hozceri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 CthuLhu said: gel de anlat fenerliye hala ahdasjhkdas fakirleerr modunda oldukları için.. ee fakir edebiyatı yapan sizsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ne yapıyoruz biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 0900 999 99 99, Gerçek Taraftar arasın, GS para kazansın. Haydi aslanlar go go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Bitti o fakir edebiyatı günleri. Başkanın da anlattığı gibi işler yoluna giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Bir şarkı vardı kıskananlar catlasınmıydı neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 fakirdik sampiyon olduk, fakir degiliz gene olucaz, edebiyat yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 catlikethiief said: nileppezdel said: Adnan Polat'ın açıklamalarını okudum bugün. Tamamen kendi söylediklerine göre 450 milyon dolar para girecek kasaya O_o OMFG! buna kim inanır ? kadir inanır. asdasdasfajk 450 dedi adm ashduasgyabghsf imdat şaka mısın sen? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 kurtlar vadisi ne zman geri döncek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 nileppezdel said: Adnan Polat'ın açıklamalarını okudum bugün. Tamamen kendi söylediklerine göre Türk Telekom'la stad adı ve forma sponsorluğundan 170 milyon dolar AIG ile 3 senelik stad işletmesinden 320 milyon dolar gelir diyor stad bittiği zaman. 50 milyon da ilk loca satışından falan elde etsek. 450 milyon dolar para girecek kasaya O_o OMFG! 170 + 320 = 490 490 + 50 = 540 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Kimseye bedavadan vermezler o kadar parayı. GS taraftarı forma almazsa aynı tas aynı hamam olur. Ayrıca polatın sallamasına inanmayın. Madem oyle çıksın seneye bilançoda da 540m da görelim. Unutmayın polat Goldman dan 100m kredi aldık ne büyük klübüz diye böbürlenen bir adam. Rakamlarla millete gaz vermekten başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Rakamlar yanlış verilmiş; %100 kesin olmayan rakamlar şöyle olacak: 3 yıllık loca ve bussiness seatlerin satış hakkı(toplamda 10.000 koltuğa yakın oluyor)= 90 milyon dolar, ancak buradan 90'ın tamamının geleceğini sanmıyorum çünkü bu hak, Goldman Sachs'dan alınacak 70 milyon dolarlık kredini teminatı olarak belirli bir şirkete verilecek(adını unuttum ISG miydi neydi), yani bazı kesintiler olacaktır. Bir de 320 milyon dolar rakamı telafüz edilmiş ancak anlaşmanın yapılacağı şirket AIG değil AEG(Anschutz Entertainment Group) ve bu anlaşmanın süresi belli değil; benim tahminim 10-12 yıllık olduğu yönünde. Ana sponsorluk+göğüs reklamı+ stadın isim hakkı için Telekomla 10 yıllığına 100 milyon dolar civarında bir anlaşma yapıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Merak etme alırız formamızı yine. Kewell ve Meira forması aldım ben. Şampiyon olalım parçalı Baros formasını da ekleyicem. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 edit: madem aig deil de aeg miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 toggie said: nileppezdel said: Adnan Polat'ın açıklamalarını okudum bugün. Tamamen kendi söylediklerine göre Türk Telekom'la stad adı ve forma sponsorluğundan 170 milyon dolar AIG ile 3 senelik stad işletmesinden 320 milyon dolar gelir diyor stad bittiği zaman. 50 milyon da ilk loca satışından falan elde etsek. 450 milyon dolar para girecek kasaya O_o OMFG! 170 + 320 = 490 490 + 50 = 540 ;) 5 ve 4 klavyede yanyana ;) Yada ben de inanamadım o miktara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar