Joker Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 beyler paket halinde parça etler var ama etlerin birbirine deyen yerleri kararmış?? bozulmuş olmaması lazım ve diğer yerleri gayet güzel gözüküyor. neden kararır bi sakıncası varmı pişirmenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 kes o kararmış tarafları iyice pişir ye bişi olmaz. ama iyi pişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bu saatte bu tip bir soru soran birisi için cevap: fark etmez. tenceere tavaya attığında gelen kokuya bak, miden kaldırıyorsa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soTr Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bir bardak şarap ile farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 pembelesene kadar kavur, sonra pisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 İşi sağlama al. Yeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 zombi etidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 kokla eti . kotu kokmuyosa iyice pisirip ye bisey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Abi adamın imzaya bir göz atsanız xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 korktuk yemetik attık çöpe :( kararmış kısımlar derinlemesine işlemiş pek bişi çıkmıyordu geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 yeseydin keşke ziyan oldu et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Gece gece kfc olcak simdi ne giderdi o kanatlar bea ohşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ne etiydi bunlar tavuk etiyse kararması garipte dana koyun eti bişi olmazdı be yeseydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 aquila said: pembelesene kadar kavur, sonra pisir. Abi o soğan değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Joscelin said: aquila said: pembelesene kadar kavur, sonra pisir. Abi o soğan değil miydi? kavurmak ne pisirmek ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Saat 00:00'dan sonra paticik kapatılsın. Sabah 7'de açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 hava almayan etin kararması normaldir. vakumlu pakette satış yapan firmaların ürünlerinde de etin rengi kararmış haldedir, paket açıldığında bir süre sonra kendisine gelir. o etin de bozulmamış olduğunu tahmin ediyorum ve size nasip değilmiş diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 tüm kedi köpekler adına sana teşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Joscelin said: aquila said: pembelesene kadar kavur, sonra pisir. Abi o soğan değil miydi? önce kaynat, iyice kaynayınca dondur, daha sonra pembeleşene kadar çöpe at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 hayır pembeleşinceye kadar çöpe at, lavaboya eşşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ama sen şimdi bunu söyleyince ben imzandan farklı anlamlar çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Et diyince aklima geldi. Yilbasinda domuz eti denedim. Dana etinden bi fark göremedim. Ayni valla. yiyin gayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 domuz eti çok kilo aldırıo, damarlarında içine sıçıo. Ayrıca ne dana eti allah aşkına? alakasız bi tadı var. tavukla dana arası konuya gelince de üzüm'ün yanına koymuşsundur eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Evet hakkaten dana ve tavuk arası bi tadı var. Güzel ama baya, kilo falan da aldırmıyo. Yada ben alamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar