çok üşendim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Herkes bir yerlerden pirim yapma peşinde. Seçim süreçlerinden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 hemen bu amcaya bir tane sabi sübyan kız çocuğu bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bunu küçükken noel baba yoklamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bu amcanın şu meşhur Mihriban türküsünün sözlerini yazan şair olduğunu biliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 sg-1 said: bu amcanın şu meşhur Mihriban türküsünün sözlerini yazan şair olduğunu biliyor muydunuz? Evet, öyleymiş. Şu adamla aynı evrende yaşamak dahi moralimi bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 sg-1 said: bu amcanın şu meşhur Mihriban türküsünün sözlerini yazan şair olduğunu biliyor muydunuz? Oha be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 diyecek kelime bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 O şiir ile bu yazıyı yazanın aynı insan olabilmesi evrimin bazende geriye işlediğinin kanıtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 belki de evrimin yokluğunu ispatlamaya çalışmıştır kendince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Adam ilk olarak cahil, evet isa'nın doğumuna denk getirilmiş modern takvim ÇÜNKÜ O ADAMLAR HESAPLAMIŞ ayları günleri doğru olarak araplar deil. Çam kesmeye devam diyor ama yalakalığını yaptığı hükümetin rant için yok ettiği orman arazilerini aklına hiç getiremiyor nedense. Hindi kesmeye devam diyor, kurban bayramı diye bir bayram kutluyor aynı hayvansever. En basitinden yılbaşı sonrası olan sokak kirliliği şu bu bile kurban bayramındaki kan gölünden çok çok daha cüzi. Bir insan bu kadar mı aptal olabilir de bu yazıyı yazabilir, ya da bu halkı bu kadar aptal sanacak kadar mı aptal olabilir de bu yazıyı yazabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 burada bi de soldaki yazarların fotoğraflarına bi göz gezdirin toptan imamlar birliği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 O diil de şu sözlere bakın anasını satayım, sen bunu yaz, ama şu makaleyi de yaz. demek ki neymiş, şair değil şiirmiş, demek ki neymiş, ilham perisi diye birşey gerçekten varmış ve uğrarsa vezir, uğramazsa rezil edermiş. sarı saçlarına deli gönlümü bağlamışlar, çözülmüyor mihriban ayrılıktan zor belleme ölümü görmeyince sezilmiyor mihriban yar deyince kalem elden düşüyor gözlerim görmüyor, aklım şaşıyor lambada titreyen alev üşüyor.. aşk, kağıda yazılmıyor mihriban önce naz, sonra söz ve sonra hile... sevilen seveni düşürür dile seneler asırlar değişse bile, eski töre bozulmuyor mihriban tabiplerde ilaç yoktur yarama aşk deyince ötesini arama her nesnenin bir bitimi var ama aşka hudut çizilmiyor mihriban boşa bağlanmamış bülbül gülüne kar koysam köz olur aşkın külüne... şaştım kara bahtın tahammülüne taşa çalsam ezilmiyor mihriban tarife sığmıyor aşkın anlamı ancak çeken bilir bu derdi gamı bir kör düğüm baştan sona tamamı çözemedim, çözülmüyor mihriban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar