Sufi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 şu an showtv'de konuşan şahısı kaçırmayın. birkaç gündür haberlerde görüyordum. şimdi söyleşisi var. bu kişi yeni kurulan hak ve hakikat partisinin lideri. kendi söylediğine göre birkaç günlük siyasetçiymiş. partilileri sürekli tekbir getiriyor. vaatleri arasında edeleti getirmek, tekke ve zaviyeleri tekrar açmak ve asmak ve kesmek var. beyamcamız eskiden istanbulun kabadayılarındanmış. kumarhane işletirmiş. adam yaralama vs olaylardan 8 yene yatmış. kimsenin hakkını yememiş. bir gece eve sarhoş geldiğinde küçük bir çocuğun zikir yaptığını duyarak hidayete ermiş gusül abdesti alıp tövbe etmiş. izliyoruz efendim. "bu insanlara edelet lazım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bir gece eve sarhoş geldiğinde küçük bir çocuğun zikir yaptığını duyarak hidayete ermiş gusül abdesti alıp tövbe etmiş. 5. boyuta bi sezon malzeme cıkar bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Bildiğin siyasi parti yani bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 aynen öyle. kuruluşunu yapmış, tüzüklü müzüklü siyasi parti. tabi ben yazana kadar söyleşi bitmiş. tekrarlarlar nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Başkalarının evrim geçirdiğine ,hidayete erdiğine inanıyorsunuz ama buna inanmıyorsunuz cık cık. Kumarhane işletip kimsenin hakkını yememiş olmasıyla yarattığı paradoksu takdir etmek gerekir.Din tabanlı şansını deneyecek ama alternatifi çok güçlü pek şansı yok.Şansını denesin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Bu adamın milletvekili dokunulmazlığı aldıgını düşünün birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Sorun değil,bizde asarız keseriz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bu arada amcamız asmak bahsi geçince bölücübaşını örnek veriyor. kesmekten bahsedince de osmanlının 600 senede 20 küsür el kestiğini söylüyor. "şeriat düzeni mi getireceksiniz" sorusuna "hayır, osmanlı düzenini getireceğiz, demokrâsi içinde olacak" diye cevap veriyor. "laik misiniz" sorusuna da "laikiz demek dinsiziz demek" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 An fakin bilivıbıl Tulumbacı İso says: bu arada An fakin bilivıbıl Tulumbacı İso says: bu adam black metalci bence An fakin bilivıbıl Tulumbacı İso says: içten içe yiyip bitiriyor onu black metal sevdası Chastise(um) says: kim lan An fakin bilivıbıl Tulumbacı İso says: ya farkında değil ya da kabul etmekte zorlanıyor An fakin bilivıbıl Tulumbacı İso says: dursun güneş Chastise(um) says: ahahaha Chastise(um) says: öyle bi adamın limbonic art, xashtur falan dinlediğini düşünsene Chastise(um) says: onun üstüne bi de NSBM anlayışı böyle An fakin bilivıbıl Tulumbacı İso says: ahah An fakin bilivıbıl Tulumbacı İso says: gigantic axe'ı alıp bayırlarda koştuğunu düşünemiyorum asıl ben bu amcamın Chastise(um) says: ahahahhsdf Chastise(um) says: EDELET IST KRIEEEG .. var bir de. @yukardaki mesaj: "Yuh" ve "BAHAHAH" karışımı bişey demek lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Absolut said: Bu adamın milletvekili dokunulmazlığı aldıgını düşünün birde. kırokunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 doğrusu "krokunç" olacak yani işin doğrusu adam direkman içeri gircek ve partiyi en kısa ömürlü parti yapıcak sözler söylüyor. ne amaçlıyorlar anlamadım. partiyi kapattırıp içeri girip oradan aihm falan mı yapıcaklar diycem ama yok yani ordan da sonuç çıkaramazlar. gerçekten zeka dereceleri bu görünen kadar mı diyorum başka da aklıma bişey gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 İzledim birazını. Arkasındaki korumalar hararet yükselince tekbir çektiriyor kalabalığa vs. Adam rüyamda gördüm parti kurdum diyor. Rüyalar daha da işimize yarayacak, mesela nerede maden var ben rüyamda göreceğim, zengin olacağız diyor. Tekkeler zaviyeler yeniden açılmalı; halkın aşk, sevgi ve muhabbete ihtiyacı var diyor. Şaşkınlıkla izledim, ötekisi de soru soruyor güya, konuşturuyor bunu. Satir güldürü bildiğin. Ya bir yol alsınlar rica ederim. En güzeli de, emniyet arşivinde benim ve cemaatimin kabarık dosyaları durur; ama 25 senedir biz kendimizi ibadete verdik, olur mu öyle şey diyor. Ahahahah amca, bambaşkaymışsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 saçma sapan şeyler ya İktidara gelirse darbe çıkar mı çıkmaz mı bence bunu tartışmalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 İktidara gelme gibi bi olasılığı olsaydı tartışabilirdik belki. Umarım o kadar corrupt olmuş bi ülkede yaşamıyoruzdur dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Absolut said: Bu adamın milletvekili dokunulmazlığı aldıgını düşünün birde. Agent 47 Turk versiyonu.Umarım trajikomik bi olay yaşanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Sufi said: doğrusu "krokunç" olacak neyin doğrusu abi ben kendi çapımda kelime salladım bi tane tdkda böyle bir terim var yoksa hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 var var :D orjinale saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 e halihazırda mecliste EKÜNÜMİİİ'yi düzeltecek bir parti lideri var zaten. bu da girsin n'olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 5 sene sonra ben düzeldim diyip başımıza geçerse şaşmamak lazım. Malum ben düzeldim eski ben ben değilim demek yeterli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 selam yuh mahmut ilhan irem saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Sufi said: doğrusu "krokunç" olacak yani işin doğrusu adam direkman içeri gircek ve partiyi en kısa ömürlü parti yapıcak sözler söylüyor. ne amaçlıyorlar anlamadım. partiyi kapattırıp içeri girip oradan aihm falan mı yapıcaklar diycem ama yok yani ordan da sonuç çıkaramazlar. gerçekten zeka dereceleri bu görünen kadar mı diyorum başka da aklıma bişey gelmiyor. hatta "krokrunç" değil miydi? heey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Absolut said: Bu adamın milletvekili dokunulmazlığı aldıgını düşünün birde. Canlı örnekleri piyasada. düşünmene gerek yokki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar