Joker Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 beyler paket halinde parça etler var ama etlerin birbirine deyen yerleri kararmış?? bozulmuş olmaması lazım ve diğer yerleri gayet güzel gözüküyor. neden kararır bi sakıncası varmı pişirmenin?
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 kes o kararmış tarafları iyice pişir ye bişi olmaz. ama iyi pişir.
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bu saatte bu tip bir soru soran birisi için cevap: fark etmez. tenceere tavaya attığında gelen kokuya bak, miden kaldırıyorsa sorun yok.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 pembelesene kadar kavur, sonra pisir.
AMO Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 kokla eti . kotu kokmuyosa iyice pisirip ye bisey olmaz
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Abi adamın imzaya bir göz atsanız xD
Joker Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 korktuk yemetik attık çöpe :( kararmış kısımlar derinlemesine işlemiş pek bişi çıkmıyordu geriye.
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 yeseydin keşke ziyan oldu et
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Gece gece kfc olcak simdi ne giderdi o kanatlar bea ohşş
kermit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ne etiydi bunlar tavuk etiyse kararması garipte dana koyun eti bişi olmazdı be yeseydiniz.
Joscelin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 aquila said: pembelesene kadar kavur, sonra pisir. Abi o soğan değil miydi?
reyou Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Joscelin said: aquila said: pembelesene kadar kavur, sonra pisir. Abi o soğan değil miydi? kavurmak ne pisirmek ne?
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Saat 00:00'dan sonra paticik kapatılsın. Sabah 7'de açalım.
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 hava almayan etin kararması normaldir. vakumlu pakette satış yapan firmaların ürünlerinde de etin rengi kararmış haldedir, paket açıldığında bir süre sonra kendisine gelir. o etin de bozulmamış olduğunu tahmin ediyorum ve size nasip değilmiş diyorum.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 tüm kedi köpekler adına sana teşekkür ediyorum
Phyxantar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Joscelin said: aquila said: pembelesene kadar kavur, sonra pisir. Abi o soğan değil miydi? önce kaynat, iyice kaynayınca dondur, daha sonra pembeleşene kadar çöpe at
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 hayır pembeleşinceye kadar çöpe at, lavaboya eşşek
Phyxantar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ama sen şimdi bunu söyleyince ben imzandan farklı anlamlar çıkardım
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Et diyince aklima geldi. Yilbasinda domuz eti denedim. Dana etinden bi fark göremedim. Ayni valla. yiyin gayri
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 domuz eti çok kilo aldırıo, damarlarında içine sıçıo. Ayrıca ne dana eti allah aşkına? alakasız bi tadı var. tavukla dana arası konuya gelince de üzüm'ün yanına koymuşsundur eti
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Evet hakkaten dana ve tavuk arası bi tadı var. Güzel ama baya, kilo falan da aldırmıyo. Yada ben alamıyorum :D
Öne çıkan mesajlar