Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 normalde huyum değildir böyle küfürleşmelere gülmem ama bunda kendimi tutamadım baya baya küfürlü, dikkat edin http://www.youtube.com/watch?v=3z8fe-L_FOE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 euheauhuae biliyorum adam çok sağlam sinir krizi geçiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Enrage oldu adam telefonda bi ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 AHAHAHAH adam cinnet geçiriyo ağlamaya başlıyo falan ahahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 heheheh güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Çocuk çok komik ya. - NERDESİN LAN ORAYA GELECEM YERİNİ SÖLE - Dokumadayım gel - Nere? - Dokuma - Ben gelemem Dokuma'ya mekanına gelemem senin Bi de adam arkada kilitleniyo aynı lafları sayıyo arada bi aggro çekmek için growl atıyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Abi normalde ben de böyle küfürlü şakaları filan pek sevmem de, bunun yeri ayrı yahu :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ahahahahahahahahh -arabayla geliyom -neyle gelirsen gel -sarı şahin -neyle gelirsen gel gsdgdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 En çok güldüğüm replik -O....u Çocuğu -Efendim Abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 18 -...Biz adamın amına koruz! -Küfürlü konuşma benle lan! -Pardon ağbi ağzımdan kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 şu süpermiş -Hangi piskopatlardansın lan? -Piskopat deilim iyi aile çocuğuyum, vurduğumu deviririm asashashyas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 o 3. şahıs hani 25 yaşında olan kadın mı hatta adamın karısı mı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bu eski ya baya ama süper o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ahahah çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 çok eski bu ya ahsdhafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 dasda imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Fortuna said: 18 -...Biz adamın amına koruz! -Küfürlü konuşma benle lan! -Pardon ağbi ağzımdan kaçtı. buna yarıldım ben de ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 muhteşem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 hikmet abi aradığında adam zombi vari bağırıp küfrediyomuş, o 15 sn'yi anlamak için 3 kez dinledim anlamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 karpuz.mp3 vardı bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 abi süper ya adam arkada cinnet geçirdi nasıl bagıracagını şaşırdı ya kooptum =) arabayla gelcem neyle gelirsen gel sarı şahin dsadjlasasdas koptum yaw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 CthuLhu said: Fortuna said: 18 -...Biz adamın amına koruz! -Küfürlü konuşma benle lan! -Pardon ağbi ağzımdan kaçtı. buna yarıldım ben de ahhaha +1 tükendiğim andı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Abiler azimli cıkmıs ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 show yapmışsın cocuğa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 alo - Aloo, Hikmet abi! - Yok burası Yusuf abii! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar