burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 terazi çok ezik, bir akrep asla terazi olamaz dgfd. akrep neden 6 günmüş sadece? ahah çok salakmış bu değişim geyiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 lan ben özgüvenimin %8 ini akrep olmaya dayandırıyorum "terazi: adil ağırbaşlı uysal" ne öle çoban köpeği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ben kendimi akrep hissediyorum akrep kalıcam! terazi ne lahn hassas tartı olalım isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 başak da sizi çok istiyordu zaten lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 sam başakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 sır değil ki zaten, doğumgünüm ortada yıllardır. memnunum burcumdan. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 tamam boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Off niye editlersin ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Sanmıyorum ki bir akrep, terazi olmaya yetebilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 teraziler akıllı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 0ne said: Off niye editlersin ki :( adam haklı. Joscelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Teraziler hep akıllı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Abi oğlakdaki herşeyi yay burcuna versinler tamam yay burcu oldugumu kabul edeyim,ama aksi taktirde ııh.Yay may çekemem bu saaten sonra. Ayrıca o resimdeki hiç bi kız ilgimi çekmedi,hepsine de bi kulp buldum, lol. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 17 aralık - 20 ocak arası doğan insanların burcu yok sanırım bu arada. sevgilim burçsuz kaldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 0ne said: Ayrıca o resimdeki hiç bi kız ilgimi çekmedi,hepsine de bi kulp buldum, lol. :/ soldan 3. iyidir. tamam bu konuyu daha sonra konuşruz konunun istikbali ve bekası içn.. AYRICA VARMI YILAN !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Sam said: sır değil ki zaten, doğumgünüm ortada yıllardır. memnunum burcumdan. (tu) pörtlek sdsfg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 burtonesk said: 17 aralık - 20 ocak arası doğan insanların burcu yok sanırım bu arada. sevgilim burçsuz kaldı:( yay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 aa cidden yay olmuş orası^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 0ne said: Ayrıca o resimdeki hiç bi kız ilgimi çekmedi,hepsine de bi kulp buldum, lol. :/ Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Asteroth gitti sen başladın öylemi.Sadece gülüyorum size hemde katıla katıla. LoL. Ayrıca o kızlar çirkin demedim,ilgimi çekmedi dedim,zevk renk meselesi. Edit:Zevk-renk derken sadece nefes alması bana yetmiyo,ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Pardon ben kızlara ÖM atacaktım, konuya mesaj olarak yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 hepsi şeytan meleğiymiş onların, sana gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 tamam ulan başlıcam kızlara şimdi mevzu yapmayın o değil konuyu kilitleteceksinz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 20 ocakta doğanlar bazen oğlan bazen yay olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konu o değilse niye koyarsın ki o fotoyu konuya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar