Gangren Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 http://www.traileraddict.com/trailer/knowing/trailer-b Nicholas Cage. Enteresan bir filme benziyor. said: Academy Award Winner Nicolas Cage (National Treasure: Book of Secrets, Leaving Las Vegas) stars in KNOWING, a gripping action-thriller of global proportions about a professor who stumbles on terrifying predictions about the future—and sets out to prevent them from coming true. In 1958, as part of the dedication ceremony for a new elementary school, a group of students is asked to draw pictures to be stored in a time capsule. But one mysterious girl fills her sheet of paper with rows of apparently random numbers instead. Fifty years later, a new generation of students examines the capsule’s contents and the girl’s cryptic message ends up in the hands of young Caleb Koestler. But it is Caleb’s father, professor John Koestler (Nicolas Cage), who makes the startling discovery that the encoded message predicts with pinpoint accuracy the dates, death tolls and coordinates of every major disaster of the past 50 years. As Ted further unravels the document’s chilling secrets, he realizes the document foretells three additional events—the last of which hints at destruction on a global scale and seems to somehow involve Ted and his son. When Ted’s attempts to alert the authorities fall on deaf ears, he takes it upon himself to try to prevent more destruction from taking place. With the reluctant help of Diana Wayland (Rose Byrne) and Abby Wayland, the daughter and granddaughter of the now-deceased author of the prophecies, Ted’s increasingly desperate efforts take him on a heart-pounding race against time until he finds himself facing the ultimate disaster—and the ultimate sacrifice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Gangren said: heart-pounding race against time until he finds himself facing the ultimate disaster—and the ultimate sacrifice. Uuu çok helecan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Güzele benziyor. the ultimate sacrifice direk spoiler ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 nicholas cage'in son filmleri hep birbirine mi benziyor yoksa bana mı öyle geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 sg-1 said: nicholas cage'in son filmleri hep birbirine mi benziyor yoksa bana mı öyle geliyor? next e benzettim biraz hep bi fantazi yanı var son filmlerinde ama yakışmıyo da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Sadece kendisinin oynadığı, ünlü yöntemenleri olmayan, asla bir sonraki seneye kalmayan, izle-unut tarzı, vasat filmler yapıyor sürekli. Nicholas Cage'i ne zaman bi blockbuster'da göreceğiz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Nuh'un uzay gemisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 sg-1 said: Sadece kendisinin oynadığı, ünlü yöntemenleri olmayan, asla bir sonraki seneye kalmayan, izle-unut tarzı, vasat filmler yapıyor sürekli. Nicholas Cage'i ne zaman bi blockbuster'da göreceğiz acaba? Tamamen katildim. Sanki her ay bir filmi vizyonda ama hicbiri akilda kalmiyo. Hepsinde ayni yüz ifadesi, oyunculuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 nic cagein kalas oldugunu daha onceden belirtmistim sanirim, adam oynayamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 su an bile cogu kisi soyadinin coppola oldugunu (francis ford coppola'nin yegeni) bilmez. su gunlere iyi oyunculuguyla gelen bir adam. her ne kadar oynadigi cogu rolu kurtarsada sorun genelde filmin kendisi oluyor. cogu unlu oyuncuda olur "lan sen koskoca x'sin, oscar aldin. ne isin olur soyle filmle", "sanatsal filmde oynamaliyim", "gise de bi halt yapamaz bu film" gibi ama bu adamda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konusu guzele benziyor ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 aquila said: nic cagein kalas oldugunu daha onceden belirtmistim sanirim, adam oynayamiyor. nası ya.filmi değilde oyuncuyu izlettiren adamlardan. ghost rideri saymiyorum :).o berbat bi filmdi.ama onun harici bi filmde cage varsa düşünmeden izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ben bu adami seviyorum ve uzuluyorum onun icin. yazik lan sac yok herifte. saclarimi ona bagislamayi dusunuyorum cok rezil bi kafa var adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Umarim ghost rider tadinda olmaz. Buarada afislerini begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ghost rider tadinda derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Vasat yani, seyret iz birakmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Rezalet bir filmdi. Bilimkurgu hayranları dayanamayıp izleyecek, biliyorum. Ama inanılmaz salakça bitti bence. Filmin ilk yarısı heycanlı gidiyor, müzik, efektler falan sizi kavrıyor.. ama sonuna doğru film tamamen dağılıyor. Amacı yok, mesaj da vermiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 okuz gibi film sonu spoileri sakin okumayin izlemediyseniz oh be sonunda bir felaket filminde bir veya bir kac dallama cikip dunyayi kurtarma zevkini yasayamadi sirf bu olay icin filme 10 veririm uzaylilarda tam serefsiz almadilar herkesi zaten ufo mufo yalan seyler ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 kötü. evet daha fazla detaya giremicem valla girilecek bi detay yok filmde. sadece kötü. çok kötü de değil zira ortada bi film yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ah alex proyas finalde o iki çocuğu dark city'e soksan, oğlanı john murdoch, kızı emma murdoch etsen, velhasıl filmi izlediğim en iyi bilimkurgulardan biri olan dark city'e bağlasan zevkten dört köşe olup knowingi dark city'e prequel olarak arşivimin baş köşesine koyardım. hazır hem çocukların hem uzaylıların tipleri de benziyorken cuk otururdu. tren kaçmış be adamım. şu haliyle knowing ancak bol bol hristiyanizm kokan vasat bir "dünyanın sonu" filmi olabilir ancak. arşiv marşiv hak getire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 kotu malesef. gereksiz uzun. hop Bu ne lan, adam sifreleri cozuyo, son ikiside NY ta oluyo, tamda adamin oldugu yerlere yok ucak duser yok tren doner. lan bu araya hep uzaylilar NY iniyo ne is lan. Bi kerede kayseriye insin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 kayseriye inince taşlıyolar ama. onlar da akıllanmış ny a iniyolar işte:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Ben begendim yahu. Efektleri de begendim acikcasi. Hayal gücümü besledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 sonuyla ilgili yani ne bileyim, o kadar izliyorsun, sadece sonunu sevdim ben, başka yaşanabilir bir dünya fikri ve o mükkemmel dünyanın yokoluşu sahnesi. onun dışında, mesela uzay gemisi açılırken, hani çocukları almadan önceki sahne falan, iki saat dönen devinen birşeyler izliyoruz. neden bilemedim. yani harika bir efekt de değil ki niye izletip duruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar