regay35 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Göztepe'miz açık ve kapalı tribünlerin dolduğu,soğuk bir havada oynanan karşılaşmada rakibini yenerek play-offlara lider olarak katılma hakkını elde etti.Görülmeye değer büyük desteğin olduğu mücadele sırasında gollerimizi Recep ve Mert kaydetti.Ispartada yaşanan olaylarda Efsaneyi kendilerince küçük duruma düşürebileceğini düşünen zihniyet Alsancak Cehenneminde, gereken cevabı almış oldu. VEEEE play offtayızzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 daha açık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Hangi lig? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 amatör yıldızlar falan mı ne bu küme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Göztepemiz 3.ligde,tırışkadan sallamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 göztepe süper lige çıksın artık. sevmiyorum ama lige renk katıcağı kesin. belediye takımları yerine taraftarı olan heycan arayan takımlar istiyorum ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 O zaman Karşıyaka'yı verelim,Bank Asya'da zirvenin 3 puan arkasındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ben 2sinide sevmem altay forever :p göztepe tarihi ile filan bi adım önde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf. biz bu cümleyle büyüdük siz de çok yakında ezberlersiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 hiçbir izmir takımını tutmadım şu kadar senedir izmirde olmama rağmen, tepkim büyük çünkü. süper lige çıkan ilk izmir takımının taraftarı olucam ama yani kafamda bu var hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 göztepe biraz şansla lider çıktı gruptan bundan sonra önü açık 10 takımdan ilk 4e girmesi lazım 2.lige cıkabilmesi için.... paticik forumlarının tek sevmediğim bölümü Futbol... sadece 3 istanbul takımları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 diğer takımları konuşuyorsunuz da kovuyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regay35 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 funq said: hiçbir izmir takımını tutmadım şu kadar senedir izmirde olmama rağmen, tepkim büyük çünkü. süper lige çıkan ilk izmir takımının taraftarı olucam ama yani kafamda bu var hep göztepemiz 2002/2003 sezonunda süper lige veda etti.Ve tam 5 senede 4küme birden düşerek Amatör lige kadar ilerledi.Bunun sebebi de maddi sıkıntılar. doğal olarak para olmayınca süperligde olmuyor. burda iş izmirin ileri gelenlerine ve taraftarın desteğine düşüyor.5 yıl önce biri çıkıpta destek olsaydı, şimdi sende göztepeli olurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Karşıyakalıyım ama açıkçası Göztepenin maddi sıkıntılardan dolayı amatör kümeye atılmasına üzülmedim değil sonuçta bunu hakeden bi klüp değildi ve her anadolu klübünün başına gelebilcek bir olaydı Göztepenin başına geldi.Bizle rekabet olduğu doğru umarım Karşıyaka bu sene süper lige çıkar Göztepe'de en kısa kaç sezonda olursa olsun süper lige çıkarda bu tatlı sert diyemicem :) sert rekabet zevkli rekabet süper ligde sürer çünkü her Karşıyaka-Göztepi maçı olaylıdır ama her Göztepe-Karşıyaka maçı bi o kadar da çekişmeli zevkli ve heyecanlıdır.Ama şuan için diyebilceğim tek şey KAF KAF KAF SİN SİN SİN KAF SİN KAF SİN KAF :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ne karşıyaka nede göztepe takım bile değil süper lige çıksalar çirkeflik yapıcaklar sonra tekrar düşücekler 2 takımda çirkef başka bişi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Ne gibi çirkeflik misal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 mesela gasp var ilk olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Valla benim hiçbir şeyimi gasp etmediler edenide görmedim nerden biliyosun? bu arada yok demiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 gel seni karşıyaka taraftarıyla tanıştırayım öpsünler seni.ne karşıyaka taraftarı ne göztepe taraftarı hırsız değildir.ha kavgacılardır içip içip kavga ederler ona itirazım yok.hırsızlar her grupta olur en başta bizi yönetenlerin bi kısmı hırsız.kulüp ileri gelenleri toplanıp bu gün şu kadar cüzdan çalındı diye açıklama yapmıyorlar herhalde.boş boş konuşuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 gasp var takım değiller demek resmen haksızlıktır.izmirin 3 takımıda Türk futbolunun lokomotifidir yeri süper ligtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 birisi satın almıştı göztepeyi heralde. 4 5 seneye çıkarlar heralde süper lige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Aiko said: birisi satın almıştı göztepeyi heralde. 4 5 seneye çıkarlar heralde süper lige. altınbaş holding satın aldı amatördeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 SPectre88 said: gasp var takım değiller demek resmen haksızlıktır.izmirin 3 takımıda Türk futbolunun lokomotifidir yeri süper ligtir.abartmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 göztepesiz karşıyaka nın karşıyakasız göztepenin tadı olmaz. ama gel görki eger bi gün ikisi aynı ligte karşılaşırsa dünyanın gördügü en büyük derbi olma ihtimali cok yüksek. tabi muhtemelen en cok kavganın olcagı. cünkü insanlar yıllardır doldu artık özellikle yalı tarafı cok büyük beklenti icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 CthuLhu said: SPectre88 said: gasp var takım değiller demek resmen haksızlıktır.izmirin 3 takımıda Türk futbolunun lokomotifidir yeri süper ligtir.abartmayalım 3 fazla olmuş harbi ama 2 takım lazım yani 3 ist 2 izmir 2 ankara gerisi anadolu...forza ANADOLU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar